Oldal töltődik
ATTILA ELSÖPRŐ GYŐZELMET ARATOTT, Ő A HARMADIK FINALISTA

ATTILA ELSÖPRŐ GYŐZELMET ARATOTT, Ő A HARMADIK FINALISTA

RTLKlub.hu | 2012. február 24., péntek | Napló (vv5)

A Villa Összeférhetetlenje nagy csatában dolgozta le hátrányát és végül begyűjtötte a szavazatok 77 százalékát.


Az Összefoglaló részletei:

Míg a többiek ébredeztek, Attila és Veronika már javában lelkiztek, kihasználva a már kiesett Villalakók utolsó vendégségben töltött napját. Az Összeférhetetlen fiú bevallotta Ronikának, hogy legnagyobb mélypontját a játékban Kinga miatt élte, meg, akit egy kicsit még mindig szeret, bár érzi, hogy semmi oka nincs erre.
Dya később Kingának panaszkodott, hogy olyan emberhez fűzik érzékeny szálak, akihez nem lenne szabad.

A kiesett játékosok egyszer már megpróbáltak nagy port kavarni titokleveleikkel. Erre most a végső kiköltözés előtt ismét lehetőséget kaptak. Fecó felolvasta a róla szóló leveleket és meglepetésére mindkettő arra utalt, hogy egykori lakótársai közül valaki beleszeretett. Azonnal elindult a nagy találgatás, hogy ki lehet a titokzatos lány. Dya eközben a fürdőszobában Kingával már arról beszélgetett, hogy leleplezze-e magát Fecó előtt. Végül arra jutottak, hogy Csabával üzenik meg a Dumagépnek a nagy titkot, a Helyes pasi ezt a küldetést el is vállalta, bár eléggé értetlenül állt Dya vallomása előtt.

Fecó a már kiesett játékosoknak elmondhatta gondolatait a Kihívással kapcsolatban. Rengetegen próbálták megvédeni Attilát a Dumagép zömében koholt vádjai elől, ahogy Seherezádét is próbálták védeni, de természetesen arra nem tudták rábeszélni az utolsó Párbaj kihívóját, hogy barátjával, Csabával mérettesse meg magát.

Pár nap vendégeskedés után elhagyták a Villát a már nem versenyben lévő játékosok, Csaba ezt az űrt a nagy titok átadásával próbálta kitölteni. Fecó értetlenül állt Dya érzelmei előtt, de beismerte, hogy ha fiatalabb lenne, és még nem lenne családja, akkor bizony megpróbálná a Villa egykori Plázacicájával.

A Kihívás előtt Attila és Seherezádé is biztos volt benne, hogy Fecó utóbbit viszi majd Párbajra. Később kiderült, hogy mindketten tévedtek, a frissen kihívott Attila pedig megint meg tudta fogni Fecót, aki arra sem emlékezett, hogy mit mondott el élő adásban az indoklása alatt. Attila bevallotta Seherezádénak, hogy nagyon fél a Párbajtól, később pedig magától Báthory Erzsébettől, az aranyhaltól kérte második kívánságát, hogy a múlt heti után erről a Párbajról is visszatérhessen a Villába.

A Párbaj eseményei:

A Villába kapcsoláskor meglepő kép fogadta Balázst és a nézőket. Csaba gyakorlatilag minden kérdésre azonos válasszal készült, jövőbe néző tekintettel meredt a pezsgőspoharára és ezt ismételgette: kócos kis romantika. Ez az abszurd helyzet a nézők mellett Seherezádét is nevetésre késztette, ami az ő esetében - mint már az egész ország jól tudja - éles nyerítést jelent. Jó hangulatban kezdődött tehát a VV5 utolsó Párbaja, de a tét nagysága miatt kénytelenek voltak a Villalakók is komolyabb hangvételre váltani.

Fecó épphogy belekezdett búcsúmonológjába azonnal elsírta magát, így inkább keblére ölelte jó barátját, Csabát, majd lepacsizott Attilával, adott két puszit Seherezádénak és elindult a stúdió felé. Kilépve a ledfal mögül a Dumagép egy rögtönzött romatánc bemutatót tartott, majd lihegve leült a székbe, ahol el fog dőlni, hogy bekerül-e a Fináléba.

Attila búcsúja is rövidre sikerült, az Összeférhetetlen fiú rábízta Csabára a legfontosabb teendőt, Erzsébet nevű halának megetetését, megölelte Seherezádét, majd ő is elindult a stúdió felé.

Az első kisfilmek a két Párbajhős érzelmi viszonyairól szóltak.
Fecó esetében elkerülhetetlen téma volt Dya szerelmi vallomása, amit a Dumagép egyáltalán nem ért, Attila viszont úgy gondolja, hogy ha a Plázacica tovább maradt volna bent, akkor akár össze is jöhettek volna Fecóval Angéla ellenére is.

Fecó többször hangsúlyozta, hogy Attila túllépte a játék határait, mert nem érzelmi alapon döntött.
Az Összeférhetetlen szerint taktikázása szinte csak Fecónál verte ki a biztosítékot, a többiek sokszor volt, hogy részt vettek ezekben a megbeszélt jelrakásokban.

Fecó eddigi villaléte alatt nem volt túl magabiztos a kortesbeszédek terén, most viszont maga mellett kellett szónokolnia. A Dumagép azt mondta, azért fontos neki, hogy visszaküldjék, mert nem lehet annyira rossz ember, hogy kint maradjon.

Attila nem tudott, vagy nem is akart szóhoz jutni, egyszerűen csak arra kérte a nézőket, hogy aki akar, az még szavazzon egyet.

Hatalmas feszültségkeltés után Balázs végül eredményt hirdetett. Attila elsöprő fölénnyel nyerte az utolsó Párbajt, az Összeférhetetlen srác a szavazatok 77 százalékát gyűjtötte be.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...