Oldal töltődik
VERA PADLÓRA KÜLDTE KINGÁT

VERA PADLÓRA KÜLDTE KINGÁT

RTLKlub.hu | 2012. január 2., hétfő | Napló (vv5)

Verának ismét sikerült felkavarnia az állóvizet a Villában: titkával kikészítette Kingát és Seherezádét, de a hallottaktól még Attilának is leesett az álla.

Tegnap este hatalmas csatával kezdődött az újév a ValóVilág Villában. Sor került ugyanis a VV5 hatodik párbajára, ahol a tengermély érzésű Vera kiütéses győzelmet aratott ellenfele, a Villa Alfahímje, Gergő felett.

A tegnapi adásban láthattuk, hogy sztárvendégekben gazdag szilveszteri bulival búcsúztatták az óévet a lakók. Így az újév első reggelén megviselten ébredtek, és a Villa is romokban hevert az átmulatott éjszaka után. A délelőtt azonban a rendrakás mellett a kívánságokról is szólt, a lakók ugyanis egyesével mondhatták el vágyaikat az újévi malacnak.

Közben az esti Párbajt sem felejtették el: Vera és Gergő összepakoltak, készülődtek, búcsúzkodtak, és szokás szerint megírták egy-egy titkukat. Mindketten úgy élték meg ezt a napot, mintha most lennének utoljára a Villában. Éppen ezért volt furcsa, hogy mikor lehetőséget kaptak rá, hogy valakivel kettesben töltsenek el egy utolsó, meghitt vacsorát, akkor a legközelebbi barátjuk helyett mindketten meglepő partnert választottak. Vera Attilával, Gergő pedig Eszterrel vacsizott. Egy biztos: Verának sikerült ismét elvennie Attila étvágyát, felfedett titkával nehéz perceket szerzett a nagy manipulátornak.

Tegnap este eljött a ValóVilág5 hatodik párbajának ideje. Miközben Vera és Gergő heves szóváltások közepette küzdöttek a nézők kegyeiért, a lakókat a két párbajozónál is jobban érdekelte egy titokzatos személy. A párbajon a nézőtéren ugyanis ott ült Csilla is, Gergő rejtélyes szerelme, aki eddig akaratlanul is jó pár félreértést és vitát okozott a Villában, és akiről természetesen volt véleménye a lányoknak. A Villába visszaérkező, párbajgyőztes, Vera – akit kizárólag Fecó várt vissza - azonban gyorsan visszakövetelte társai figyelmét, hiszen nem érte be annyival, hogy legyőzte Gergőt. Titkával olyan lavinát indított el a Villában, ami maga alá temette Kingát.

Vera tehát két legyet ütött egy csapásra, leszámolt Gergővel, és Kingát is a padlóra küldte. És bár az ő titka kavart nagyobb port a Villában, a Gergő által hátrahagyott üzenet is mély nyomokat hagyott Seherezádéban. A megtört lánynak, akárcsak Villatársainak, lehetősége volt még utoljára elbúcsúzni Gergőtől. És bár személyes találkozásra már nem kerülhetett sor, a Gergő fényképe előtt álló Seherezádé elmondta véleményét a történtekről.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...