Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ KÖNNYEIVEL KÜSZKÖDVE FOGADTA A ZÖLD KENDŐT

SEHEREZÁDÉ KÖNNYEIVEL KÜSZKÖDVE FOGADTA A ZÖLD KENDŐT

RTLKlub.hu | 2012. február 5., vasárnap | Napló (vv5)

A Villában az indulat helyét a taktika váltotta fel. Attila bravúros csavart vitt monológjába, a többiek egyértelműen és könyörtelenül fogalmaztak. A Kiválasztott Seherezádé első csatájába indul!

Az Összefoglaló részletei:

A hét folyamán a villalakók meglátogathattak két olyan családot, akik sikeresen vettek részt a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány programjában. Tegnap Fecó és Vera is kimehetett a Villából. Egy kelet-magyarországi kis településre, Fábiánházára mentek, ám ők egy olyan családdal találkoztak, amelynek most még nélkülöznie kell. Ez a család is az ország 47 leghátrányosabb helyzetű kistérségeinek egyikében lakik, és az alapítványtól remélnek segítséget. Vera és Fecó reggel tehát útra kelt, hogy megtapasztalja, milyen mindennapos gondokkal küzdenek a hátrányos helyzetben lévő családok. A Villalakók azonban nem mentek üres kézzel. Párnákat készítettek és saját plüssállataikat is elvitték a gyerekeknek, hogy ezzel is mosolyt csaljanak az arcukra.

Az egész hetes főzőverseny szombaton is folytatódott, a soros szakács Seherezádé volt. Neki kellett minél kreatívabb és ízletesebb vacsorát főznie azokból az alapanyagokból, melyeket a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány programja is biztosít a rászoruló családoknak. A Szenvedélyes nő, nem igazán ismerte ki magát, sem a "piacon" sem a konyhában, a zöldségek felismerése pedig komoly gondot okozott neki. Attila felhívást is intézett Seherezádé jövendőbeli anyósához: "Ne engedje soha Sehit egyedül piacra!"
A vacsora azonban remekül sikerült, a Villalakóknak nagyon ízlett a lány főztje. Csaba szerint Seri csirkéjének a megjelenése is dekoratív volt, nem csak a szakácsbőé. A vacsora végén nem maradt más az asztalon, mint a csirkecsont és sok üres tányér, még Seherezádé répatortája is az utolsó morzsáig eltűnt. Az est végén megbeszélték a Villakók, hogy kinek mit jelent a jótékonysági hét.

A Villalakók érdekes játékot játszottak. Mivel már csak karnyújtásnyira vannak a főnyereménytől, érdemes volt megtudniuk, hogy ki-kiben mennyire bízik. Egy urnából kihúzták egymás nevét, és el kellet mondaniuk annak akit kihúztak, hogy a Villában ki az az ember, aki álságosan viselkedik vele, és akiben semmiképp nem lenne szabad megbíznia. Természetesen óriási perpatvar kerekedett a beszélgetésből. Vera és Fecó valamint Attila és Kinga is igen kemény kritikával illették egymást. Fecó és Vera azon kapott össze, hogy a Dumagép a színházi hét alatt nem beszélt meg egy félreértést. Fecó Kingának azt mondta, hogy vele szemben Attila álságos. Attila azt mondta, hogy Kinga ahhoz húz, akit erősnek, és a játék nyertesének vél, ezen a Cselszövő rettenetesen megsértődött, össze is kaptak.

A Villalakók megmutatták az elmúlt héten, hogy milyen nyugodtan tudnak egymás mellett élni, mégis a Kiválasztás is terítékre került, és mindenki számolt, osztott, szorzott, hogy hogyan lehetne elkerülni a rettegett zöld kendőt.

A Kiválasztás részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és elmondta a lakóknak, hogy hamarosan kezdetét veszi a Kiválasztási ceremónia:

Kisfilmeket néztek a Villalakók, elsőnek az elmúlt hét történéseit foglalták össze. Később a jótékonysági kampányfilmet nézhették meg.

A lányok konfliktuasit nézhettük meg a továbbikaban. Ezt ki is vesézték a lakók Liluval. Vera szerint a napokban jó hangulat volt a Villában, és remekül érezte magát. Attila szerint Vera sokat változott az utolsó Párbaja óta. Seherezádé elmondta, hogy Kinga meglepte mikor Eszter távozása után vígasztalni próbálta őt, azt is hozzátette, hogy sosem lesznek jó barátok, akkor így érezte helyesnek. Kinga szerint elemi ellenszenv van közte és Seherezádé között. Kinga és Attila kapcsolata pedig továbbra is megoldatlan ügy maradt.

A fiúk konfliktusaira is rátértek. Csaba úgy érzi, hogy ingoványos területre ért Fecó és az ő kapcsolata, azt is elmondta, hogy néha volt olyan pillanat, amikor cslódott a Dumagépben. Csabi szerint volt már biztosabb lábon a barátságuk, Fecó azonban azt érzi, hogy minden problémát teljes mértékben megbeszéltek, szerinte erős a kapcsolatuk.

Attila: Nincs igazi indoka a jelenből ezért a múltból választott okot a Jelre. Azt kérte régebben egy Villatársától, hogy ha nincs köze a vitához, ne avatkozzon más dolgába, de nem Seherezádét választotta. Fecóra tette a Jelét, mert tudott egy napnál tovább haragudni rá, míg Serire sosem.

Fecó: Olyan emberre rakta a Jelét, akivel sosem voltak igazán közel egymáshoz, Seherezádét választotta.

Seherezádé: Negatív rezgés van választottja irányába. Kingára tette a jelét.

Kinga: Jelöltje kizárólag negatív tulajdonságokat hozott fel irányába egy játék során, ez sértette őt. Seherezádéra tetea Jelét.

Vera: Indulat nélkül tette a Jelét választottjára. Szerinte a jókislány szerepet magára eröltette. Választottja Kinga.

Csaba: Szerinte sincs valós indulat már. Legkevesebb kontaktja Seherezádéval van. Jelét neki "adta".

A Kiválasztott Seherezádé lett!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...