Oldal töltődik
GERGŐ MÉG MINDIG NEM ÉRTI, MIÉRT Ő VISELI A KENDŐT

GERGŐ MÉG MINDIG NEM ÉRTI, MIÉRT Ő VISELI A KENDŐT

RTLKlub.hu | 2011. december 30., péntek | Napló (vv5)

Az Alfahím nem tudott túllépni rajta, hogy Vera őt hívta párbajozni. A lakók többsége senki mellé nem áll, Attila folytatja a csatáit Verával. Csinos hostessek érkeztek a Villába, hogy megnyissák a szinglipartyt, ami végül Attila és Seherezádé szívfájdalmával zárult.

Eljött a Kihívás előtti reggel és úgy tűnt, Gergő most kezdi felfogni, milyen helyzetbe került. A zöld kendőtől már nem szabadulhat. És ez cseppet sem tetszik neki. Szerinte megint nem olyan embert hívott ki az Érzékeny lelkű, akivel konfliktusba keveredett. Kinga és Gergő gyávának tartja, Péter viszont nem, mert szerinte Gergő erős karakter. Eljött az ideje annak, hogy a Villalakók valamelyik párbajozó mögé álljon és támogassa. Csaba pártatlan maradt, akárcsak Eszter. Péter Gergőt választotta, Fecó Verát. Attila azért maradt pártatlan, mert úgy érzi, mindkét párbajozó szeretné őt a Villán kívül látni, ezért nem csinál hülyét magából. Seherezédá felajánlotta Gergőnek, hogy melléáll, ha akarja és végül melléállt. Kinga sem vállalta fel a támogatást, pártatlan maradt.

A párbajozók pártfogói elmondták, Vera vagy Gergő miért lehet erősebb vagy gyengébb az ellenfélnél? Komoly vita alakult ki Vera igazságérzete körül, Fecó erősségnek, Attila viszont gyengeségnek tüntette fel, szerinte ez a tulajdonság keveri őt bajba legtöbbször. Gergő kapott az alkalmon, hogy ismét kiemelje, Vera nem azt hívta párbajra, akivel igazából problémája van és újra hangoztatta a lány gyávaságát. Attila folytatta Vera szembesítését a hibáival, hamarosan Kinga is beszállt, az Érzékeny lelkű sértetten kivonult dohányozni, Gergő pedig ismét csak annyit tudott mondani: miért rajtam van ez a kendő?

Gergőben feléledt a bűntudat a Seherezádé ellen elkövetett tettei miatt. Bocsánatot kért a lánytól, aki mély hallgatással fogadta a gesztust, majd azt mondta, nem kész arra, hogy helyretegye ezeket a dolgokat, mert sokszor megalázva érezte magát. Egyelőre sok a sérelem, neki csupán idő kell, hogy eltűnjenek azok a rossz érzések. Seherezádé nem fogadta el teljesen a bocsánatkérést, mert szerinte csak azért tette meg ezt a gesztust az Alfahím, mert párbajozni megy, más helyzetben nem történt volna meg.

Túl sokat agyaltak a Párbajon a lakók, így épp kapóra jött a csinos lányokkal indított szingliparty, akik hoztak némi alkoholt, szexi testeket kevés ruhában és vágygerjesztő mozdulatokat. A fiúk teljesen elaléltak, Péternek mind a négy lány pont az esete volt, bár megfordult a fejében, hogy lehet, hogy már mindenki az esete. A Villalányok nevetségesnek tartották a fiúk viselkedését. Seri legjobban Gergőre akadt ki, Eszterrel beszélte meg az aggályait a teraszon, míg a nappaliban a fiúk körülzsongták az új lányokat. Még Attila is heves udvarlásba kezdett, Péterrel felváltva. A fiúk nem örültek a gongnak, ami a vendégek távozását jelezte.

A Villalakóknak a lányok nélkül kellett folytatni a szinglipartyt, a következő feladat az volt, hogy írják fel egy papírra, hogy kivel szeretnének több időt tölteni és tűzzék ki a mellükre. Gergő Kingát írta, ami nemcsak Serinek, hanem Attilának is rosszul esett. Seherezádé ki is akart lépni pártfogói közül és a teraszon dühöngött. Attila Péternek panaszkodott, félt attól, hogy férfiatlanul fog viselkedni sértettsége miatt és össze fog törni.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...