Oldal töltődik
ATTILA VÉGRE KÖZEL KERÜLHETETT KINGA MEZTELEN TESTÉHEZ

ATTILA VÉGRE KÖZEL KERÜLHETETT KINGA MEZTELEN TESTÉHEZ

RTLKlub.hu | 2012. január 19., csütörtök | Napló (vv5)

A Villalakók kedvük szerint pingálhatták egymást. Attila Kingára festhetett, aminek kifejezetten örült, Csaba Verát kapta, a Helyes srácot viszont kicsit sem izgatták fel Vera bájai.

Folytatódott az ismerkedés az „1 perc és nyersz!” című játék feladataival, ám vidámság helyett feszültség volt tapasztalható. A konfliktusok forrása Attila volt, aki valószínűleg bal lábbal kelt fel. Először kizavarta Csabát a hálóból, majd mikor Seri megkérdezte, miért kellett így beszélnie a Helyes sráccal, őt is leintette. Csabi, Vera és Fecó a nappaliban hangosan élvezték a feladatokat, ami az Összeférhetetlen fülét bántotta, így Attila Serinek és Eszternek kommentálta morcosan a másik trió „óbégatását”. Szokatlan mód Eszter, Vera és Seri közben kibeszélték Attilát és Kingát, a lányok szerint hozzák a formájukat: „ismét unott fejjel játszanak”. Csabának a harisnyával, Attilának az almákkal, Kingának pedig a poharakkal gyűlt meg a baja a játék során.

A Villalakóknak vendég is volt, méghozzá egy életvezetési tanácsadó. Azért érkezett, hogy segítsen a Villalakóknak feltárni a köztük lévő viszonyokat. Attila egyből elzárkózott attól, hogy kiöntse szívét. Elmondása szerint utálja, ha boncolgatják az érzéseit, gondolatait, és véletlenül se akarja kiadni magát, pláne a Villában, mert azzal többen visszaélnének. Verának viszont kapóra jött a feladat, és egyből elkezdte kifigurázni Attilát, amiből felismerésre jutott, miszerint maga, Attila léte zavarja őt, és az, hogy Attila mindenből kivonja magát. Attila cáfolta ezt, majd közölte, nem hajlandó részt venni ebben az egészben. Kinga is sorra került, aki szerint Vera pont ugyanolyan, mint Attila, és ezért veszekednek annyit. Vera szerint teljesen torz Kinga véleménye. Seherezádé feladata az lett volna, hogy Kingát játssza el, de a Szenvedélyes nő ezt nem vállalta. Szerinte Kingának két személyisége van, az egyik a cuki, a másik pedig a primitív, hisztis. Kinga ezt helyel-közzel elfogadta. Attila hisztijének volt pozitívuma is, közelebb került ismét Kingához.

„Szeretlek, mert…” játékot játszottak ezután a Villalakók. Körbe ültek, és a mellettük ülőnek kellett kedveskedniük. Attila bár szépeket mondott Verának, mégis az Érzékeny lelkű lány esett ki először. Végül Attila, Kinga és Fecó maradt játékban már csak, rengeteg nevetés és pici csipkelődések után azonban már csak Attila és Kinga versenyeztek. Attila őszinte, szinte szerelmi vallomása után Kinga már nem jutott szóhoz, így az Összeférhetetlen nyerte a játékot. Aztán a villalakók kedvük szerint kipingálhatták egymást. Attila és Kinga együtt maradtak a feladat időtartamára, és ennek köszönhetően Attila végre kapcsolatba kerülhetett Kinga meztelen bőrével. Attila ötletelt: utcai szeméttároló, elosztó és a malacpersely jött nála szóba, amit ki tudott volna hozni Kingából, végül egy színes, nonfiguratív csodát varázsolt a lányra. Fecó Csabit pingálta, beleadott apait-anyait, mégis egy jó nagy céltábla került a fiúra. Eszter örült, hogy Serit kapta, és egy szép női testre festhetett, így egy nagyon nőcis fűzőt rajzolt a szőke lányra, amivel meg is nyerték a versenyt. Csaba Verát kapta párnak, azt mondta, egyáltalán nem izgatta fel, hogy Vera mellét kenegette festékkel. Vera egyébként cuki, dalmata kiskutya lett.

Este a Villalakókra vidám percek vártak. Pizsamapartival zárták a napot. Az alvóruhák érdekes módon átváltoztatták a villalakókat jókedvű, virgonc tinédzserekké, és bizony más szemmel is néztek egymásra. Csabáról kiderült, Seherezádé tetszik neki, aztán kezdődött a nagy párnacsata. A veszteseket (Fecó, Vera és Csabi) időben le kellett fektetniük a győzteseknek, kakaót és kalácsot vittek nekik ágyba, majd altatódalt is énekeltek.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...