Oldal töltődik
KINGA CSABÁRÓL FANTÁZIÁL

KINGA CSABÁRÓL FANTÁZIÁL

RTLKlub.hu | 2012. január 30., hétfő | Napló (vv5)

Végre lehullt a lepel Kinga érzéseiről. Vera titoklevelében elárulta, a Villa Királylánya beismerte neki, sűrűn fantáziál az egyik Villafiúról.

Az ember néha elgondolkozik azon, mit kívánna, ha kifogná az aranyhalat. A Villalakók abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy kaptak egy külön bejáratú aranyhalat, amelytől bármikor bármit kívánhattak. Ezért egyesével az aranyhal elé járultak és elmondták a kívánságaikat.

Majd elékezett a búcsú pillanata, a két Párbajozó elköszönhetett a hozzá legközelebb álló lakótól. Vera Fecóval vonult félre a nyugiszobába, Eszter pedig Seherezádéval a hálóba.

Vasárnap este a Villalakók jelmezt öltöttek és előadták Goldoni ValóVilágosított darabját. Miután visszatértek, nagyon lelkesek voltak, de mivel tudták, hogy hamarosan kezdődik a Párbaj, nem sokáig örültek a sikerüknek. Attila pedig még egyszer utoljára megpróbálta tisztázni a viszonyát Verával és Eszterrel.

Eszter kiesése után Seherezádé sírórohamot kapott, mert elvesztette barátnőjét. Később egyik Villabeli ellensége, Kinga vigasztalta és megígérte nem hagyja magára. Majd ismét előkerültek a titoklevelek, a levelek tartalma pedig most Attilánál verte ki leginkább a biztosítékot.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...