Oldal töltődik
SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ "VILLA"!

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ "VILLA"!

RTLKlub.hu | 2012. január 24., kedd | Napló (vv5)

Színészek lepték el a Villát: Hajdu Steve és Magyar Attila előtt vallottak színt színészi képességeikről a Villalakók.

Színházi hét kezdődött a Villában: két nagyszerű színész, Magyar Attila és Hajdu Steve költözött a Villába, lehetetlennek tűnő küldetésük a Villalakók színészi képességeiknek felmérése volt. A teszthez Romhányi József zseniális állatverseit használták fel: mindenkinek ki kellett állnia a Villa házi színpadára és el kellett mondania egy verset. A produkciók felemásra sikerültek, a színészkedéssel a legtöbb gondja Fecónak akadt.

Alig fújták ki magukat a Villalakók, az oktatás máris helyzetgyakorlatokkal folytatódott. Fecónak ez a feladat sem ment zökkenőmentesen, zavarát most is furcsa viselkedéssel próbálta álcázni. Eszter, Seherezádé és Attila játéka viszont annyira valódira sikerült, hogy még Kingában is fájó emlékeket idézet fel.

A holnapi Kihívás rányomta a bélyegét a Villa hangulatára, a védettséget élvező Fecó a barátai, Csaba és Vera miatt aggódott, míg Attila megpróbálta kideríteni, mi lehet Eszter terve. A Kiválasztott Eszter végül a lila kendő birtokosával, Fecóval beszélte meg terveit.

Fecó ugyan védettsége miatt a Kihívást megússza, de a társai kritikáitól így sem menekült. A Villalakók ugyanis leveleket, színházi pletykákat írtak egymásról, amit este, a színházi büfében olvastak fel. Végül Fecót Vera nyugtatta meg.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...