Oldal töltődik
"1 PERC ÉS NYERSZ!" A VALÓVILÁGBAN!

"1 PERC ÉS NYERSZ!" A VALÓVILÁGBAN!

RTLKlub.hu | 2012. január 18., szerda | Napló (vv5)

Hamarosan induló vetélkedővel ismerkednek a héten a Villalakók: a játékosok az "1 perc és nyersz!" műsor vicces pillanatai mellett az Arénában is összemérték erejüket.

Az "1 perc és nyersz!" műsor lényege, hogy a versenyzőknek mindössze egy percük van arra, hogy végrehajtsák a legegyszerűbb hozzávalókból összeállított ügyességi feladatsorokat. Egyelőre két csoportban gyakorolják a feladatokat a Villalakók, de a döntő, amelyet vasárnap láthatnak majd a nézők már egyéni verseny lesz, óriási téttel.

A folytatásban is a játékos feladatoké volt a főszerep, csakhogy ezúttal az Arénában mérték össze erejüket a lakók. Elérkezett ugyanis az újabb megmérettetés ideje. A védettségért folyó harcban keményen küzdöttek egymás ellen a lakók, a második etapba azonban már csak Attila és Fecó jutott. Végül, Fecó lett a szerencsés, hiszen rákerült a lila kendő.

A Villalakók este rövid időre elutazhattak a nyárba. Egy karibi partin lazíthattak, ahol koktélok biztosították a jó hangulatot, egy szolárium pedig a napfényt pótolta. Egy biztos, a Villalakók a szoláriumnak örültek a legjobban.

A partin azonban nem mindenki vehetett részt. A házigazda Fecó volt, és Ő csak három embert hívhatott meg a buliba. Csabát, Verát és Kingát választotta. A többieknek a Villában kívül kellett tölteniük az estét.

Ez a nap tehát Fecóról szólt, és talán ez lehetett volna Villalétének egyik legjobb napja, ha nem jön még egy feladat. A nap végén ugyanis Fecó lehetőséget kapott arra, hogy egy Late Night Show keretében rendezze a kapcsolatát, a tőle legtávolabb álló társával. Esztert nevezte meg, így elvonultak a nyugi szobába, hogy megbeszéljék hányadán is állnak, a többiek pedig tévén nézték a beszélgetést. És bár a feladat elején Eszter és Fecó között volt feszült a hangulat, a végén mégis Fecó és Csaba került konfliktusba. A Helyes pasi szerint ugyanis barátja nem állt ki az igaza mellett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...