Oldal töltődik
ATTILÁT SOKKOLTA KINGA TITKA

ATTILÁT SOKKOLTA KINGA TITKA

RTLKlub.hu | 2012. február 13., hétfő | Napló (vv5)

Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

A vasárnapi Párbaj előtt nemcsak Kingának és Seherezádénak kellett elbúcsúznia a barátaitól, de a VV4-sek számára is eljött a kiköltözés ideje. Az előző széria játékosai, Olivér, Szandika, Gombi és Ildikó egy hetet töltöttek a Villában, így volt lehetőségük megismerni a VV5-ösöket. A búcsúzás előtt el is mondták a véleményüket a lakókról, hogy kihez kerültek közel, és kihez kevésbé.

Vasárnap este Seherezádé és Kinga megvívták a szőkék háborúját, amelyet végül Sehinek sikerült fölényesen megnyernie. A Párbajt szokás szerint a Villában is figyelemmel kísérték a lakók, és volt véleményük is a látottakról. Csaba kortesbeszéde Kingáért például Attilánál verte ki a biztosítékot. De az igazi sokk akkor következett, mikor a Villa ajtajában megjelent a párbajgyőztes Seherezádé.

Kinga fényképétől először a megtört Csaba búcsúzhatott el. Majd eljött a titoklevelek felolvasásának ideje: Kinga hátrahagyott üzenete pedig valósággal sokkolta Attilát.

A búcsú után mondani sem kell, hogy nem állt vissza a rend és a harmónia a Villában. Mivel mindössze öten maradtak, és mind az öten nagyon közel kerültek a fődíjhoz, eljött az ideje, hogy elmondják, kit tartanak a legnagyobb riválisuknak a végjátékban.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...