Oldal töltődik
ATTILA CSABIVAL VACSORÁZOTT, A PÁRBAJ IS TERÍTÉKRE KERÜLT

ATTILA CSABIVAL VACSORÁZOTT, A PÁRBAJ IS TERÍTÉKRE KERÜLT

RTLKlub.hu | 2012. február 16., csütörtök | Napló (vv5)

A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba Rock and Roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

A csütörtöki összefoglaló részletei:

A Villalakók már csak öten vannak, és közülük is már csak kettő lány maradt a játékban. A fiúk pedig egy olyan feladatot kaptak, hogy a két hölgyemény közül döntsék el, hogy ki a legjobb nő a Villában. A három legény pedig nem volt rest, elkezdte a meghallgatást egyenest. Elsősorban azonban nem a külső, hanem a játék szempontjából kellett dönteniük a fiúknak. A két lány elmondta jó és rossz tulajdonságait. Vera elmondta, hogy ő bizony meri vállalni a véleményét, és ez talán rossz tulajdonsága lehet, Attila elkezdte provokálni, a lány pedig a lehető legtöbb választ megpróbálta elkerülni. A fiúk végül bevallották, hogy szándékosan tettek fel mindkét lánynak provokatív válaszokat. A végeredmény: a legjobb játékos Vera, a legkorrektebb pedig Seri. A játék Vera sértődésével zárult.

Sokan úgy gondolják, hogy a zene nagyban segít megnyugtatni a felkorbácsolt kedélyeket, éppen ezért a Villalakók rapet írtak egymáshoz saját sérelmeiket kiadva, természetesen humorosan, de magukhoz képest kíméletesen. Míg a fiúk elvonultak szöveget írni, addig Veránál eltörött a mécses és Seherezádénak öntötte ki lelkét.

A héten minden nap egy-egy sztárvendég páros látogat a Villába. Szerdán Csabát a magyar rockélet két kiemelkedő alakja, Keresztes Ildikó és az Edda gitárosa, Alapi István látogatta meg. A hangulat fergeteges volt, de Vera továbbra sem tudott megnyugodni, ismét Seherezádé lett a rögtönzött terapeuta akinek kiöntötte lelkét.

A Kiválasztás előtt a fiúk megpróbálták kitalálni, hogy ki-kire rak jelet, ki-kit vinne Párbajra. Attila nagyon ideges volt, és próbálta előre látni helyzetét. A Jelek többségét, végül ugye begyűjtötte. A Kiválasztás után pedig Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak. Sehi ugyanis azt sérelmezte, hogy Fecó a lány szerint koholt vádakkal tette rá a Jelét. Óriási szócsata kerekedett ebből. Később Attila választhatott valakit, akivel elfogyaszthatott egy finom vacsorát, Csabát hívta, és miközben ettek, a Kihívás is terítékre került.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: jaj nagyon bolond ,remélem nemő nyer:)
2012-02-19 15:28:36
Katalin: Vera nyeri meg! Azt is remélem hogy a továbbiakban a műsorvezető /Balázs/ sem segíti beszólásaival és elfogultságot tükröző véleményével egyik játékost sem,legfőképp a nagy taktikus /és álszent!/ Atillát!! Ez az ember sem sokban különbözik jellemében az előző VV nyertestől /legfeljebb abban hogy nem hajkurászta a lányokat,és talán több ész szorult a fejébe!?/,de ha Önök Őt látják a VV5 legjobb versenyzőjének és a nyeremény legfőbb várományosának,nehogy csalódniuk kelljen mint Alekosz esetében!! A jellemhiba bennük van,Attila esetében is kódolva van!! Üdv.Katalin
2012-02-19 07:01:22
Katalin: Folytatnám! A Sherihez való közeledése,-amely már addig fajult hogy az ágyába akart bújni-,csak színjáték!/és még Ő mondja a Verára hogy jó szinész!!/ Az volt a célja ezzel,hogy eltávolítsa Sherit Vera mellől!Tudja hogy ez fájó lenne Verának,ezen valószínű kiborulna,és ezzel megint bizonyíthatná elöttük és a nézők elött is,hogy Vera az összeférhetetlen!! Egyszóval gusztustalan már amit csinál! A két embert ha összehasonlítom,egyik -ez Vera-,aki őszinte,magát adja,minden feladatban lelkesen részt vesz,Ő az aki Attila felé is többször nyitott-amit egy darabig Atilla el is fogadott-,de mivel Atilla rájött hogy Ő ebből nem jöhet jól ki,végül "arculcsapás" lett a vége! A másik-ez Atilla-,a játékból sokszor kivonta magát/pl.az egyéniség-fejlesztő tréningből,és vajon miért?/Szerintem mert ott előjött volna az igazi énje és Ő nem akarta kiadni magát!Ezt nem lustaságból,hanem szándékosan hagyta ki,alvást mívelve!! T.Stáb!Remélemhogy ezt a párbajt az őszinte,az érzéseit kimutatni tudó
2012-02-19 06:48:17
Katalin: T.Produkciós Stáb! A tegnapi adásból is kiderült,hogy az Atillával és Verával kapcsolatos eddigi véleményem helytálló és igaz volt! Atilla továbbra is játsza -és majdnem hihetően-,a jó fiút,aki mindenkinek csak jót akart,mindenki mellé odaáll ha kell/mint azt Sherinek is az orraalá dörgölte!?/,csakhát azt nem mondja ki,hogy mindezt csak taktikából! A tegnapi összefoglalóból is egyértelmű volt/remélem másoknak is!/hogy kik azok akiket befolyásolni tud -és akar-,ez Csabinál sikerült is,Sheri azonban ha bátortalanul is,de némileg ellenállt! Amikor társait küldte a "vallatószékbe" hogy a párbajról faggassa,a kérdéseivel olyat adott a szájukba,hogy az Vera ellen szóljon!/összeférhetetlen,szándékosan csinálja amit csinál,stb./ Most már ahhoz is van képe,hogy azzal vádolja Verát,hogy mindazt amit eddig Ő művelt vele,azt most Verának tulajdonítsa! Nagy játékos az elejétől fogva,ő az aki keveri a "szart"/bocs!/,szinte nincs egy őszinte megnyilvánulása csakhogy Ő kerüljön ki győztesen!
2012-02-19 06:20:55
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...