Oldal töltődik
KINGA SZOLGAKÉNT TEKINT ATTILÁRA?

KINGA SZOLGAKÉNT TEKINT ATTILÁRA?

RTLKlub.hu | 2012. január 13., péntek | Napló (vv5)

Attila szerint Kinga leleplezte magát. Királylányos búcsú buliján úgy osztotta le a szerepeket, ahogy valójában érez Villatársai iránt.

A rendőrakadémia héten a Villalakóknak nem csak a tanórák időtartamára kell Villarendőrré válniuk, hanem a nap mind a 24 órájára. A képzéshez az éjszakai őrjárat is hozzátarozik, amit eddig még egyik párosnak sem sikerült hiba nélkül ellátnia. A feladatuk amúgy nem nehéz, csupán annyi, hogy óránként körbejárják a Villát, ellenőrzik, hogy minden rendben zajlik-e, és közben vigyáznak saját felszerelésükre és a társukra is. Csütörtök éjjel Eszter és Fecó, valamint Attila és Csaba kapott lehetőséget, hogy bebizonyítsa, mennyire jó éjszakai őrök. Az előző két éjszakai pároshoz hasonlóan ők sem tudták hibátlanul végrehajtani feladatukat.

Kinga és Attila a múlt heti konfliktusuk óta nem beszélnek egymással. Most azonban mindketten érezték, hogy nem mehet ez így tovább és leültek, hogy megbeszéljék a dolgokat. Kinga elárulta, számára Attila a legfontosabb a Villában. A kérdés azonban az, hogy Attila számára Kinga, vagy Péter a legfontosabb? A két Párbajozó ugyanis megnyitotta toborzó irodáját, ahol elmondta, hogy miért álljanak mellé a Villalakók, a Villalakóknak pedig rögtön el is kellett dönteniük, kit támogatnak. Attila nem tudott dönteni Kinga és Péter között, először pártatlan volt, aztán Peti mellé állt, végül kirúgatta magát és visszaállt a pártatlan Vera mellé.

A Párbajozóknak mindig jár egy búcsú buli, nem volt ez másképp most sem. Kinga igazi királylányhoz méltó partit kapott. Trónra ülhetett, és megválaszthatta udvartartását. Lett saját udvari bolondja, királyfija és szolgája is. A szereposztással pedig akaratlanul is sikerült ismét megsértenie Attilát.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...