Oldal töltődik
ESZTER MÁR RUTINOSAN "SZERELTE FEL" A ZÖLD KENDŐT

ESZTER MÁR RUTINOSAN "SZERELTE FEL" A ZÖLD KENDŐT

RTLKlub.hu | 2012. január 22., vasárnap | Napló (vv5)

Az indulatok a tetőfokára hágtak a Kiválasztás alatt, Kinga és Seherezádé egymásnak feszült, Attila és Fecó is összeszólalkozott. A rövidebbet azonban mégis Eszter húzta, aki immáron harmadszorra lett Kiválasztott.

A Villalakók barátságleveleket küldhettek egymásnak, amit fel is olvastak. Seherezádé Fecónak küldött üzenetet, amit a Dumagép örömmel fogadott. A beszélgetésnek az lett a vége, hogy mindketten közelebb kerültek egymáshoz. A lány elmondta Fecónak, hogy néha úgy érzi, hogy egyedül van, és ez számára nagyon nehéz, valamint megkérte Fecót, hogy inkább rá, mint Eszterre rakja a jelét, mert fél, hogy Villabéli legjobb barátnőjét is elveszítheti. Eszter, Seherezádé nagy meglepetésére Kingának írt levelet, később leültek és meg is beszélték az eddigi hónapokban felgyűlt problémáikat. Seherezádé ezt rossz néven vette. Vera pedig Attilának írt levelet. Vera úgy érzi, hogy ők ketten egymás tükörképei, ezért lehettek konfliktusaik. Miközben megbeszélték problémáikat, némi-nemű paktumot is kötöttek: Attila és Vera egymásra teszik majd a jelet, de nem viszik ki egymást Párbajra.

Később az életvezetési tanácsadó hölgy is megérkezett a Villába, aki rögtön el is látta a lakókat feladattal. Azt kérdezte, hogy ki, vagy mi befolyásolta a leginkább eddigi életüket a Villalakóknak. Csabi elárulta, hogy édesapjával nagyon sok időt töltött együtt, majd szülei válása után már csak kevesebbet láthatta, majd mikor édesapja bemutatta új élettársát, hirtelen úgy érezte Csaba, hogy ő már nem fontos többé, és ez komolyan befolyásolta személyiségének alakulását. Szerinte ez az a dolog, ami miatt nem tud "nyíltan szeretni". Kinga szerint a hét beszélgetései alatt legalább három tégla leesett ki a többiekkel szemben épített falból.

A Villalakók lejátszották az "1 perc és nyersz!" döntőjét. Mindenki remekül szerepelt, rengeteget gyakoroltak a lakók, Kinga szerint még csapatszellem is kialakult a játékok során, ami a lány szerint addig nem volt jellemző. A második fordulóba mindenki tovább jutott. Itt Eszter búcsúzott, krokodil könnyek között. Később Csaba is Eszter mellé ült, ő is kiesett. Fecó, Kinga, Vera és Attila jutottak tovább de csak Vera, Kinga és Attila teljesítette sikerrel az utolsó feladatot, így ők mehettek külső programra. A Villában maradt lakók sem unatkoztak, kaptak egy hatalmas csúszdát, amin óriásit játszottak.

Az összefoglaló után elkezdődött a Kiválasztás:

A Villalakókat Lilu köszöntötte, röviden elcsevegtek a benti viszonyokról, majd elkezdődött a Kiválasztási ceremónia. Ahogy az lenni szokott, kisfilmekkel elevenítették fel az elmúlt két hét eseményeit a lakók, amit Liluval meg is beszéltek.

Az első kisfilm a rendőrhétről szólt, és Vera főbb konfliktusairól. Vera azt mondta, hogy Attila számára olyan, akivel egy "nótát" fúj, de pillanatok alatt fel is tudja dühíteni, éppen ezért olyan az ő kapcsolatuk, mint egy már régi házasság.

Attila konfliktusaira is sor került, de szerinte ahhoz, hogy Fecóval való kapcsolatát rendesen ki lehessen vesézni, minimum két óra kellene, így nem tudtunk meg többet. Az Összeférhetetlen azt is elmondta, hogy Péter kiesése és saját megfázása miatt kicsit "hisztisebb" volt az elmúlt héten, így szerinte van félnivalója a Kiválasztástól.

Kinga nézeteltéréseire is rátértek. A lány szerint nem változott a viszonya senkivel, sem jobb sem rosszabb irányba, még mindig egyedül érzi magát, hiszen saját kis összeesküvéselméleteivel gyakran azok ellen fordul, akik közelednek felé.

A Villakók kiálltak, és megnevezték, kivel nem szeretnének tovább együtt élni.

Fecó: három emberen gondolkodott, az egyik lánnyal azonban úgy érzi, nem beszél egy nyelvet, Fecó Eszterre tette a jelét.

Eszter: Most taktikai alapon döntött, Attilára tette a jelét.

Attila: Fecóra tenné, ha nem lenne nála a lila kendő, így Eszterre tette, de azt is hozzátette, hogy emberi haragok nélkül teszi mindezt.

Vera: Szerinte az az ember, akire a jelét teszi, kiteregetett egy négyszemközti beszélgetést, ami Verát felbosszantotta, ő Attila volt.

Seherezádé: Még mindig legnagyobb ellentétére tette a jelét, aki őt sokszor feldühíti, Kingát választotta.

Kinga: Akire jelét teszi, többször bírálta őt, és mindig "előveszi a szüleit és neveltetését", ami a lánynak nagyon nem tetszik. Seherezádét jelölte.

Csaba: Még mindig Eszter áll a legtávolabb tőle, ő kapta a jelét.

A Villalakók úgy döntöttek, hogy Esztert küldik Párbajra. A lány - állítása szerint - nem lepődött meg.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...