Oldal töltődik
MEGOLDÓDOTT A VÁLL-LAP REJTÉLY

MEGOLDÓDOTT A VÁLL-LAP REJTÉLY

RTLKlub.hu | 2012. január 14., szombat | Napló (vv5)

Vera kiborulását látva megenyhült a két nagy taktikus szíve, így leleplezték magukat és beismerték, hogy az ők álltak a napok óta húzódó bűncselekmény hátterében.


Az éjszakai szolgálat alatt Attila és Péter minden lehetőséget megragadott, hogy a lehető legviccesebb eszközökkel bomlassza a rendet a Villában. Először Esztert és Fecót a két járőrt próbálták kiborítani, majd újra ellopták Vera váll-lapját, amit viszont azonnal vissza is csempésztek az Érzékeny lelkű nő ruhái közé.

Vera a sérelmeiért cserébe egy pohár vízzel ébresztette Petit, ami nagyon embert próbáló feladat elé állította a Valóságshow veteránt, ugyanis bár megfogadta, hogy eltávolítja az életteréből ezt a nőszemélyt, a konkrét bosszú lehetőségével mégsem élt.

A Villa falain belül már nem volt mit tanulniuk a ValóVilág Rendőrakadémia nebulóinak, így a Hungaroring tanpályája felé vették az irányt, hogy minden élethelyzetben el tudják kapni a bűnözőket. A vezetéstechnikai versenyt Péter nyerte, amin a kinti életében rengeteget vezető Vera teljesen kiakadt, nem tudta feldolgozni, hogy ő lett az utolsó.

Mikor a játékosok végre hazaértek, pihenés helyett azonnal munkába kellett állniuk, hiszen egy bűnügyi helyszínen találták magukat. Egy természetesen csak fiktív betörés nyomait kellett rögzíteniük. Attila csapata többek között nyomnak vélte Vera levelét is, amit Kocsi Tibitől kapott még az X-Faktor hét alatt, ezen az Érzékeny lelkű nő annyira kiakadt, hogy kirohant a szaunába és hatalmas zokogásban tört ki. Akkora balhé kerekedett ebből a félreértésből, hogy Attila és Péter inkább leleplezte még a váll-lap rejtélyt is annak érdekében, hogy enyhítse a feszültséget.

Pétert és Kingát egy feladat keretében kérdőre vonhatták lakótársai a villalétre vonatkozóan. A Valóságshow veterán valódi kritikákat kapott, első sorban természetesen a taktikázással kapcsolatban, amit teljesen korrekt indokokkal magyarázott. Péter úgy gondolja, hogy ennek a játéknak talán a legfontosabb eleme a taktikázás, a logikus végiggondolása a lehetőségeknek, és aki nem örül annak, ha valaki kiesik az hazudik, hiszen mindenkinek az a célja, hogy a végén ő maradjon egyedül.

Kinga ellen nem valós hibákat fogalmazott meg az ellenfél kampány stábja, hanem vicces apróságokkal kezdték vádolni a Cselszövőt, amitől Fecó meglepően kifakadt és szinte kérdőre vonta a többieket, hogy miért nem támadják igazából Kingát.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...