Oldal töltődik
GYERE VELEM A VILLÁBA!

GYERE VELEM A VILLÁBA!

RTLKlub.hu | 2012. május 22., kedd | Cikkek (vv5)

Attila a VV5 győztese úgy döntött, hogy mielőtt elkezdődik a nyár, a facebook csoportjából kiválaszt 10 szimpatizánst, akik szavaztak rá és beviszi őket a ValóVilág Villájába egy délutáni kerti partyra.


Május 31-én csütörtökön, azaz a nyár előtt egy nappal, ismét villatörténelmi eseményre készül VV Attila. Eddig még nem fordult elő, hogy ValóVilág rajongók belüről is megnézzék a Villát, azonban Attila most 10 szerencsésnek lehetővé teszi, hogy pár órára valódi Villalakók legyenek.

„A Villába olyanokat szeretnék visszavinni akik aktív, és lelkes nézői voltak a műsornak, és szinte már fanatikus módon követték a mindennnapjainkat, természetesen fontos, hogy olyan szimpatizánsok legyenek, akik kedvelték az én karakteremet, ezért mindenképpen a facebook csoportomból fogom kiválasztani a szerencsés 10 embert. A válogatás ezen a héten szombatig fog tartani, online bemutatkozást várok a jelentkezőktől és a végső 10 személyt egy rövid telefonos beszélgetés után fogom kiválasztani. Igen ezt mondhatjuk castingnak is…

Azt gondoltam, hogy ez a Villámlátogatás részben egy szimbólikus gesztus a nézők felé és főleg azok felé, akik szavaztak rám. Másrészt számomra ez egyfajta búcsú a Villától, hiszen itt a nyár és lassan 3 hónapja, hogy vége lett a féléves kalandunkank. A Villában természetesen nem egyedül leszek a vendégeimmel, hanem azokat a Villatársaimat is magammal hívom, akik jelentősen meghatározták a Villabeli életemet és a dolgok alakulását a szeretett kupolánk alatt. Így összesen 14 ember lépi át a Villa zsilipkapuját, pontosan annyian leszünk amennyien a VV-t elkezdtük szeptemberben.” – mondta Attila
FELHÍVÁS!

KI AZ AKINEK A JELENTKEZÉSÉT VÁRJA ATTILA?

Ha nézted a Való Világot, és sokszor érezted úgy, te is aktív tagja lehetnél a játéknak. Ha tele vagy kérdésekkel, és sokmindenről szeretnéd megvitatni velünk a véleményedet a Villa eseményeivel kapcsolatban, ha azonosulni tudtál velem, annyira hogy még szavaztál is rám. Ha CTBT szimpatizáns vagy, és május 31-én ráérsz egész délután, akkor lehet, hogy pont téged várunk!

A Villaparty-ra a következő módon tudsz jelentkezni:

Ha már lájkoltad Attila oldalát, (ez fontos mert, innen választja ki a 10 szernecsést) küldj egy fényképes rövid bemutatkozót e-mailben a helloatti@gmail.com címre.
Mellékeld a facebook profilod linkjét is, mert az megkönnyítheti a kapcsolatfelvételt.
Ebben a bemutatkozóban a következő infókat írd meg:
-Neved
-Korod
-Lakhelyed
-facebook profilod linkje

Írj egy nagyon rövid bemutatkozó szöveget,
- mennyire követted a VV-t?
- szavaztál-e párbajokon, ha igen kikre?
- miért szeretnéd belülről látni a villát?
- ha villalakó lennél, milyen kategória lennél?

FONTOS, hogy válaszolj jól legalább 5 kérdésre:
- A villába hányadikként költözött be Peti?
- Veronika hányszor nyert lila kendőt?
- Milyen feladattal szereztünk lila kendőt Kingának?
- Melyik tematikus héten született meg a CTBT?
- Kinga kinek akarta feldugni a csirkecombot?
- Melyik tematikus héten fosztottuk ki Gergő kassszáját?
- Melyik játékban hangzott el a " csaltak a csalásban" mondat?

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

18-55 év közöttiek jelentkezését várjuk.
A Jelentkezéseddel automatikusan tudomásul veszed, és elfogadod hogy a helyszínen az RTL Klub felvételeket készít és ezekben te is megjelenhetsz. A helyszínen egy ideig újságírók és fotósok is jelen lesznek.
A VillaParty ideje alatt vállalod, hogy a Villában feladatot oszthatunk ki rád amit végre kell hajtani. :)
A kiválasztottak listáját a kihirdetésnél nyilvánosan közzétesszük.

E-mail: helloatti@gmail.com

Jelentkezni ezen a héten szombatig lehet!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...