Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ GYENGÉNEK ÉRZI MAGÁT EGY PÁRBAJHOZ

SEHEREZÁDÉ GYENGÉNEK ÉRZI MAGÁT EGY PÁRBAJHOZ

RTLKlub.hu | 2012. február 6., hétfő | Napló (vv5)

A Villa Szenvedélyes nője már tudja, kit szeretne Párbajra vinni, de Attilának még annyit se árult el, hogy kik lehetnek esélyesek.

A vasárnapi adást ott hagytuk abba, hogy a Villalakók elmondták egymásnak, kinek kiben nem lenne szabad megbíznia. Fecó azt mondta, szerinte Kingának Attilában nem kellene megbíznia, mert a fiú átveri. Erre válaszul Attila kifejtette, hogy szerinte Kinga fordult el tőle, csak addig barátkozott vele, amíg esélyesnek tartotta a főnyereményre. Kinga persze megbántódott és még másnap reggel is ezen puffogtak mindketten. Attila és Kinga számára ezúttal nem biztos, hogy van visszaút, bár eddig mindig kibékültek egymással.

Vasárnap a végéhez ért a ValóVilág jótékonysági hetének főzőversenye. A Villalakók egész heti menüjükkel bebizonyították, hogy rendkívül változatos és ízletes ételeket lehet készíteni azokból az alapanyagokból, melyet az alapítvány által támogatott családok vetőmag és haszonállat formájában kapnak. Az utolsó szakács Fecó volt, aki háromfogásos menüjével elvitte az első helyet.

Majd eljött a Kiválasztás ideje. Attila még mindig szorongott attól, hogy szavazategyenlőség során neki kell dönteni, ki menjen Párbajra, mert ő viseli a lila kendőt. Tudta, hogy Kinga azt várja tőle, hogy őt küldje Párbajra, márpedig Attila nem akarta, ily módon kiszolgálni Kingát. A ceremónia előtt megpróbálták tisztázni a helyzetüket, amit csak akkor hagytak abba mikor kezdetét vette a Kiválasztás. A legtöbb jelet végül Seherezádé kapta, aki Eszter nélkül nagyon egyedül és gyengének érzi magát egy Párbajhoz.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...