Oldal töltődik
CSAK KINGA ÉS ATTILA ÉLVEZTE KI A WELLNESSES KIRÁNDULÁST

CSAK KINGA ÉS ATTILA ÉLVEZTE KI A WELLNESSES KIRÁNDULÁST

RTLKlub.hu | 2012. január 23., hétfő | Napló (vv5)

Vera annyira rosszul érezte magát két lakótársával, hogy teljesen kirekesztette magát a Hotel Villa Völgy nyújtotta mesés lehetőségekből.


Kinga, Vera és Attila a vidám síelés után nem várt sokáig a következő balhéval, az Érzékeny lelkű nő és a Villa Összeférhetetlenje már az autóban egymásnak estek. A szállodába érve folytatódott a szócsata, a három villalakó, nem tudta kiélvezni a szobájukban váró finom vacsorát, mert a téma még mindig Attila bunkósága volt, amit természetesen csak Vera érzett jogosnak.

A Villában maradt Seherezádé kihasználta Kinga távollétét, hogy megnézze a Cselszövő lány cuccai közt maradt-e régen látott felsője, amit hetekkel ezelőtt adott kölcsön Kingának. A szőkeség fél perc alatt rátalált a keresett ruhadarabra annak ellenére, hogy a Cselszövő lány többször is megesküdött rá, nála nincs az említett felső.

Vera annyira nehezen viselte a saját maga generálta kirekesztettséget, hogy nagyon korán ágyba bújt, minél kevesebb időt töltve így Kinga és Attila társaságában. Az Érzékeny lelkű nő reggel sem tudott túllenni durcizásán, ezért kihagyta a Hotel Villa Völgy nyújtotta wellness lehetőségeket, amiket így csak Kinga és Attila élvezett ki.

Bár Seherezádé elhatározta, hogy nem szól Kingának a megtalált bodyról, a Villa Cselszövője azonnal kiszúrta, hogy nem úgy vannak a ruhái, ahogy induláskor hagyta. Amikor kiderült, hogy a Szenvedélyes nő, hogy találta meg elveszett felsőjét Kinga természetesen teljesen kiborult, nem értette miért túrt bele más az általa legintimebbnek tartott helyre, ahol a fehérneműit tartja.

A Kiválasztás reklámszünetében Attila helyre rakta Fecót, ugyanis szerinte sosem szidta a Dumagép családját, és ami meglepetés ebben még Csaba is egyetértett vele, bár a Helyes pasi ezt csak a riportszobában mondta el, a vita hevében nem állt ki Attila mellett.

Eszter harmadszorra kapta meg társaitól a zöld kendőt, amit sokkal nyugodtabban élt meg, mint az előző kettőt. Saját bevallása szerint azért, mert most nem érez olyan gyűlöletet a többi játékos felől, mint az előző két alkalommal.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...