Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ MEGNYERTE ELSŐ PÁRBAJÁT ÉS LEGYŐZTE NAGY RIVÁLISÁT!

SEHEREZÁDÉ MEGNYERTE ELSŐ PÁRBAJÁT ÉS LEGYŐZTE NAGY RIVÁLISÁT!

RTLKlub.hu | 2012. február 12., vasárnap | Napló (vv5)

Egy "ősi" konfliktusnak vetett végett a vasárnapi Párbaj. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki. De Seherezádé jött, látott és győzött!

Az összefoglaló részletei:
A VV4-esek és ötösök még mindig szimbiózisban élnek a Villában. A szombat éjszaka azonban nem telt zavartalanul. Már majdnem elaludtak, mikor egy furcsa hang hasított az éjszakába. Ildikó volt az, aki elég hangosan horkolt ahhoz, hogy Olivér úgy érezze, ez nem maradhat szó nélkül. Felkeltették, és elmondták neki, hogy nagyon hangosan horkol, mire a lány félálomban tiltakozott, ami nagyon vicces mondatokat szült.

Csabának és Verának vagyis a két Párbajozó támogatóinak kampánybeszédeket kellett írnia és ehhez segítségül Ezt követőenhívhatták valamelyik semleges játékot is. Csabi Attilát kérte fel a feladatra, de az Összeférhetetlen nem akart a fiúval együtt küzdeni Kingáért, mondván a lány azt mondta, hogy neki Csabi is elég, így Attila a semlegesek oldaláról erősítené a lányt továbbra is. Ebből hatalmas perpatvar lett.

Csaba és Vera elmondta kampánybeszédét. Kingának nagyon jól esett Csabi beszéde, a lány szerint szívből írta a fiú, ami mélyen érintette. Vera is bőszen kiállt Seri mellett, szerinte a Szenvedélyes nő, mindig kiállt barátai mellett, ezért várja vissza. A beszéd elemzése közben hatalmas vita kerekedett, mert Vera felhozta azt is, hogy Kinga hónapokkal ezelőtt kimondta, hogy haza szeretne menni. Közben Seherezádé ráolvasta Kingára, hogy mennyire bántotta, mikor a lány Gergőt vitte randizni.

A Párbaj előtti búcsúvacsorára Seherezádé Verát vitte. Közben Csabi és Kinga elemezték a Szenvedélyes nő viselkedését, ezt tette a két lány a nyugi szobában is. A Cselszövő kiöntötte Attilának a lelkét, elmondta neki, hogy rettenetesen fél attól, hogy nem tud visszameni a Párbajról. Ahogy az lenni szokott búcsúbulit it tartottak a Villalakók. Mindenki beöltözött, és verset is szavalt saját hacukájáról, ami nagyon jó alaphangulatot adott az estének. Az éjszaka folyamán Attila és Vera békülni látszott, majd ezt az Összeférhetetlen később cáfolta. Vera cicajelmezben ígérte meg Seherezádénak a játék utáni bulit, majd Kinga és Fecó is lelkizett egy sort. A buli remekül sikerült, mindenki remekül érezte magát.


A Párbaj részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és röviden elbeszélgetett a két Párbajhőssel. Majd kisfilmet nézhettünk Kinga és Seherezádé viszonyáról. Később ezt kis összeállítást vitatták meg Liluval.
Miután mindent megvitattak, Seherezádé elbúcsúzott a többiektől és elindult a stúdióba. Később Kinga is elbúcsúzott és elindult, hogy a stúdióban végre pontot tehessenek a közöttük lévő konfliktusoknak.

Seherezádé elmondta, hogy miért neki kellene visszatérnie a Párbajról, megígérte, hogy ha ő mehet vissza, azt a lányt láthatja majd a néző, aki beköltözött. Az a lány pedig életvidám és energikus volt. Kinga azt ígérte, hogy olyan lesz, amilyen eddig is volt, hiszen ő mindig magát adta.

Kinga elmondta, hogy azért fontos ez a Párbaj, mert a két lány valóban nem tud egymás mellett élni, szerinte kiszámíthatatlan az est menete.
Félidőben: 34% - 66% volt az állás.

Seherezádé kapcsolatairól nézhettünk meg egy rövid összeállítást. Itt Gergővel és Eszterrel való viszonya volt legfőképpen terítéken. Kinga szerint Vera csak azért állt Seri mellé, hogy ellene kampányolhasson. Seri szerint ez nem így van, hiszen Vera ha megkedvel valakit, teljes mellszélességgel kiáll mellette, és csak ezt tette a lány.
A két lány annyira összekapott, hogy éppen csak egymás szemét nem kaparták ki, majd Kinga kapcsolatairól is megnézhettünk egy kisfilmet.

Seherezádé szerint Kinga Attilával való kapcsolata csak taktikai lépés volt. Ezt a Cselszövő természetesen cáfolt, és hozzátette, hogy nem érti, hogy miért foglalkozott mindenki a Villában Attila és az ő kapcsolatával.

Ezt követően Seherezádé konfliktusairól nézhettünk meg egy kisfilmet. Kinga azt mondta, hogy Attilának ad igazat abban, mikor egyszer megfogalmazta, hogy Sehi "rákullancskodik" egy egy szituációra és azon lovagol. Természetesen ezen is összekaptak.

Kinga konfliktusait is megnézhettük meg, majd ismét összekaptak a lányok a stúdióban. Később a kortes beszédeket hallgathattuk meg. Serinek Vera mondott védőbeszédet, Kingának pedig Csaba.
A szavazás állása nem változott a Párbaj végéhez közeledve sem: 34% - 66%.

A Villalakók elmondhatták, hogy ki-kit vár vissza:
Attila: Kingát várta vissza.
Vera: Seherezádét várta vissza.
Csaba: Kingát várta vissza.
Fecó: "Kingulit" várta vissza.

Mindkét lány elmondhatta, hogy miért szeretne visszamenni. Seherezádé azt mondta, hogy neki csak csalódásokban volt része, de ha visszamenne a Párbajról, visszatérne az a lány aki beköltözött.
Kinga: A mély pontokból tanulta meg, hogy milyen az igazi Villalét, szerinte most tudná igazán megélni a játékot. Nem ígért változást, marad, aki eddig volt.

Lilu lezárta a szavazást. A végeredmény: 34% - 66% Seherezádé javára.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Lemon-Ricotta Pancakes Drizzled with Honey: Hat nem jott be a bekepzelt, lenezo viselkedes. Bar Sehi nem egy okos lany, megis nagyon orultem neki amikor Kinga kiesett, mert elkenyeztetett, es ki nem alltam az allando grimaszokat
2012-02-13 11:00:41
heló:: örülök hogy Kinga kiesett,remélem Atti is megnyukszik mert már kikészítette idegileg ez a hisztis nő HAJRÁ ATTILA
2012-02-13 09:37:25
Név: HALA ISTENEK SERI GYŐZŐTT. Megerdemli, mert vagany csajszi, szeretnem a dőntőben latni. puszi, joli
2012-02-13 09:13:09
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...