Oldal töltődik
PETI BEVALLOTTA, MI TÖRTÉNT A PAPLAN ALATT VERÁVAL

PETI BEVALLOTTA, MI TÖRTÉNT A PAPLAN ALATT VERÁVAL

RTLKlub.hu | 2012. január 16., hétfő | Napló (vv5)

A titoklevelek ismét nagy port kavartak. Kinga Fecót haragította magára, Peti pedig bevallotta, mi is történt azon a bizonyos estén Vera és közte az ágyban.

Péternek és Kingának jó pár problémás kapcsolata volt a Villában, és ez leginkább nem is őket, hanem a többieket zavarta. A Párbaj előtti órákban ezért Eszter és Vera úgy döntött, hogy megpróbálják rendezni a kapcsolatukat a Párbajozókkal, Eszter Kingával, Vera pedig Péterrel. Míg Eszternek úgy-ahogy sikerült elrendeznie Kingával az Attila miatti konfliktusukat, Péter és Vera egyáltalán nem jutott dűlőre. A békítő, mindent tisztázó beszélgetés pillanatokon belül patkányozásba és pszichopatázásba fulladt.

Miután Verának és Péternek nem sikerült megbeszélniük a problémáikat, Attila és Vera konfliktuskezelő terápiás tanácsadó irodát nyitott a nyugiszobában. Csakhogy a két terapeuta viszonya is igen problémásnak tekinthető, aminek a terápiák alatt hangot is adtak.

Majd eljött a búcsú ideje. A Párbajozók támogatói pedig elhatározták, hogy egy-egy búcsúverssel bocsájtják útjukra társukat. Kingának Fecó és Csaba, míg Péternek Seherezádé és Eszter próbálta rímbe szedni érzelmeiket és gondolataikat.

Lezajlott a Párbaj, Kinga viszonylag magas fölénnyel, 58-42 % arányban legyőzte Pétert. Kingát Csaba, Fecó és Vera várta vissza, Pétert pedig Attila, Eszter és Seherezádé. Kinga visszatérése után pedig terítékre kerültek a titoklevelek, amelyek most is nagy port kavartak a Villában.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...