Oldal töltődik
AZ ARANYHAL TELJESÍTETTE ATTILA KÍVÁNSÁGÁT: MEGNYERTE A VV5-ÖT

AZ ARANYHAL TELJESÍTETTE ATTILA KÍVÁNSÁGÁT: MEGNYERTE A VV5-ÖT

RTLKlub.hu | 2012. február 26., vasárnap | Napló (vv5)

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis, a magát "bádogembernek" tituláló Attila kezébe szívet adtak a nézők, mikor kiderült, ő nyerte a ValóVilág5 játékát.

A FINÁLÉ részletei:

A két műsorvezető Lilu és Balázs bevonultak a stúdióba, köszöntötték a nézőket, és elmondták, hogy milyen izgalmak várnak ránk a FINÁLÉ alatt. Bejelentették, hogy Muri Enikő és Kocsis Tibor először mutatják be saját dalukat a nagyérdeműnek, majd megnézhettük a pillanatnyi állást fantomképekkel. Ekkor: 33% 8% és 59% volt az arány.

Majd bekapcsoltak a Villába, hogy a lakókkal együtt élhessük át az utolsó pillanatokat. Balázs és Lilu köszöntötte a finalistákat és elmondták nekik, hogy ők is végignézhetik az egész adást, amíg ki nem jönnek a stúdióba, hiszen ez az ő estéjük.

Miután a műsorvezetők elmondták, hogy a nézők még a Köki terminálban is szurkolhatnak kedvencüknek, megnézhettünk egy összeállítást arról, hogy milyen sorrendben estek ki a játékosok a Villából. Majd Balázs a stúdióban ülő ex-villalakókat kérdezte, hogy kinek szurkolnak, Fecót arról kérdezték a műsorvezetők, hogy milyen érzés volt a Finálé előtt kipottyanni. A Dumagép azonban elmondta, hogy már teljesen nyugodt és nem zavarja, hogy kiesett, Kinga és Eszter pedig elmondták, hogy rettenetesen izgulnak, Kinga Csabiért, Eszter Sehiért.

Miután megnézhettünk egy összeállítást a megújult Villáról, a megújult szabályokról és, hogy ezek mekkora port kavartak a játékosok lelki világában, az utolsó nap összefoglalóját tekinthettük meg.

Az utolsó összefoglaló:
Seherezádé és Attila nagyon örültek, hogy kaptak egy órát, amin visszaszámoltak, közben egy kis flörttel is megfűszerezték a reggelt. Készítettek rengeteg fényképet, amit később meg is kaphattak, és ez nagyon mély érzelmeket váltott ki a benn maradt lakókból. Seherezádé szerint a fényképek nézegetése alatt tudatosult igazán, hogy ők azok, akik ott vannak a végső hajrában. Csabi elmondta, hogy egy levakarhatatlan mosoly ült ki az arcára, Attila pedig szerencsésnek érezte magát, mert végre úgy érzi, hogy tartozik valahova. Elköltötték utolsó vacsorájukat, közben Attila elmondta, hogy élete legjobb "társasjátékát" játszotta. Sehi rákérdezett, hogy vajon Csabi és Fecó direkt játszották-e meg a "jófiú" szerepkört, a fiú bevallotta, hogy volt benne ez is, az is. Mindenesetre Seherezádé "rafkósnak" titulálta a Helyes pasit. Attila este elmondta az aranyhalnak, hogy mi az utolsó kívánsága, mondván, hogy a kis halacska, tudja a tervet, úgy kell tennie, mint Attila eddigi párbajain.


A FINÁLÉ folytatódott:
Hangulatjelentés következett ezután, Olivér, Béci és Anikó tolmácsolásában. Először Béci mutatta meg, hogy Csaba rajongói mennyire hangosak tudnak lenni, majd Anikó következett Seherezádé rajongóival, és végül Olivér Attila támogatóival. A hangulat fergeteges volt a bevásárló központban.

Aki pedig a stúdióba is remek hangulatot csempészett, az Muri Enikő volt, aki először adta elő első saját dalát, aminek címe: Késő már. Később elvették a Villalakóktól a hangot és a képet, majd megnézhettük a fantomképeket és a százalékokat. Ekkor a szavazatok: 31% 10% 59%-on álltak.

Rövid szünet után folytatódott a Finálé, ezúttal Szabó Ádám: Amilé c. nótájával fokozta a hangulatot. A produkció alatt pedig a két műsorvezető, Lilu és Balázs bement a Villába, hogy felkészítsék a három játékost az este többi részére. Majd múltidézésképpen, megnézhettük a Villalakók legviccesebb pillanatait, amire rögtön reagáltak is a játékosok.

