Oldal töltődik
VERA ISMÉT LECSAPOTT, EZÚTTAL CSABÁT MÁRTOTTA BE

VERA ISMÉT LECSAPOTT, EZÚTTAL CSABÁT MÁRTOTTA BE

RTLKlub.hu | 2012. február 20., hétfő | Napló (vv5)

Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat, ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

Az autó után a pénzt is megvizsgálhatták közvetlen közelről a Villalakók. A versenyzők elmondták, még soha nem láttak ennyi pénzt egyszerre, és teljesen elvarázsolódtak a milliók közelében, elgondolkodtak, hogy ki mire költené a pénzt. Ezúttal is Fecó volt a legaktívabb, aki azt is megtudta, hogy van-e szaga a pénznek.

Attilát és Verát már csak néhány óra választotta el a megmérettetéstől. Ezért Fecó, Csaba és Seherezádé megalapították a maguk kis üzemi bizottságát, és elkezdték kérdéseikkel ostromolni a Párbajozókat. A bizottsági vizsgálat célja az volt, hogy eldöntsék, szerintük ki érdemelné meg, hogy folytathassa a játékot.

Vasárnap este hallhattuk és láthattuk Fecó kortesbeszédét, amit Vera mellett mondott el, és azt is láthattuk, hogy Attila saját maga mellett mondott beszédet. Az összefoglalóban megnézhettük, hogyan készült Fecó és Vera a kortesbeszédre, és azt is, hogyan zajlott Vera és Attila utolsó veszekedése.

Elérkezett végül a Párbaj, Fecó és Seherezádé feszülten mászkáltak fel s alá, nagyon-nagyon drukkoltak a kis barátnőjüknek. A Párbajról azonban Attila tért vissza győztesen. Most nézzük meg, milyen hatással volt ez Fecóra és Seherezádéra, majd azt is, mi történt, miután felolvasták Vera és Attila titoklevelét.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: seherádé a leg job
2013-06-03 14:05:06
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...