Oldal töltődik
CSABA NYERTE AZ 1 PERC ÉS NYERSZ! HÁZIVERSENYÉT

CSABA NYERTE AZ 1 PERC ÉS NYERSZ! HÁZIVERSENYÉT

RTLKlub.hu | 2012. január 21., szombat | Napló (vv5)

A játékos hét végső döntője előtt a Helyes pasi nyerte az utolsó megmérettetést, Attila pedig bújócskával ütötte el szabadidejét.


A ValóVilág 1 perc és nyersz hetének döntője előtt egy kis háziversennyel hangoltak a versenyzők. Seherezádé nagyon csalódott volt, hiszen úgy érzi ügyetlensége miatt nincs túl sok esélye a hasonló feladatokban. Kinga is elégedetlen volt azzal a versenyszámmal, amit húzott, ugyanis a homlokán építendő keksztoronnyal már a gyakorlások alatt is többször meggyűlt a baja.

Attila saját bevallása szerint is elég nyűgös, amit a többiek is észrevettek, leginkább akkor, amikor az Összeférhetetlen srác leüvöltötte Fecó fejét, amikor a Dumagép kiabálva buzdította őt a játék közben.

A háziverseny döntőjét Vera, Attila és Csaba vívta a ferázós feladatban, amelyben a Villa Helyes pasija lett az első, ezért kaphatott egy levelet édesanyjától.

A személyiségfejlesztő tréner foglalkozásán meglepő módon Kinga és Attila is részt vett. A magát kőszívűnek mutató fiú őszintén vallott arról, hogy volt az életében már olyan időszak is, amikor négy teljes évig nem kapott egy őszinte ölelést senkitől. Kinga is főszereplőjévé vált az órának, mert nagyon megsértődött Fecóra, mivel szerinte nem kap elég szeretetet a Dumagéptől.

A Villalakók egy feladat során eldönthették, hogy ki a leginkább kétszínű lakótársuk, méghozzá úgy, hogy el kellett játszaniuk egy-egy szituációt. A legtöbben Fecót parodizálták ki, ami kicsit rosszul esett a Villa Dumagépének. Fecó köntörfalazását egyébként már legjobb barátja Csaba is unja, ezért picit össze is szólalkozott cimborájával, de a Helyes pasi később megfogadta, hogy többször nem fog vitázni a Dumagéppel.

Vera ötlete alapján az összes játékos összefogott, hogy megviccelje Attilát. Kinga feladata volt, hogy félre hívja a nyugiszobába barátját, míg a többiek elbújnak a Villa legkülönbözőbb pontjain. Fecó a mosókonyhába, Seherezádé és Vera az ágyneműtartóba, Eszter egy ládába, Csaba a ruhásszekrény tetejére bújt. Amikor Attila elment, hogy könnyítsen magán Kinga is elfoglalta rejtekhelyét az egyik konyhaszekrényben. Az Összeférhetetlen fiú nem értette, hogy hova tűnt mindenki először arra gyanakodott, hogy egy feladat miatt mindenkinek be kellett mennie a nyugiszobába, amikor viszont ott sem talált senkit, akkor elkezdett ugrálni az ágyakon, így a csapat egyik része kénytelen volt felfedni magát. A legnagyobb fejtörést Kinga megtalálása okozta Attilának, de végül szembesülnie kellett vele, hogy minden kívánsága ellenére sem fogyatkozott meg a riválisok száma a győzelemhez vezető úton.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...