Oldal töltődik
ÚJRA JÓTÉKONYKODNAK A VILLALAKÓK

ÚJRA JÓTÉKONYKODNAK A VILLALAKÓK

RTLKlub.hu | 2012. január 31., kedd | Napló (vv5)

A negyedik széria történelmi sikere után a ValóVilág5 szereplői is segíteni fogják a Minden gyerek lakjon alapítvány munkáját.


Eszter kiesése nagyon megviselte Seherezádét, ezért Csaba, Kinga és Fecó összebeszéltek, hogy egy kis meglepetéssel ébresszék másnap lakótársukat. Az empatikus trió összedobta Seri kedvenc reggelijét, ami nagyon jól esett a Szenvedélyes nőnek, később még a barátnője vesztét okozó Verának is erről mesélt az udvaron.

A Villalakók félrehívhatták a nyugiszobába azokat a társaikat, akikkel úgy érezték, hogy nincs teljesen rendben a kapcsolatuk. Attila szerint csak Kingával nem rendezett a viszonya, de ővele nem látja értelmét egy beszélgetésnek, mert azoknak sosincs jó végük.
Fecó meglepetésre Csabával akarta tisztázni kapcsolatát, mert szerinte kicsit eltávolodtak az előző Párbaj előkészülete alatt. A Helyes pasi arra kérte barátját, hogy a továbbiakban is mondja meg, hogyha nem ért egyet vele, nehogy azért ne álljon ki a saját álláspontja mellett, hogy ezzel közelíteni tudjon hozzá.
Kinga szinte ugyanazt mondta el, mint barátja, szerinte sincs miről beszélniük, mert nem tudják tisztázni a problémájukat. A Cselszövő lány egyébként annyira beleélte magát a mondandójába, hogy könnyeivel küszködve vonult félre a hálószobába.

Vera véleménye szerint Kinga azért sem szeretne nyitni Attila felé, mert féltékeny azt látva, hogy ők egy csoda folytán rendezték kapcsolatukat. Az Érzékeny lelkű nő kitalálta, hogy azzal lehetne tesztelni feltételezésének valóságalapját, ha Attilával újra összevesznének, viszont most egy előre megbeszélt módon.

A Villa talkshowját ezúttal többen vezényelték le, és baráti párosok benti kapcsolatát próbálta kielemezni a műsor. Kinga és Seherezádé bár az utóbbi két napban közelebb kerültek egymáshoz, abban azonban mindkét szőkeség egyet értett, hogy ők sosem lesznek igazán jó barátok. Vera és Attila is nagy egyetértésben beszéltek kettejük kezdődő barátságáról. Ők úgy látták, hogy ugyanazokat a hibákat látják mindketten a másikban, ezért még mindig távolságtartóak, de örülnek, hogy már nem veszekednek állandóan.

Lilu előző napi bejelentésével a Villalakók számára is biztossá vált, hogy a negyedik széria történelmi sikere után ők is segíthetnek a Minden gyerek lakjón jól alapítvány munkájában. Anikó, aki a ValóVilág4 szereplőjeként közelről látta, hogyan is működik egy ilyen jótékonysági hét, bement a Villába, hogy elmondja a játékosoknak, milyen feladatok várnak rájuk.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...