Később a három Finalista a stúdióban folytatta a küzdelmet, de amíg átértek, addig hármójuk legjobb pillanatait nézhettük meg. Helyet foglaltak, és kezdetét vette a végső próbatétel. Megnézhettük újra a fantomképeket, ekkor: 30% 10% 60%-on álltak a játékosok.

Attiláról nézhettünk meg egy kisfilmet, saját önvallomását, majd Lilu és Balázs kérdésire válaszolt az Összeférhetetlen srác. Ezt követően Csabiról láthattunk egy bejátszást, majd ő is felelt azokra a kérdésekre, amiket a műsorvezetők feltettek neki, ugyanígy Seherezádé.

Később kapcsoltak a bevásárló központba, ahol Olivér és egy rajongóbrigád bíztatta Attilát. Egy rajongó el is mondta, hogy miért érdemes Attilára szavazni. Szerinte, az Összeférhetetlen kőkemény és határozott, ezért megérdemli a főnyereményt.
Béci is megkérdezte Csabi rajongóit, hogy miért kellene, hogy a Helyes pasi nyerje a játékot. Ő azt mondta, hogy Csabi intelligens és humoros, ezért kell rá szavaznia a nézőknek. Seherezádé rajongóit pedig Anikó kérdezte. Szerintük a lány gyönyörű, kedves és szenvedélyes, mindenképpen megérdemli a főnyereményt.

Később megnézhettük a Fantomképeket, ekkor: 29% 11% 60%-on álltak a játékosok.

Anikóhoz kapcsoltak, aki mellett egy-egy VV4-es játékos állt, és kampányolt a finalistáknak. Szandika Attiláért szólalt fel, megígérte, hogy Tordassal a Bazilika előtt szavalni fog, Gigi Csaba mellett kampányolt és megígérte, hogy sütit süt majd, Gombi pedig Seherezádéért drukkolt, és azt ígérte, ha a lány megnyeri a játékot, pelenkában futja körbe a Hősök terét.

Vastag Csaba csak tovább fokozta a hangulatot, előadta A szerelem vándora című dalát.

Attilának jóbarátja mondott kortesbeszédet: Attila remek játékos, mindenki mellé odaállt, játszott, és taktikázott, ő a VV5 legjobb játékosa szerinte. Csabinak szintén jó barátja, Máté mondta el kortesbeszédét: Csaba mindig őszinte volt, mindig a jó karakterek közé tartozott, ezért kell nyernie. Seherezádé mellet pedig édesanyja állt ki: őszinte játékos volt, gyönyörű és kedves, szeretné, ha nő nyerné meg a játékot, mert nő még nem vihette haza a főnyereményt.

Lezárták a szavazást egy időre a műsorvezetők, és kihirdették a Finálé harmadik helyezettjét. A százalékok a következőképpen alakultak: 29% 11% 60%.

A 11%-os fantomkép alatt Seherezádé fotója bukkant fel, így ő búcsúzott elsőként a VV5 Fináléjától.

Már csak ketten folytathatták a Finálét, immáron úgy, mint egy Párbajt. A két játékos kapcsolatáról nézhettünk meg egy-egy bejátszást, és ezt ki is beszélték a műsorvezetőkkel. Majd a vitákról következtek kis összeállítások.

Később a még játékban lévő Attila és Csabi legérzelmesebb pillanatairól nézhettünk meg kisfilmet, majd ezt is kitárgyalták a műsorvezetőkkel. Saját maguknak kellett beszédet mondaniuk, hogy miért kellene nekik megnyerni a ValóVilág5 játékát.
Attila kezdte: elmondta, hogy mennyire szüksége lehet a szavazatokra, ha valaki tudott vele azonosulni, kérte a nézőket, hogy dobjanak pár sms-t, majd meghajolt és megköszönte, hogy játszhatott.
Csaba elmondta, hogy ő csak szerencsét próbálni ment be a Villába, lehet, hogy szüksége van a szavazatokra, így kérte a nézőket, hogy szavazzanak még egy utolsót.

