Oldal töltődik
FARKASSZEMET NÉZTEK AZ ORDASOKKAL A VILLALAKÓK

FARKASSZEMET NÉZTEK AZ ORDASOKKAL A VILLALAKÓK

RTLKlub.hu | 2012. január 7., szombat | Napló (vv5)

Zsúfolt napjaik vannak a Villalakóknak: énekelni és táncolni tanulnak, de a kemény próbák mellett jut idő izgalmas kiruccanásokra is.

Gergő kiesése után a Villa hivatalos Alfahím nélkül maradt. Így eljött az ideje, hogy kiderüljön, kik az igazi vezéregyéniségek a csapatban. A döntést olyanokra bízták, akiknek igazán jó szimatuk van ehhez: a farkasokra. A Villalakók kiruccanhattak Veresegyházára, ahol idomított ordasok közé merészkedhettek a legbátrabbak. Ezt egyébként mindenki vállalta. Azt pedig, hogy ki a legdominánsabb, azt maguk a farkasok választották ki. Aki köré a legjobban csoportosultak, vagyis akit a leginkább elfogadtak az Fecó és Eszter lett.

A próba tegnap sem maradhatott el: Villalakóknak - fáradtság és másnaposság ide, vagy oda – dolgozniuk kellett. Mostanra eljutottak odáig, hogy dalban és táncban is már csak a hibákat kellett javítgatniuk, a fáradtság miatt azonban nem ment annyira jó hangulatban a munka, mint eddig. Eszter például keményen összecsapott Petivel.

A folytatásban viszontláthatták Gergőt a lakók: a Villa egykori Alfahímje videóüzenetben vallott Kingáról, és egykori érzéseiről. A hallottak megrázták Seherezádét. Úgy tűnik, még mindig nem lépett túl Gergő elvesztésén. Az este további részét viszont férfitársaságban tölthette, méghozzá Attilával. Néhány nappal ezelőtt a netezők arról döntöttek, hogy Seherezádé és Attila legyen az a pár, aki jutalomprogramot kap a felkészülés alatt. Tegnap este eljött az idő, hogy kiruccanjanak. Egészen a Villa udvaráig mehettek, ahol minigolfoztak, és miről másról is beszélgettek volna, mint a Kiválasztásról?

Egy biztos, tegnap a játékosok szorosabb ismeretséget köthettek a védettséget jelentő textillel, hiszen aki akart, a lila kendő elé járulhatott, és elmondhatta, miért szeretné magáénak tudni a védettséget.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...