Oldal töltődik
VERA NYERTE A VV5 EDDIGI LEGSZOROSABB PÁRBAJÁT

VERA NYERTE A VV5 EDDIGI LEGSZOROSABB PÁRBAJÁT

RTLKlub.hu | 2012. január 29., vasárnap | Napló (vv5)

Az Érzékeny lelkű nő már harmadik Párbaján diadalmaskodott a játék során, ezúttal azonban a lehető legkisebb különbséggel kerekedett felül ellenfelén.


A Hazugok! ősbemutatója:


Lilu szólította a Villalakókat, akik már kész sminkben és jelmezben várták, hogy végre a stúdió felé vehessék az irányt és előadhassák a színdarabot, amire egész héten készültek.

A két felkészítő, Hajdu Steve és Magyar Attila bevallotta, túlzás lenne azt állítani, hogy megtalálták volna a jövő színész reménységét a játékosok között, de a lelkesedésük miatt mégis sikerült összehozni az előadást, melynek címe A Hazugok! lett.

A történet Velencében játszódik, ahol Eszter és Seherezádé egy elkényeztetett testvérpárt alakít, szolgálójuk karakterét Kinga formálja meg.
Három úr kel útra, hogy a lányok házához érve megkérhessék a szépségek kezét, Csaba szerepe szerint a szolgálólányra vágyik, Attila Esztert, Fecó pedig Seherezádét akarja feleségül kérni. Csabára azonban a férfinek öltözött szolgálója Vera is szemet vetett, de neki Kingával szemben nem termett sok babér. A ház ura (Hajdu Steve) végül mindenkit összeadott választottjával, kivéve Verát, akit viszont rég nem látott apja (Magyar Attila) fogadott vissza a családba. A happy end tehát mindenkinek összejött a történetben, a Villalakók pedig hatalmas sikert arattak a stúdió teltházas közönsége előtt.


Az előző nap összefoglalója:


Attila napok óta szerette volna már rendezni kapcsolatát Kingával, ami még mindig nem sikerült rendesen, de legalább egy újabb balhét élt meg kettejük kapcsolata. Szokás szerint a Cselszövő lány és az Összeférhetetlen fiú is csak hajtotta a saját igazát, így nem jutottak egyről a kettőre. Attila a riportszobában elmondta, hogy azért különösen rossz neki ez a helyzet, mert Kinga nélkül egyedül érzi magát a Villában, nincs más, akivel igazán beszélgetni tudna.

A színházbüfé körüli teendőket minden nap másnak kell ellátnia, amit Attila nem akart elvállalni, így Seherezádé és Eszter másodszorra kapta meg ezt a posztot. Seri ezért teljesen kikelt magából, csúnyán összevesztek Attilával, a Cinkostárs Bt. még játékban lévő tagja nem értette, hogy a Szenvedélyes nőnek miért kell mindig beleszólnia az ő dolgaiba, Seri pedig úgy gondolja, Attila felsőbbrendűnek érzi magát mindenkinél, így pedig nem lehet vele együtt működni semmiben.
Ahogy ez lenni szokott most is a vita közepén állított be a két tanár Hajdu Steve és Magyar Attila, akik újra jókedvet ragasztottak a lakókra, így a próbák végén Attila még a büfés posztot is átvállalta a két lánytól.

Ismét a színházi újságban írhatták ki egymásból gondolataikat a Villalakók. Fecó egy komplett dalt írt Verának, amiben még egy rap betét is volt. Attila mindkét párbajozóhoz írt egy cikket, Verához vicces, Eszterhez pedig inkább bántó hangnemben.

A két párbajozó igazi testhezálló feladatot kapott. Egy nőiesség versenyt kellett vívniuk, először Csabát kellett elcsábítaniuk, majd tojásfehérjét kellett adott időn belül habbá verniük, utána pedig a lehető legerotikusabban kellett testápolóval bekenniük testüket. A versenyt végül Eszter nyerte, aki több lakótársa szerint is sokkal nőiesebb jelenség, mint ellenfele.

Eszter búcsúestéje igazán csajosra sikerült, mivel Seherezádé és Kinga voltak a Karrierista lány vendégei. Egy önfeledt iszogatós, táncolós buli után nyugovóra tértek a játékosok, ahogy ez lenni szokott mindkét párbajozó választhatott egy embert, akivel kettesben tölthette utolsó éjszakáját. Vera Fecóval a nyugiszobában aludt, Eszter pedig Serivel foglalta el a hálószobát. A nappaliba szorult Kinga és Attila természetesen újra összevesztek, de aktuális konfliktusukat ez a vita sem oldotta meg.

A Párbaj eseményei:

Mielőtt az első párbajozó elhagyta volna a Villát a játékosok megnézhették a két harcos amazon eddigi kapcsolatát. Persze már itt kiütköztek a nézetbeli különbségek mindkét lány úgy látja, hogy a másik tehet arról, hogy kezdeti jó kapcsolatuk később megromlott.

Mint kihívó Eszter búcsúzott el először a társaitól, a Karrierista lány elmondta, hogy büszke arra, hogy a nehéz fogadtatás után végül a legjobb hétig menetelt.

Vera hűen magához megint kéretlen tanácsokkal bombázta társait, felhívta a figyelmet, hogy a benti játékokat igenis komolyan kell venni, hiszen felelősség van a bent lakókon azokkal szemben, akik jelentkeztek ebbe a játékba, mégsem költözhettek be a Villába.

A szócsata a stúdióban folytatódott:

Vera szerint Eszter túl taktikusan játszik a Villában ellenben vele, aki az őszinteséget képviseli. A Karrierista lány szerint a ValóVilágot nem lehet teljesen őszintén játszani, mert ha az ember nagyon kiadja magát, akkor sebezhetővé válik, az pedig öngyilkosság egy ilyen műsorban.

Eszter szerint egyébként az Érzékeny lelkű nő a legkevésbé sincs tekintettel mások érzéseire, emiatt sokkal inkább az érzéketlen jelző illik rá.

Eljött a kortes beszédek ideje, Seherezádé egy nagyon összeszedett monológban még az SMS számot is fejből elmondta, és arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak barátnőjére, mivel a végjátékban sokkal fontosabb a harmónia a Villában, mint az, hogy állandó balhék legyenek, amit Vera jelenléte garantálna.

Fecó nyelve belebotlott a mondandójába, de végül összeszedte magát és a tőle megszokott lelkesedéssel buzdította szavazásra a nézőket, indokként első sorban azt tudta felhozni, hogy Vera számára kiváló beszélgető társ a Villában.

A Villalakók többsége Esztert nevezte meg, mint azt a személyt, akit visszavár a Párbajról. Attila is Eszter nevét mondta, erre a Karrierista lány úgy reagált, hogy egykori barátja végre átlátott a szitán, és észrevette, hogy Vera a Párbaj közeledtével tudatosan közelített legnagyobb ellensége felé a Villában, hogy ezáltal szimpatikusabb legyen a nézőknek.

A Párbaj a lehető legszorosabb végeredményt hozta, Vera ugyanis 51 százalékkal jutott vissza a Villába.

A kieső Eszter utolsóként Seherezádétól búcsúzott el, és arra bíztatta a Szenvedélyes nőt, hogy bírja ki, legyen erős, hiszen egyedül is az tud lenni, nincs szüksége arra, hogy ő ott legyen mellette.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...