Oldal töltődik
ESZTER PÉTER NYOMDOKAIBA LÉPETT?!

ESZTER PÉTER NYOMDOKAIBA LÉPETT?!

RTLKlub.hu | 2012. január 20., péntek | Napló (vv5)

A Villa Karrieristája, Eszter fejébe vette ezúttal ő fogja irányítani a Kiválasztást.

A Villalakók napja ezúttal is egy kis önismereti gyakorlattal kezdődött, viszont Attila és Kinga rövid időn belül faképnél hagyta a társaságot, és a hálóba visszahúzódva kommentálták a kint folyó beszélgetéseket.

A Villalakók napok óta gyakorolnak az „1 perc és nyersz!” vetélkedő szombati döntőjére. A feladatok kifejezetten szórakoztatóak és viccesek, és noha végtelenül egyszerűnek tűnnek, mégsem olyan könnyű végrehajtani őket. A Villalakók azonban elszántan gyakorolnak, hisz a vetélkedő nyertese egy Villán kívüli programon vehet részt.

A játék után a Villalakók elkezdték végrehajtani életvezetési tanácsadójuktól, Katától kapott házi feladatukat, egymás elé álltak és elmondták, hogy kit milyen embernek tartanak, illetve pontozniuk is kellett egymást. Attila és Kinga persze itt is alternatív megoldást keresett, de a kritikákat ők sem úszták meg.

Mivel szombaton lesz az „1 perc és nyersz!” döntője, a lakók lehetőséget kaptak rá, hogy a nagy megmérettetés előtt élesben, egy mini háziversenyen is kipróbálhassák magukat. Talán a játék okozta izgalom miatt, talán másért, de Vera egészen más hangnemben kezdett Attilával társalogni, mint amit már eddig megszokhattunk.

A játékok után egy újabb szórakozás várta a lakókat. Kaptak egy mini kocsmát és egy kedves pultos lányt Vera személyében, és kezdetét vehette a bulizás. Az este azonban nem csak a felhőtlen szórakozás jegyében telt, mert a Villalakók igen hamar komoly témákról, a közelgő kiválasztásról kezdtek beszélgetni. Leginkább Esztert izgatta, hogy miként alakíthatná ezúttal ő a szálakat.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...