Oldal töltődik
KINGA KIÜTÖTTE PÉTERT!

KINGA KIÜTÖTTE PÉTERT!

RTLKlub.hu | 2012. január 15., vasárnap | Napló (vv5)

A Villa Cselszövője ma este hazaküldte Pétert: Kinga ugyanis a szavazatok 58 %-át szerezte meg a ValóVilág5 hetedik párbaján.

Véget ért a Rendőrakadémia hét, a játékosok túl vannak a vizsgán, sőt: egy szépségversenyen is.

Egész héten láthattuk, ahogy a Villalakók a rendőri munka alapjaival ismerkedtek, rengeteg mókás pillanatot okozva ezzel nekünk, viszont annál kevesebbet az oktatóknak. Tegnap aztán eljött a záróvizsga ideje, a játékosoknak számot kellett adni tudásukról. Mindenki átment a vizsgán, a legjobb hallgatónak járó jutalmat Vera kapta meg. Ő úgy döntött, hogy testvérével és unokaöccsével szeretne találkozni.

A folytatásban a Villalakók megválasztották a legszebb rendőrnőt és a legsármosabb rendőrt. Először a lányok, majd a fiúk mutatták be produkciójukat az ellenkező nemű közönségnek. A csajok közül Seherezádé jeleskedett, a fiúknál pedig az "ikrek", azaz Csaba és Attila párosa győzedelmeskedett. Egy biztos: a rendőr hét közelebb hozta egymáshoz a két egymástól legtávolabb álló embert, Attilát és Csabát.

Ma este Kinga vagy Péter számára véget ér a játék, vagyis tegnap este valamelyik párbajozó az utolsó éjszakáját töltötte a Villában. Ezért Kinga is és Péter is lehetőséget kapott arra, hogy válaszon egy partnert éjszakára: Kinga Attilára, Péter pedig Eszterre voksolt.

Kezdetét vette a Párbaj: ma este Kinga és Péter küzd meg egymással.

Miután Balázs köszöntötte a Villalakókat, megnézték közösen a ma este első kisfilmjét. Ami nem másról, mint az este két párbajhőséről szólt. Ezt követően, először Kinga köszönt el társaitól, majd Péter búcsúzott. Mindketten adták önmagukat, csak azt mondták, amit valójában is gondoltak.

Számos videót megnéztünk, felelevenítettük többek között Kinga királylányos pillanatait, hisztis megnyilvánulásait és Péter hódításait is. A folytatásban az egykori Villalakók árulták el, hogy kinek drukkolnak, majd a kortesbeszédek következtek: Kinga mellett Csaba, Péter mellett pedig Attila tette le voksát.

A végeredmény kihirdetése előtt vallottak a Villalakók is, a legnagyobb megdöbbenést Attila megnyilvánulása okozta: a manipulátor Pétert várta vissza.

Végül Balázs lezárta a szavazást: a Való Világ5 hetedik párbajának győztese Kinga lett. A vereséget Péter méltóságteljesen viselte. Utolsóként pedig nem egy embertől, hanem mindenkitől búcsúzott, majd elhagyta a stúdiót.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...