Oldal töltődik
ATTILA NEM TUDTA MEGENNI KINGA UFO ÍZŰ LEVESÉT

ATTILA NEM TUDTA MEGENNI KINGA UFO ÍZŰ LEVESÉT

RTLKlub.hu | 2012. február 2., csütörtök | Napló (vv5)

A Cselszövő lány a várakozásoknak megfelelően teljesen idegenül mozgott a konyhában, a főzőversenyre tervezett menüje elkészítésében pedig Fecó sem volt nagy segítségére.


A jótékonysági hét első Villából kilátogató párosa Seherezádé és Csaba volt, akik Tiszacsécsére utaztak, hogy belekukkantsanak egy olyan család életébe, akiknek a Minden gyerek lakjon jól alapítvány már biztosította a lehetőséget arra, hogy önellátók legyenek. A két városi Villalakó nagyon élvezte az utat, Csaba külön kiemelte, hogy milyen hasznos, hogy a gyerekek is részt vesznek az állatok körüli munkákban, sőt a zöldségek termesztésében is, így már most kiskorukban sokkal többet tudnak ezekről a dolgokról, mint ő 24 évesen.

A főzőverseny soron következő szakácsa Kinga volt, akinek saját bevallása szerint sincs semmi köze a főzéshez. Kuktája, a hasonló konyhai múlttal rendelkező Fecó volt. Már a raktárban, az alapanyagok összeválogatásánál kiderült, hogy kettejük párosa nem feltétlenül garancia egy finom vacsora elkészítésére, hiányosságaikat viszont nagy lelkesedéssel próbálták pótolni. A sütőtök krémleves elkészítésénél szakács és kuktája is első ízben találkozott a botmixer nevű tárggyal, amelynek használata nagy élményt nyújtott mindkettejüknek.

A vacsora elkészítése közben Vera és Attila tüzet rakott a kertben és ott beszélték át a következő Kiválasztás lehetséges forgatókönyveit. Attila bevallotta egykori ellenségének, hogy nagyon tart a Párbajtól, egyáltalán nem biztos abban, hogy bárkivel szemben is visszatérhetne a Villába. A beszélgetés közepén betoppant Seri és Csaba, akik nagyon lelkesen meséltek a Tiszacsécsén látottakról, szerintük teljesen megváltoztatta a család életét az alapítvány programja.

A nagy nehézségek árán elkészült menü, amit Kinga összeállított nem nyerte el minden lakótársa ízlését, de összességében megegyeztek abban, hogy a Cselszövő lány ahhoz képest, hogy egyáltalán nem tud főzni, egész jó vacsorát dobott össze Fecó közreműködésével.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...