Oldal töltődik
VERA HAZAKÜLDTE AZ ALFAHÍMET!

VERA HAZAKÜLDTE AZ ALFAHÍMET!

RTLKlub.hu | 2012. január 1., vasárnap | Napló (vv5)

Markáns győzelmet aratott Vera: a Párbajon ugyanis a szavazatok 67 százalékát az Érzékeny lelkű lány szerezte meg.

Nevetés és könnyek jellemezték az év utolsó napját a Villában.

Vidám hangulatban indult az év utolsó napja a Villában: a lakók elengedhették felgyűlt konfliktusaikat. Nemcsak képletesen, hanem szó szerint is. Kaptak ugyanis néhány léggömböt, mindegyiken egy-egy papírral. Ezekre a cetlikre páronként felírhatták, milyen konfliktusaik voltak/vannak és hogyan oldanák meg ezeket. A léggömböket ezt követően közösen felengedték, hogy szálljanak ki a Villából a problémákkal együtt, és békében érjen véget az év.

Napok óta minden arról szólt, hogy a párbajozók és támogatóik igyekeztek meggyőzni mindenkit arról, hogy miért Verának, vagy miért Gergőnek kellene folytatnia a játékot. Tegnap ezt kifejezetten humoros formában tehették meg. Vera és Gergő támogatói ugyanis azt a feladatot kapták, hogy képletesen adják el saját párbajozójukat. Péter az Alfahímet, Gergőt árulta, Fecó pedig Verát értékesítette kisebb-nagyobb sikerrel.

A folytatásban kiderült, hogy a szilveszteri buli már délután kezdetét vette, nem is akárhogy: az X-Faktor2011 két finalistája, Muri Enikő és Kocsis Tibor, valamit a tavalyi győztes, Vastag Csaba érkezett a Villába. Attilát Enikő annyira elbűvölte, hogy rögtön meginvitálta a lányt a hálószobába is. A buli azonban nem ért véget, a további jó hangulatról Dj Dominique gondoskodott. A zene összehozta a Villalakókat, olyannyira, hogy a végén Attila meglepő kijelentést tett Verának: a nagy manipulátor az Érzékeny lelkű lányt várná vissza a Párbajról. És a programoknak még mindig nem volt vége. Tóth Gabi látogatott ugyanis a Villába, aki energiájával és belevalóságával hosszú időre feltöltötte a Villalakók többségét, kivéve Seherezádét, aki könnyek közepette búcsúztatta az óévet.

Kezdetét vette a Párbaj: a búcsú előtt az ellenfelek Villabeli kapcsolatát elevenítettük fel. Ezt követően, először Vera köszönt el, majd Gergő vett búcsút ideiglenes lakótársaitól.

Miután a párbajozók megérkeztek a stúdióba újabb videókkal idéztünk fel Villaéletük kellemes és kellemetlen pillanatait. A múltidézés után az egykori Villalakók árulták el, hogy ők kit látnának szívesebben a Villán belül. Az eredményhirdetés előtt már csak egyetlen dolog volt hátra, a korteszbeszédek következtek: Fecó Verának, Péter pedig Gergőnek kampányolt.

A Párbaj lezárása előtt a Villalakók is színt vallottak, a többség Gergőt várta vissza. Nem sokkal később azonban Lilu lezárta a szavazást: a ValóVilág5 hatodik párbajának győztese Vera lett.

Gergő utolsóként Seherezádétól köszönt el.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...