Oldal töltődik
ÚJABB ÉRZELMI VIHAROK TOMBOLNAK A VILLÁBAN

ÚJABB ÉRZELMI VIHAROK TOMBOLNAK A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. december 27., kedd | Napló (vv5)

Már a múlté a békés Villalét: balhék és kibékülések, örömkönnyek és szomorúságból fakadó könnyek áztatják a Villalakók párnáit.

Az elmúlt napokban már majdnem minden Villalakó beszélhetett telefonon a hozzátartozóival, három játékos, Fecó, Eszter és Kinga volt még hátra. Elsőként Fecót hívhatta fel a családja, Kingával pedig az édesapja személyesen találkozhatott. Végül Eszter sem maradt ki a sorból, szabályszegése ellenére beszélhetett anyukájával.

Az elmúlt napokban azonban nemcsak a karácsonyt ünnepelték a Villában, tudniillik az ünnep idejére esett még egy nevezetes nap is: a játékosok ugyanis túlvannak a Villában töltött 100. napon. Ezt a Villalakók megpróbálták méltóképpen megünnepelni: ódát írtak az elmúlt 100 napról és a Villalétről. Akadt azonban egy bökkenő, amely véget vetett az ünnepi hangulatnak: Kinga és Vera csúnyán összebalhézott.

A karácsonyi ünnepeket egy bulival zárták a Villalakók. A buli tombolával indult, amelyen három ajándékot nyerhettek: egy filmnézést, egy vacsorát és egy külső programot. A legfontosabbat, tehát a külső programot Seherezádé kaparintotta meg, akinek választania kellett a fiúk közül valakit, akit magával visz. Választása kicsit nehézkesre sikerült, ezen persze Gergő megsértődött.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Bori: Sokan szidták VV4Évát, az előző és mostani szériában is ő volt az egyetlen, aki tényleg az ellenfelét hívta kiés nem azt nézte, mennyire erős.
2011-12-30 00:51:12
Ibolya: A szerkesztők nem vajszívűek,hanem felháborítóan igazságtalanok,amiért feloldották Eszter büntetését!!!!A Csabának sokkal kisebb bűne volt és mégis hónapokig büntették!!!Ő ezt is méltósággal tudta viselni!Nem értem miért mindenki azt bántja,aki minden körülményben "igaz ember" tud maradni és példamutatóan tud viselkedni????!!!!Az Attilának üzenem,hogy nem az az igaz barát,aki esztelenül mindenre csak helyesel a másiknak,hanem aki őszintén meg tudja azt is mondani,ha a másik helytelenül cselekszik! Jó lenne,ha a Kinga észrevenné,hogy a Csaba barátsága sokkal őszintébb felé,mint az Attiláé!!!Hozzáteszem még,hogy :pedig Ő meg sem érdemli!
2011-12-28 14:24:53
Név: Kinga mikor kapja meg a büntetését majd jövőre ??????
2011-12-28 10:35:59
reynaud: Kinga és Attila egy igazi álompár a villában!....LOL...abszolút illenek egymáshoz,mindkettejük ,rosszindulatú,nem emberi közösségbe való!Kinga örülhet ha az élet megajándékozza egy ilyen párral mint Attila,mert rettenetes rossz a jelleme!Remélem Vera bárkit visz párbajra ,vissza tudjuk majd szavazni,mert az egyetlen egyenes jellem a vv5-ben!Hajrá VERA!!!Apropó...jó lenne ha megjelenítenék a kommenteket,ha már van egy ilyen lehetőség!!!
2011-12-28 10:05:15
pinterne: Vera te egy igazi tökös nő vagy !!!Vigyél magaddal egy igazi tököst azaz fiút ,azok közül , akik igaz tökösek , de gerinctelenek!!!!!
2011-12-28 08:17:04
böbe: Eszter Te maradj a régi önmagad!!!!!!!!Ne csatlakozz a kígyókhoz ,mert alkalomadtán megint megmarnak!!!!Figyelj!Te mondtad: mindenkinek a maga harcát kell megharcolni. Légy inkább magányos farkas ,jobban jársz!!!!!!!!
2011-12-28 08:08:29
Juci: Tisztelt Szerkesztők! Izgalmasabb lenne a műsor, ha azt látnánk, hogy a villalakók valami hasznosat is csinálnának. Pl. Miért kell mindent a szájukba adni? Miért nem lehet egy-két hét, akár egy hónap olyan, hogy mindent ők csináljanak? Miért nem főznek maguknak? Állitsák össze a menüsort, irják össze, hogy mi kell hozzá, főzzék meg maguk, és fogyasszák el közösen. Kinga mondta, hogy olyan kaját kapnak, amit kint még soha nem evett? Miért? Nem ez a való világ!!! Gazdálkodjanak pl minden héten egy adott összegből! Véleményem szerint ott bent sokan nem tudják, mit mennyiért lehet megvenni. Adjanak nekik x forintot, és abba kell beleférnie a kajának, sminknek, stb. Én szivesebben nézném, ha ilyet is látnék. Köszönettel J
2011-12-28 07:57:27
Cucu: Még egy ilyen hisztis nőt mint a Kinga nincs a földön! Egyszerűen elviselhetetlen! Nézni is szörnyű. Valami feladatot kellene neki adni. Mondjuk takaríthatna!
2011-12-28 07:55:49
Név: Miért nem megy az élő közvetítés?
2011-12-28 00:24:31
István: megtudja nekem mondani valaki, hogy mi annak a számnaka cime, ami akkor megy mikkor Attila és Kinga beszélgetnek arról hogy Vera bent akar aludni?Ksszönöm előre is
2011-12-28 00:23:54
Név: Ez a majomképű Tuja miért birizgálja állandóan a fütykösét?????? Undoritó, lőfejű szörny!!!!!!
2011-12-28 00:04:12
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...