Oldal töltődik
PÉTER: ESZTER CUKIN CSÓKOL

PÉTER: ESZTER CUKIN CSÓKOL

RTLKlub.hu | 2011. december 31., szombat | Napló (vv5)

Attila és Seherezádé "egymásra talált", a szerelmi négyest még több féltékenységgel fűszerezték. Közben Eszter és Péter között csók csattant!

Az előző adásban láthatták, hogy a Villalakók szingli partit tartottak, ahol Gergő Kingát választotta partneréül. Ez a dolog természetesen Attilát és Seherezádét is felkavarta, úgyhogy ők ketten külön vonultak, és nem is csatlakoztak a bulizókhoz. Így a két hősszerelmes „egymásra talált” és kibeszélték bánatukat. Attila még azzal is meggyanusította Gergőt, hogy csak azért "nyomul" Kingára, mert fél a kieséstől. Eszter is észrevette, hogy a két "hősszerelmes" teljesen kiborult a féltékenységtől, ezt meg is beszélte velük. Seherezádé megpróbálta megbeszélni Gergővel, amin a fiú nagyon fel is háborodott, és kérdőre vonta a lányt, hogy hogy veszi a bátorságot a kérdéshez. Az Alfahím pedig Kingával próbálta megbeszélni a hallottakat, aki szintén teljesen kikérte magának a feltételezést.

A Villalakók elmondhatták a Párbajozókról, hogy milyen jellemhibájuk van, ami miatt esetleg kevésbé szimpatikusak. Vera sértődékenységét, Gergő ingerlékenységét találták a legnagyobb gondnak. Seherezádé úgy érezte ha Verát megsértik, akkor nem megbeszéli a dolgot a másikkal, hanem inkább támadja. Eszter is hasonló véleményen volt. Fecó elmondta Gergőnek, hogy szerinte néha túl ingerlékeny, Kinga szerint néha lenéző a fiú. Vera azt mondta, hogy néha nem mond igazat az Alfahím. Gergő válasza erre az volt, hogy ő nem tartozik senkinek sem őszinteséggel. Attila szerint képmutató Gergő, és csak játszik a nőkkel. Ebből természetesen hatalmas vita kerekedett.

A nézők pénteken úgy vélekedtek, hogy nem csattan már csók szilveszter előtt a Villában. A lakók azonban tartottak egy csókversenyt, ahol egy színpadra illő csókjelenetet kellett bemutatniuk. Kinga párja Attila lett, de kettejük közül csak a fiú örült a feladatnak. Seherezádé és Csaba egy bulin vesztek össze, majd békültek ki a konyha pulton a jelenetükben, Vera és Gergő a Párbaj előtti búcsúra fűzte kis történetüket, Attila és Kinga pedig egy szimpla beszélgetést folytatott arról, mennyi mindent éltek át együtt a Villában, de van, ami még hiányzik! Igazi csók azonban csak Eszter és Péter között csattant a Dirty Dancing című film egyik részletének felelevenítése közben.

Az utolsó vacsorán ezúttal Gergő és Vera vehettek részt, hiszen vasárnap kettejük közül valaki már otthon alszik. Ezúttal egy estén, de két helyszínen "ünnepeltek". Saját csapata mellett mindkét Párbajozó meghívhatott a semlegesek közül is két embert, majd kezdetét vette a program. Az este végére azonban a két külön kis vacsorából egy nagy búcsúest lett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...