Az ex-VV5-ös lakókat is megkérdezte Lilu és Balázs, hogy kit szeretnének győztesként látni:

Vera - Attila
Gergő - Csaba
Shadi - Csaba
Dya - Csaba
Kinga - Csaba
Fecó - Csaba
Annamária - Csaba
Eszter - Attila
Péter - Attila
Cristofel - Attila
Veronika - Attila

A két döntős elindult vissza a Villába, hogy ott tudhassák meg, hogy ki nyeri a VV5 játékát.
Az este hangulatát tovább tetézte Kocsis Tibor produkciója, Lásd a csodát című dalával.

Lilu és Balázs lezárták a szavazást:

Az eredmény: 68% és 32% volt.

ATTILA NYERTE A VALÓVILÁG5 JÁTÉKÁT!

Csaba kijött a stúdióba, búcsúzott Attilától és a Villától. Visszakapcsoltak a Villába, ahol Attila egyedül, győztesként állt a Villában. Balázs felajánlotta az Összeférhetetlennek, hogy hazaviheti az aranyhalat, ami teljesítette a fiú három kívánságát.

Attila búcsúzott a Villától, és megköszönte neki, hogy "visszaadta az életét".

Mikor Attila a stúdióba lépett, mindenki őt ünnepelte, átvette ajándékait, majd a Villa fényei ismét kialudtak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Kopaszkismalac!: Rtl csatorna Kedves! Rtl-re nem 2-re VV6. Ok :)) Különben MÁKOSBUKTA az egész!!!! Üdv:)) Töfftöff
2013-10-31 19:03:18
fáradt elme: Nem mindegy ki nyerte meg a vv5- öt? Ti meg én nem,akkor meg mit kell kötözködni!
2012-02-29 13:53:00
Név: Imádtunk Attila, Te voltál a legjobb!!!! MEGÉRDEMELTED A GYŐZELMET!!!! Csaba rajongók meg csak dühöngjenek!!!! Egy szürke egyéniség nem nyerhetett, csakis TE!!!!!
2012-02-29 13:06:44
Név: Graattt Attila már az 1 naptol kedvencem lettél!
2012-02-29 10:55:30
Joco: Gratula.. ! : )
2012-02-28 15:52:31
EgyNéző :): Te voltál a király Attila :) a buta nő személyről meg annyit hogy annyi esze se volt hogy ha Csabát szerette volna győztesnek akkor ne hangoztatta volna pl. azzal hogy a kiesésénél tőle búcsúzott el vagy a párbaj alatt habozás nélkül Csaba nevét mondja....ez csak olaj volt a tűzre a nézők szemében :) Attila mindent vitt....Kinga arcát pedig élmény volt nézni a Bele Való Világban :) A kis hisztérika azt hitte hogy Csaba megnyeri a milkót a kecót és a járgányt aztán pedig lehet menni segget nyalni :) Attila végül mindent vitt és Kinga maradt hoppon....Ati azt kap meg majd akit akar a szőke hisztérika pedig eldöntheti hogy pornózásból vetkőzésből vagy "táncolásból" éljen....vagy all in one "Modellkedés" címszó alatt :)
2012-02-28 13:04:25
zsupszi33: Attila és Vera hasonló természet. Attila végig jól játszotta a műsort, hiszen pont erről szólt!!! De sokan elfelejtik hogy a tartalma nem a szeretettről, sajnálatról szól, hanem ki az erősebb, kitartóbb, az okosabb, furfangosabb,10 lépéssel előre gondolkodó,következetesebb, jól érvelő, megvezetni a gyengéket. Csak az erősebb marad, aki mindent visz!!! GRATULÁLOK ATTILA, MEGÉRDEMELTED!!! VERÁT VIDD,MERT HOZZÁD VALÓ!
2012-02-28 08:56:17
Név: Szemétláda Kinga: "Csabika imádlak"!!!!! Hát legyetek egymásé, de ATTILA VITT MINDENT ÉS EZ A LÉNYEG!!!
2012-02-27 12:13:00
Név: rohadtul beteg vilagban elunk,nem hiszem, hogy ez az Attila fele viselkedes a kovetendo pelda, sajnos sokan tudtak vele azonosulni,nahat nekik jo sok ilyen embert kivanok a kornyezetukbe. Csaba, neked pedig a legjobbakat kivanom , oszinten remelem, hogy majd ajtok nyilnak meg elotted es lehetosegeket kapsz. Sok sikert kivanok neked nagyon szukseg van ilyen emberekre mint te, elj a lehetosegekkel es talalj egy csodalatos lanyt aki megerdemel teged. Gratulalok , nalam te voltal az abszolut nyero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-02-27 10:36:02
