Oldal töltődik
FECÓ ATTILÁVAL VÍVJA AZ UTOLSÓ PÁRBAJT

FECÓ ATTILÁVAL VÍVJA AZ UTOLSÓ PÁRBAJT

RTLKlub.hu | 2012. február 23., csütörtök | Napló (vv5)

Fecó tüskéket kapott Attilától, amit egy zöld kendővel hálált meg neki. Az utolsó Párbajt Fecó és Attila vívja.

A Kihíváson történt:

Elérkezett a ValóVilág 5 utolsó Kihívása. Ezúttal Fecó lett a Kiválasztott, így neki kellett ellenfelet választani a ValóVilág 5 utolsó Párbajára.

Az utolsó Kiválasztás sem tért el az eddigiektől. A lakók ismét sorra vették a Villa történéseit, vitáit. Először Csaba és Fecó kapcsolatát nézték vissza, majd Attila és Fecó régi barátsága is terítékre került, végül pedig Seherezádé és Fecó kapcsolata következett.

Végül elérkezett az idő, hogy Fecó megnevesítse Párbaj ellenfelét. Egy hosszú és összeszedetlen monológ után Párbajra hívta Attilát.


Ez történt az Összefoglalóban:

Seherezádé és Gergő, illetve Kinga és Attila is lehetőséget kapott, hogy megbeszéljék a dolgokat. Gergő már a beszélgetés első percében elvesztette a fonalat, nem értette miről beszél Seherezádé, nyers és flegma stílusban válaszolt minden egyes kérdésre, majd mikor úgy érezte, vége a beszélgetésnek felállt is kivonult. Attila és Kinga békítő beszélgetése se sikerült jobban, Kinga ismét túlhisztizte magát, ami miatt Attila faképnél hagyta. Kinga úgy érzi, hogy az Összeférhetetlen fiú tette idegronccsá a Villaléte alatt, mert előtte még hírből se ismerte a hiszti fogalmát.

Két napja az egész Villa azt találgatja, vajon megcsalta-e Veronika Cristofelt Péterrel? Péter azt állítja igen, Veronika pedig tagad, vagyis egészen ideáig tagadott. A lány végül erőt vett magán és bevallotta mindenki előtt mi is történt pontosan a kérdéses csütörtökön. Az őszinte vallomás után Cristofel Pétertől kért tanácsot, hogy mit csináljon Veronikával, megbocsásson-e neki vagy sem. A kubai csődőr végül úgy döntött megbocsájt a hűtlen lánynak, mert egy percig se tudna élni nélküle.

A ValóVilág utolsó Kihívása előtt minden versenyben levő Villalakó írhatott egy kampánybeszédet saját maga mellett, arról, miért ne őt hívja ki Fecó. A feladathoz segítőket is kaptak, méghozzá a kiesett játékosok személyében. Ehhez minden egykori Villalakónak el kellett döntenie, hogy melyik kihívható ember mellé áll.

A kiesett játékosok az utolsó estéjüket töltötték a Villában, ennek alkalmából egy hippi bulin lazíthattak. És ahogy a hippi korszakhoz illik, béke, szeretet, és boldogság hatotta át a Villát.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...