Oldal töltődik
NEM ADJÁK INGYEN A FINÁLÉT, FECÓ AZ UTOLSÓ PÁRBAJ KIHÍVÓJA

NEM ADJÁK INGYEN A FINÁLÉT, FECÓ AZ UTOLSÓ PÁRBAJ KIHÍVÓJA

RTLKlub.hu | 2012. február 21., kedd | Napló (vv5)

A Villa Dumagépe eddig megmenekült az igazi megmérettetések elől, most azonban össze kell mérnie erejét egyik társával a Fináléba kerülésért.


Az Összefoglaló részletei:

A VV5 első négy helyezettje azt hitte, hogy az első Vera mentes napjára ébredt a Párbajt követően. A csendes reggeli hólapátolást a Párbajon kiesett Villalakók csapata törte meg, ugyanis pár napra mindannyian visszaköltöztek a Villába. Hatalmas öröm volt ez a legtöbb játékosnak, bár Attila viccesen megjegyezte, hogy pont ennek az ellenkezője volt, amiért öt hónapig dolgoztak.
A versenyen kívüli, egykori játékosok persze nem hazudtolták meg magukat, Dya csendben feküdt a kanapén Kinga mellett, aki egyből összezördült Attilával, Cristofel és Veronika civakodtak, mint mindig, Verán pedig látszott, hogy még magán viseli az előző napi vereség nyomait.

Az Érzékeny lelkű kategóriában beköltözött lány félrehívta Fecót, és bevallotta neki, hogy egy nagy törés következtében eldöntötte, hogy a pornóiparban fog dolgozni. Elmesélte barátjának, hogy már a casting videó forgatásának másnapján visszatáncolt, és nem vágott bele a tényleges munkába, mégis örökre viselnie kell a nyomát annak, amit akkor tett. Fecó nem fogadta könnyen a hírt, összetört benne az a kép, amit barátjáról alkotott, emiatt pedig zokogva vonult el a fürdőszobába. A Dumagép reakciója pedig elindított egy lavinát, a következő pár órában szinte mindenki Veráról és a megjelent videóról beszélt. Elsőként Cristofel és Shadi állt ki az Érzékeny lelkű nő mellett, később viszont még Attila is biztosította arról, hogy emiatt egyáltalán nem lett kisebb a szemében. Legyőzője nagyon sok minden miatt utálja, sőt lenézi Verát, de azok mind olyan dolgok, amiket a villalét alatt tapasztalt vele kapcsolatban. Attila szerint az, hogy valakinek a múltjában történtek olyan dolgok, amikre nem feltétlenül büszke, az még közel sem jogosítja fel társait arra, hogy emiatt emberileg alázzák az illetőt.

Cristofel és Veronika kapcsolata finoman szólva sem egyszerűsödött a kinti életben.
Nagyon sokat vitatkoznak és sok válságot megért már a szerelmük, a legnagyobb kihívásnak mégis Péter személye ígérkezik.

A Valóságshow veterán Verának bevallotta, hogy erősen intim szálak fűzik Veronikához, ezért nincsenek már olyan jóban Crisszel, mint amennyire a Villában voltak. A nappaliban aztán össze is gyűlt a nagy hármas, a Skalpvadász pedig felhozta a kínos témát. Többször rákérdezett Péternél, majd Veronikánál is, hogy lefeküdtek-e egymással. Barátnője nem tagadta Crisnek, hogy Petinél aludt egyszer, de ő állította, hogy nem történt köztük semmi. Erre Péter hidegvérrel csak annyit mondott: „hazudsz Ronika”.

A Kiválasztás eseményei:

Az utolsó Kihívás alkalmával már nem volt védett játékos, ez a helyzet pedig egy kis szabálymódosítást igényelt. Szavazat, tehát jelegyenlőség esetén a legutóbbi Párbaj győztese, Attila dönt arról, hogy ki legyen az utolsó kihívó a VV5-ben. Amennyiben az Összeférhetetlen is érintett lesz, abban az esetben magát is választhatja az utolsó előtti zöld kendő birtokosának.

Fecó még nem volt Párbajozni, viszont most az utolsó Kiválasztás alkalmával úgy érezte, komoly esélye van arra, hogy meg kelljen mérettetnie magát. Csaba félig humorosan egyébként megjegyezte, hogy barátja, ügyesen ”kibekkelte” az elmúlt öt hónapot.

Attila is sokáig húzta Párbaj nélkül, a legutóbbin azonban nagy fölénnyel búcsúztatta Verát. Az Összeférhetetlen srác úgy érzi, nem kell számítania ma sok jelre, de egyenlőség esetén lehet, hogy ő is esélyes lenne egy újabb megmérettetésre.

Seherezádé többször megkapta azt a vádat, hogy nagyképű lett győztes Párbaja után, de lakótársai szerint hamar váltott, így már nem igazán van konfliktusa senkivel a Villában.

Csaba eddig mindig Párbajra ment, amikor jelet kapott, így most is azt gondolta, hogy amennyiben jelet kap, ő lesz az egyik résztvevője a legutolsó Párbajnak.

A táblánál Seherezádé Fecó egykori kifejezésével indokolta jelét, a Dumagép ugyanis egyszer azt mondta neki, hogy olyan messze állnak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Mivel a Szenvedélyes nő ebben maximálisan egyet ért, így az egyetlen Párbajszűz villalakóra tette a jelét.

Fecó azzal indokolta döntését, hogy Attila mindig akkor tette rá a jelét, amikor lila kendője volt, így ha akart volna sem tudott volna visszavágni egykori barátjának, ezért most, amikor senki sem védett, az Összeférhetetlenre tett.

Csaba nehéz helyzetben volt, hiszen aki ellen igazán sok negatívumot tudott volna felhozni, azzal a játékossal napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, jókat beszélgetnek, így Attilára nem tehette jelét. Mivel Fecó is nagyon közel áll hozzá, így sok választása nem maradt, Seherezádét jelölte meg.

Attila tehette fel a táblára az utolsó Kiválasztás utolsó jelét, először kicsit ráijesztett Seherezádéra, majd később a meglepetés helyett Fecóra tette jelét, így két jellel a Dumagép lett a kiválasztott.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...