Csicsi: Miért nem a jó emberek nyernek? A csabit ugyan tujázták, de ő az aki önzetlenül ellenszolgáltatás nélkül segít az elesetteken. Neki kellett volna nyerni mert benne nincs gonoszság! Az Attila csak a vége felé kezdett jobb irányba elfordulni mert rájött arra hogy az összes negatív stílusú ember kiesik ( Gergő, Péter )végig mindenkin átgázolt!
2012-02-27 10:04:01
Koncz Éva: Kedves Attila! Óriási boldogság töltött el a győzelmed láttán! Én és a párom végig neked drukkoltunk.Te voltál ennek a játéknak a színfoltja,nagyon jókat derültünk,sokat nevettünk. Erre a győzelemre Te voltál a legméltóbb,így kellett történnie! Szívből gratulálunk! UI. Kingával ne foglalkozz,nem érdemel meg téged.A finálé alatt is végig a gyűlölet,az undor volt az arcán,amikor Rólad volt szó! Te sokkal jobbat érdemelsz és hidd el hogy meg is fogod találni az IGAZIT. Sok boldogságot kívánunk! Üdvözlettel:Éva,Zoli
2012-02-27 09:08:38
Név: Attila az elmúlt félévben miközben magvas gondolatait megosztotta velünk állandóan a cipőtalpát fogdosta. Remélem néha kezet is mosott!
2012-02-27 08:59:59
baba: hat hogy milyen jellem az aki meg nyerte no comment, de hogy mar most be zengyek a vv 6 !!! mikor mar az 5 is sok volt es sokkolo, enyi nyeszle , buta, unalmas semmit mondo szedett vettet nepseg, riaszto hogy milyen eme generacio, es ahelyet hogy egy normalis filmet, sorozatot nezhesunk minden este ilyen unalmas musort kell nezzunk ( igaz kapcsolyak masik csatornara !? ) miert nem inkab cserelik foll az idopontot ? en kedvelem az RTL , csak a vv mar faraszt , jobban mondva az ilyen leha unalmas buta emberek akik most a vv5 bene voltak a jatakban, sajnalom de ez a velemenyem
2012-02-27 08:58:48
cicus: amilyen az ország erkölcse,olyan a nyertese
2012-02-27 08:51:44
2.: (bocs a csúnya szóért, de még ez is gyenge kifejezés) Sajnálom, hogy ilyen minősíthetetlen szinten ért véget főleg Olivérnek köszönhetően! (ez az ember egy szégyen, pedig a vv-ben kedveltem és Béci volt az akit nem. A való élet mutatja meg, ki az ember! Gratulálok Béci, kint az életben Te ember tudsz lenni, amit az a bunkó Olivér nem mondhat el magáról! Sajnálom, hogy az utolsó müsorban igy lejáratott benneteket!
2012-02-27 08:42:24
heló:: SZÉP VOLT
2012-02-27 07:48:31
emmersson: Yessss! Köszönöm Attila az elmúlt hónapok szórakoztató pillanatait! És felejtsd el azt a számító nőszemélyt! Kinga az, akinek valóban nincsen szíve.
2012-02-27 00:54:04
tina: Szevasztok Attilát mocskolók! ITT A POFON!! 68-32
2012-02-27 00:28:27
Gabi86: Megérdemelte a nyereményt:DSaját vélemény.
2012-02-27 00:22:53
vackorka: nagyon klasz előre küldtem sms-ben a nyertes nevét:-) gratula ezerrel!
2012-02-27 00:19:18
Péter: Attila! Egyet kérünk, nehogy a Kingát vidd el a luxusutazásra, mert akkor küld vissza az sms-ek árát. :-) Gratulálunk, de ne engedj neki, annyi tényleg kívül belül szép nő van a világon. Üdv
2012-02-27 00:17:29
Ildi: Ez a cinikus,gátlástalan valóság, ez a a való világ. Ilyen emberek kellenek, mint Attila? Erre az emberre ne legyen büszke senki. Sajnálom tőle a nyereményt. Mindenkin átgázolt,mindenkit sértegetett."Ez játék" - monda sokszor, de a játékban is fontos a becsületesség. Te nem voltál az Attila, te egy ördög voltál.
2012-02-27 00:14:12
H.Krisztina: Gratulálok Attilának, végig neki drukkoltam! Megérdemelte a győzelmet. Érdeklődöm, hogy hol lehet megtudni, hogy kik nyertek a szavazók közül?
2012-02-27 00:09:46
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...