Oldal töltődik
SZÓCSATA A VILLÁBAN

SZÓCSATA A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2012. január 28., szombat | Napló (vv5)

Heves vitáktól volt hangos a Villa, majd egy bulival oldották a hangulatot, amin Vera és Fecó mellett Csaba és Attila is részt vett.

Szokás szerint most is színházi próbával indult reggel. Hajdu Steve és Magyar Attila azonban az eddigiekhez képest is vidámabb társaságot találtak a Villában. A jókedvet csak tovább fokozta, hogy a zene is nagy szerepet kapott ezen a próbán.

A pénteki adás végén Attila Kingának szegezte a kérdést, hogy tetszik-e neki Csaba? Kinga ezt nem vette jó néven, a sértettsége pedig még másnap is tartott. Ráadásul Attila azzal a tettével is tett még rá pár lapáttál, hogy leült kávézni Verával. A kávézás után Attila kikérte a lányok véleményét, mit gondolnak a Verás sztoriról. Majd mire észbe kapott már Kinga osztotta, hogy mennyire megbántotta, hogy azt mondta tetszik neki Csaba.

A bizalmas beszélgetést nyílt szócsata követte. A Párbajozóknak ugyanis mindenki előtt, felváltva kellett érvelniük saját maguk mellett, hogy kinek van helye a játékban. A vége azonban ennek is az lett, hogy mindenki összeveszett mindenkivel. Attila Kingával szemben érez csalódottságot, Fecó Csabával szemben, Csaba Fecóval szemben.

Majd eljött a Párbaj előtti búcsúestek ideje. Először Vera tarthatta meg a saját estjét. A buli előtt azonban a Villalakóknak állást kellett foglalniuk, hogy ki mellé állnak a Párbajban. Vera boldog volt, mert nemcsak Fecó, hanem Attila és Csaba is az ő buliját választotta.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...