Oldal töltődik
A VILLAVETERÁNOK ÚJRA BEVETTÉK EGYKORI OTTHONUKAT

A VILLAVETERÁNOK ÚJRA BEVETTÉK EGYKORI OTTHONUKAT

RTLKlub.hu | 2012. február 7., kedd | Napló (vv5)

A negyedik széria játékosai, Ildikó, Szandika, Gombi és Olivér egy teljes hétre beköltöztek a Villába, hogy felkavarják utódaik életét.


A későn jött havazás végre egy kis változást hozott a Villalakók monoton hétköznapjaiba. A játékosok két, háromfős csapatban mérhették össze erejüket egy háromfordulós téli csatában.
Az első feladat egy hógolyós kidobós játék volt, a második körben pedig az egyik csapattagnak kellett szánkón elhúznia a másik kettőt, természetesen időre. Két feladat után döntetlenre álltak a csapatok, ezért az utolsó, síléces ügyességi verseny döntött el mindent. Mivel Kinga, Csaba és Fecó teljesítették másodikként az utolsó fordulót így ők már látták, hogy mik azok a hibák, amiket nem szabad elkövetni, ezért jobb időt futottak, mint ellenfeleik.

A Kiválasztott Seherezádét minden lakótársa tanáccsal látta el, hogy ki ellen lenne a legnagyobb esélye. Attila azt javasolta a Szenvedélyes nőnek, hogy Kinga vagy Fecó közül döntsön, meglepetésre pedig a Dumagép is magát ajánlotta Serinek. Vera és Csaba is úgy látta, hogy Fecó ellen lenne a legnagyobb esélye a Kiválasztott szőkeségnek. Kinga nagyon bízik magában, ezért azt mondta, hogy szívesen menne Párbajra ő is, de szerinte nagyobb esélye lenne Seherezádénak Fecó ellen.

A Villalakók új vendégeket kaptak, ráadásul nem akárkiket, igazi ValóVilág veteránok lepték el a Villát. Szandika, Ildikó, Gombi és Olivér beköltözése akkora energiabombaként hatott a játékosokra, hogy mindenki teljesen megőrült.
Olivér szinte rögtön félrehívta Attilát és elmondta neki, hogy szerinte nagyon bejön Szandikának, amiről az Összeférhetetlen srác először tudomást sem akart venni.

Az exvillalakóknak alvótársat kellett választaniuk. Gombi kihasználta a lehetőséget, hogy közelebb kerülhessen Seherezádéhoz, Olivér Verát választotta, Ildi Fecó mellett talált helyet magának, Szandika pedig természetesen Attila mellé feküdt már az első éjszakán. Az Összeférhetetlen fiúnak új alvótársa szerint elképesztő szeretethiánya van, aminek csillapításán a Plasztik cica azonnal elkezdett dolgozni, ráadásul nagy erőkkel.

Olivér lefekvés előtt elmondta a többieknek, hogy ha választhatna valakit az ötödik csapatból, akivel szívesen játszott volna együtt, akkor ő bizony Verát mondaná. A Vagány srác leginkább azt sajnálja, hogy az Érzékeny lelkű nő nem a negyedik szériában versenyzett, mire Csaba megjegyezte, hogy ezt ő is bánja. A Helyes pasi tehát sokáig váratta a nézőket első igazán jó poénjával, de öt hónap után mégis megmutatta, hogy tud ő, ha akar.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...