Oldal töltődik
ATTILA NEHEZEN VISELI A MAGÁNYT, BÉKÜLNE TÁRSAIVAL

ATTILA NEHEZEN VISELI A MAGÁNYT, BÉKÜLNE TÁRSAIVAL

RTLKlub.hu | 2012. január 17., kedd | Napló (vv5)

Balhés esélylatolgatás, megható rokonlátogatás és őszinte baráti közeledés jellemezte a Villalakók tegnapi napját.

Egymás esélyeiről vallottak a Villalakók: mindenki szépen összeírta a véleményét a többiekről, majd az érintettek felolvasták és reagáltak is a kapott kritikákra. Talán nem meglepő, hogy mindannyian visszautasították a kemény jelzőket, mint ahogy az sem meglepő, hogy Attila és Vera most is megtalálták az alkalmat arra, hogy egymásnak essenek.

A múlt hét a VV Rendőrakadémia jegyében zajlott, és a szombati záróvizsgán kiderült, hogy Verának sikerült a legtöbbet ellesnie a rendőri szakma rejtelmeiből. A jutalma egy Villán kívüli program volt, amiről ő maga dönthette el, hogy pontosan mi legyen az. Ő úgyhatározott, hogy a testvérét szeretné meglátogatni. Mi azonban megkérdeztük Önöket, hogy ki kísérje el a jutalomútján Verát, Önök pedig úgy gondolták, hogy Attila legyen az, aki az Érzékeny lelkű csajszival rokonlátogatóba ment. A találkozó remek hangulatban telt, Vera családja kedvesen fogadta a nagy manipulátort.

A folytatásban is Attila maradt a főszereplő, a Villalakók ugyanis Békítő Show-t tartottak, amelyet Eszter vezetett. Attila először Fecóval, majd Verával próbálta megbeszélni a problémáit, kevés sikerrel.

Vasárnap Attila elvesztette nagy taktikustársát és talán még barátját is, Pétert. Pontosan ezért Attila és Kinga kitalálták, hogy megszervezik Attila barátkereső partiját, amelyre meghívták az Attila által esélyesnek tartott Villalakókat: Csabát, Fecót és Esztert. Persze ezen Seherezádé nagyon kiakadt, a Szenvedélyes nő szerint ugyanis az Összeférhetetlen srác csak Kinga miatt nem hívta meg őt a vacsira.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...