Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ TISZTÁZOTT, MENTOROK LEPTÉK EL A VILLÁT

SEHEREZÁDÉ TISZTÁZOTT, MENTOROK LEPTÉK EL A VILLÁT

RTLKlub.hu | 2012. január 3., kedd | Napló (vv5)

Az X-Faktor duetthétre Muri Enikő, Vastag Csaba, Király L. Norbi és 2011 győztese, Kocsis Tibor készíti fel a lakókat. Az első éneklés után a Villafiúk azon is dolgoztak, hogy kisimítsák a lányok túlborzolt idegeit.

Attilát nagyon foglalkoztatta, hogy hogyan viseli Seherezádé azt a duplacsapást, amit Gergő és Vera mért rá a Párbaj után. De Attilát az igazság és Kinga sorsa is érdekelte, először Petivel beszélte meg a balhé lehetséges kimenetelét a teraszon. Seri kihívta a hálóból Attilát, hogy beszélgessen vele a történtekről. Seherezádé Kinga hisztije miatt gondolja azt, hogy Vera levele igaz lehet és nagyon rosszul esett neki, hogy mindenki Kingát pátyolgatta, pedig ő kapott egy óra leforgása alatt három pofont egymás után. Attila nyugtatta Serit és azt mondta, ne magát tekintse Kinga ellenfelének, mert a Cselszövőnek Verával kell megmérkőznie. Seherezádé Attila után Kingához is bement, hogy tisztázzák a titok igazságtartalmát. A lányok higgadtan beszélték meg a történteket, de Seherezádé nem nyugodott meg teljesen, csak le akarja zárni az egészet és elfelejteni mindent, ami Gergővel kapcsolatos.

Csaba megijedt Kingától, amikor dührohamot kapott Vera levele miatt. A Cselszövő elmondta neki, hogy úgy érzi, mindenkivel korrekt volt a játék alatt és ezért borult ki nagyon, amikor Vera rossz színben tüntette fel őt. Igazán kínos helyzetbe Fecó került, aki mind Verával, mind Kingával jó viszonyt akar ápolni, de most nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet. Már Csaba sem érti, miért nem látja be, hogy Vera szítja a viszályokat a lakók között. Fecó próbálta megérteni, hogy a győztes párbajozó miért csinálta ezt, és arra jutott, hogy Seri szemét akarta felnyitni ezzel a levéllel. Csaba beszélgetett a Dumagéppel a problémáról, Fecó végül egyikük pártjára sem állt, ki akar maradni a balhéból.

Eszter örömujjongással fogadta az X-Faktor énekeseit, Muri Enikőt, Kocsis Tibor, Király L. Norbit és Vastag Csabát. Az egész hét az X-Faktor jegyében fog telni, az újdonsült mentorok első körben meghallgatták a lakókat, hogy kiválasszák, kiket készítsenek fel a vasárnapi versenyre. Attila a Hupikék törpikék főcím-dalával indult a castingon, a profik jól szórakoztak rajta, majd jött Csaba, aki néhány fokkal jobban teljesített, Király L. Norbi meg is látta benne a szikrát. Fecó szintén összeszedte magát, majd Eszter következett az Aladdin betétdalával. A mesék népszerűnek bizonyultak, Vera a Süsüből idézett, Péter megmaradt a mulatós mellett. Kinga a Mizut énekelte, de csak a refrént tudta. Utolsóként Seherezádé mutatta be, mi van a torkában, ő a Miniszter félrelépből ismert Puszi nyuszit adta elő. A mentorok felosztották egymás között a lakókat, Enikő ragaszkodott Attilához, mert betöretlen lónak tartja és igazi pasinak, így neki is igazi kihívás lesz az Összeférhetetlen. Attila partnere Enikő szárnyai alatt Seri lesz. Király L. Norbi Pétert és Esztert akarta, Kocsis Tibó Verát és Csabát, mert annyira ellentétesnek tartja őket, hogy ettől lehetnek érdekesek. Vastag Csaba Fecót és Kingát fogja tanítgatni. A mentorok távozása után Péter azonnal cselt szőtt Attila ellen, megbeszélték, hogy Enikőnek elkezdik csepegtetni az infót arról, hogy tetszik Attilának és az Összeférhetetlennel is elhitetik, hogy Enikőnek nagyon bejön. A hét végére kiderül, milyen kalamajka lesz ebből az összeesküvésből.

A fiúk megpróbálták kibékíteni a lányokat, akik között igencsak elmérgesedett a viszony, ezért egy bulit szerveztek nekik, ami alatt a fiúk végig a lányokat szórakoztatták, énekeltek, táncoltak, vetkőztek. Utóbbit Fecó követte el, amin Seri és Kinga kicsit kibukott, de jól titkolták, mert a művész nem vette észre a kiakadásukat. Verának nagyon jólesett ez a gesztus, meg is mondta, de Attila szokásához híven viccet csinált a vallomásból.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...