Oldal töltődik
ATTILA SZÖVETKEZETT VERÁVAL?

ATTILA SZÖVETKEZETT VERÁVAL?

RTLKlub.hu | 2012. február 3., péntek | Napló (vv5)

Attila és Vera pár nappal ezelőtt még kígyót-békát kiabált egymásra, mára már legnagyobb cimborák lettek. Csaba, Kinga és Fecó értetlenül nézi, hogy mi történik körülöttük.

Csütörtök reggel Kinga és Attila útra kelt, és meglátogatottak egy olyan családot, amelynek a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány segítségével sikerült talpra állnia. A nyolc gyermekes család, melyet meglátogattak, tavaly csatlakozott az Alapítvány programjához, ekkor nem volt veteményesük, sem haszonállatuk, és napi gondot okozott nekik, hogy ételt vagy ruhát tudjanak biztosítani a gyermekeiknek. Ahogy sokan mások, ők is megkapták a vetőmag csomagot az alapítványtól, ebből termékeny veteményeskert lett, ezen kívül pedig kaptak egy kismalacot is. A család olyannyira kedvet kapott a gazdálkodáshoz, hogy úgy döntöttek, ezentúl megpróbálnak maguk előállítani minden élelmiszert, amit csak lehet. Összekuporgatták a pénzüket és azon először vettek néhány kicsi kecskegidát, majd megint spóroltak és vettek még egy kis malacot, később nyulat. A család most már változatosan tud minden féle húst és zöldséget fogyasztani, amelyeket ők állítanak elő.

Tovább folytatódott a főzőverseny a Villában. Csütörtökön Csabára került a sor, hogy elkápráztassa lakótársait a főzőtudományával. A főzéshez most is csak azokat az alapanyagokat használhatta fel, melyeket vetőmagok és kisállatok formájában megkapnak a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány által támogatott családok.

Csaba életében először próbálkozott főzéssel. Céklalevest készített sertéshúsból gyúrt kolbászkákkal. A főzés után pedig, eljött a találás ideje. Csaba nagyon izgult, hogy milyen lesz a vacsora fogadtatása. A várt hatás nem maradt, mindenki elégedett volt Csaba főztjével.

Igaz most úgy élnek a Villalakók, mint egy nagy család, de vasárnap jön az újabb Kiválasztás. Vacsora után pedig előjött a téma, vajon ki kapja majd a legtöbb jelet.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...