Oldal töltődik
ESZTER DRÁMÁBA ILLŐ MONOLÓGGAL HÍVTA PÁRBAJRA VERÁT

ESZTER DRÁMÁBA ILLŐ MONOLÓGGAL HÍVTA PÁRBAJRA VERÁT

RTLKlub.hu | 2012. január 25., szerda | Napló (vv5)

Eszter beszéde alatt mindenki lélegzet-visszafojtva várta a végső nevet, aki a Karrieristával együtt főszerepet vállal majd a vasárnap esti Párbajon. Több Villalakóra is ráijesztett, de végső választottja Vera lett.

Az elmúlt napokban már láthattuk, hogy a Villaklók színházi hetet tartanak, ahol Hajdú Steve és Magyar Attila volt a segítségükre. Az egyik feladat az volt, hogy verset kellett tanulniuk, majd ezt előadni. Kinga vígan vállalkozott, hogy előadja versét, csupán az okozott némi nehézséget, hogy robot módban tegye mindezt. Attila a bécsi keringő közben szavalt, Seherezádé egy szónok bőrébe bújt, Eszter pedig összebalhézott Verával. Attila nagyon örült a szituációnak, mert bízott benne, hogy Vera annyira feldühítette Esztert, hogy a szerdai Kihíváson így Verára kerül a zöld kendő párja.

Miután a két művész gyorstalpalót tartott a színészet alapjaiból, bejelentették, hogy a hét végén a Villalakóknak egy igazi színdarabot kell előadniuk. Ennek mindenki egészen addig örült, amíg ki nem derült, hogy ki, milyen szerepet kapott. Eszter leszögezte, hogy ő nem vállalja a szolga szerepet, mert már volt ebben a szerepben a játék során. Kinga sem szeretett volna szolga lenni, ebből hatalmas perpatvar kerekedett, de végül elvállalta a feladatot. Később a játékosok bemutatkoztak mint a színdarab szereplői, és elmondták karakterük főbb vonásait.

A Villalakók arról beszélgettek, hogy ki az az ember a Villában, aki megjátssza magát. Vera azt mondta, hogy Attila megkeseríti a napjait, állítása szerint teljesen kiborul már attól is ha csak egy picit bök oda a fiú. Az Összeférhetetlen szerint mindenféle beszélgetés végeláthatatlan és értelmetlen Verával. Seherezádé szerint Kinga az aki megjátssza magát, hiszen bement egy nagyvilági lány, és lett belőle királylány, akinek több arca van, ez nem tetszik neki. Eszter Attilát hozta fel, mert nem bízik benne, Attila elmondta, hogy ugyanígy érez a lány iránt, és azt is hozzátette, hogy a bizalmatlanság oka Seherezádé, hiszen a lány fűnek-fának elpletykálja a négyszemközti beszélgetéseket.

A lakók tanácsot adtak Eszternek, hogy kit vigyen Párbajra. Azt az embert, akit javasoltak, magukkal kellett vinniük a nyugi szobába ahol Eszter várta őket és készséggel hallgatta az érveket. Attila Verát vitte. Fecó Attilát javasolta, Seherezádé szintén az Összeférhetetlent ajánlotta. Csabi szintén a Villa nagy taktikusát javallotta - legalábbis saját szemszögéből - , de Eszter szemszögéből egy Vera-Eszter párbajt érez elérkezettnek. Vera Kingát javasolta, hiszen ha Eszter kiviszi Kingát, megvédi ezzel Seherezádét, legalábbis Vera szerint. A Cselszövő ezen az érven nagyon felháborodott, aminek természetesen hangot is adott.

A Kihívás részletei:

Balázs összegyűjtötte a Villalakókat és elkezdődött a Kihívás.
Eszter és Balázs a riportszobában beszélgetett a lány döntéséről, ekkor természetesen még nem tudhattuk, hogy kit választott. Eszter azt mondta, hogy nehéz volt a döntése, mert most nem indulattal küldték Párbajozni a többiek, hanem taktikából. Szerinte Attila van a legjobban megrémülve attól, hogy Eszter kihívja. Azt mondta, hogy döntése ösztönös volt.

Kisfilmeket néztek meg először. Attilát tartotta a legnyugodtabbnak Eszter a héten, így Balázs az Összeférhetetlent kérdezte, hogy vajon ez igaz-e. Attila elmondta, hogy úgy érzi, hogy közte és Csabi között fog eldőlni a zöld kendő sorsa, így hát szerinte a lány rosszul gondolta, hogy nyugodt volt. Bár azt is elmondta, hogy volt olyan pillanat, mikor teljes mértékben biztos volt abban, hogy nem ő kapja a zöld kendőt, de ez már a múlté.

Csabi úgy érezte, hogy Eszter elvesztése lenne legkevésbé terhes a számára, ezért "szórják" egymást jelekkel - erről is láthattunk egy kisfilmet. Eszter azonban azt gondolta, hogy Csabi így inkább a másokkal való konfrontálódást, konfliktust kerülte, hiszen kettejüknek nem volt annyi összetűzésük, mint ahányszor megkapta a fiútól a jelet.

Vera és Eszter konfliktusaira is sor került. Ezt is kivesézték. Eszter szerint Vera sokszor fölényes és erre ő nem adott okot, ez nagyon rosszul esett a Karrieristának.

Kinga és Eszter összetűzései sem maradhattak ki. A Cselszövő azt mondta, hogy neki napról napra változnak az érzései Eszter iránt. Azt is hozzátette, hogy sokkal jobban örülne mások távozásának, mint Eszterének.

Eszter választása:
Olyan embert akart kihívni akivel méltó Párbaja lehet, olyan hiteles érveket akart felhozni amire a kampányt építheti. Eszter úgy érezte, hogy Vera megalázta, kitépte alóla a mankót, mikor még régebben szüksége lett volna rá, a boksz hét alatt pedig "belerúgott a földön fekvőbe", vagyis ellenfelébe, ami egyáltalán nem egy Érzékeny leklű nőhöz illik, és közös Párbajuk már régóta a levegőben volt, most eljött az ideje.

Eszter tehát, Verát hívta Párbajra.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...