Oldal töltődik
KINGA ÉS ATTILA IS SZEMET VETETT A MENTORÁRA

KINGA ÉS ATTILA IS SZEMET VETETT A MENTORÁRA

RTLKlub.hu | 2012. január 6., péntek | Napló (vv5)

A nézők döntése miatt Kinga és Vastag Csaba már túl is van az első kettesben töltött órán, Attila pedig holnap készül randira hívni Muri Enikőt.


Péter szerint leginkább egy nyomasztó diliházhoz hasonlít reggelente a Villa, ugyanis a versenyzők minden önkritika nélkül skáláznak, borzalmasnál épphogy csak jobb hangi adottságiak ellenére.

A játékosok mentorai ezúttal nem egyedül érkeztek a reggeli próbákra, ugyanis az X-Faktor egyik koreográfusa is csatlakozott a felkészítő csapathoz. Tücsi szerint Csaba úgy mozog, mint aki beszedett valamit, de összességében tetszett neki a Vera-Csaba, és az Eszter-Péter páros koreográfiája is.

A duett pároknak le kellett forgatniuk a bemutatkozó kisfilmjeiket, amelyeket a produkciók előtt láthatnak majd a megmérettetéskor a nézők. Kinga természetesen nem volt elégedett, úgy gondolta, hogy Fecó nem úgy öltözött fel, ahogy egy ilyen fontos alkalomhoz illik. A Cselszövő lány fájdalmát Eszterrel és Seherezádéval osztotta meg a konyhában, azt viszont csak később vették észre, hogy Fecó ezt tőlük pár méterre, a kanapén fekve végighallgatta. A megjelenésére mindig nagyon odafigyelő Dumagépnek nagyon rosszul estek a kritikus szavak.

Délután a másik két pár kezdte a gyakorlást, de még a próbák előtt Muri Enikő ajándékokkal lepte meg versenyzőit. Attilának nem kisebb meglepetéssel készült, mint egy aranyhallal, amitől az Összeférhetetlen srác teljesen elolvadt.
Vastag Csabi azonnal kiszúrta, hogy valami probléma van Kinga és Fecó között, ezt a lehetőségekhez mérten sikerült is orvosolni.
Enikő és a délutáni csapatok koreográfusa Tihanyi Ákos nagyon megszenvedett Serivel és Attilával, akik között szintén egy kisebb konfliktus nehezítette a felkészülést.

A Villalakók nagy ajándékot kaptak, hiszen este együtt bulizhattak mentoraikkal. Ez első sorban Kingának és Attilának volt ajándék, hiszen mindketten szemet vetettek okítóikra. Attila minden ellenérzését félre téve még meg is táncoltatta Enikőt, akinek már az illatától is zavarba tud jönni.
A nézők döntése értelmében Vastag Csaba és ellenkező nemű mentoráltja, tehát Kinga tölthetett el kettesben egy órát a nyugiszobában. A szőkeség teljesen beleélte magát, hogy Csabival randizhatott, utána a fürdőben Seherezádénak be is ismerte, hogy nagyon bejön neki az X-Faktor első szériájának győztese. A vendégek távozása után Attila elhatározta, hogy másnap ő is randira hívja mentorát.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...