Oldal töltődik
VERÁT ÉS ATTILÁT KIBÉKÍTETTE AZ ÜNNEPI HANGULAT

VERÁT ÉS ATTILÁT KIBÉKÍTETTE AZ ÜNNEPI HANGULAT

RTLKlub.hu | 2011. december 26., hétfő | Napló (vv5)

A karácsonyi lakoma közben összeszólalkozott páros könnyek között békült a szaunában, de abban egyet értettek, hogy még közel sincs minden rendben köztük.


Szenteste még az egymástól kapott ajándékoknak örültek a villalakók, másnap azonban már kezükben tarthatták a szeretteik által a Villába küldött meglepetéseket is. Mindenki nagyon meghatódott szerettei ajándékain és üzenetein, szinte kivétel nélkül mindneki könnyeit adta ezekért a pillanatokért. A legnagyobb meglepetést Attila ajándéka okozta, amelyet Kinga családja küldött az Összeférhetetlen srácnak. Attila nagyon büszke volt, amiért az imádott nő családja még egy szívecskét is rajzolt a neki szánt üzenetre.

Ismét hazatelefonálhatott néhány játékos karácsony alkalmából. A sort Péter kezdte, aki édesanyjával válthatott pár szót, de ebbe a kis időbe is belefért, hogy átadja Attila üzenetét, barátja ugyanis midneképpen üdvözölni akarta a Valóságshow veterán édesanyját. Seherezádé anyukájának elmondása szerinte legnagyobb ajándéka az volt, hogy hallhatta lánya hangját a telefonban, a Szenvedélyes nő azonban kissé meglepő módon kiborult, azt mondta anyikájának, hogy őt bent senki sem szereti. A harmadik szerencsés Attila volt, akinél már az is meglepetés, hogy elfogadta a lehetőséget, hogy kommunikáljon családjával. A műsor előrehaladtával egyre kevésbé Összeférhetetlen játékos szívesen beszélt édesanyjával, aki nagyon büszke rá, viszont úgy látja, hogy fia, ahogy a többi versenyző is, bizony meghízott a villalét során.

Ahogy a legtöbb házban, a ValóVilág Villában sem maradhatott el a nagy lakoma karácsonykor, a versenyzők mind egy asztalhoz ültek, és problémáikat félretéve nyugodtan vacsoráztak. Ennek a nyugalomnak annak rendje és módja szerint egy Vera és Attila közti konfliktus vetett véget. Ekkor azonban olyan történt, amire senki sem számított. Attilát annyira áthatotta a karácsony hangulata, hogy kiment a sértett Vera után a szaunába és megpróbálta meggyőzni az Ézékeny lelkű nőt arról, hogy menjen vissza a nappaliba, jó hangulatban táncoló lakótársai közé. Bár abban egyet értettek a felek, hogy ez a gesztus nem sokat fog változtatni kettejük kapcsolatán Vera mégis elérzékenyülve tért vissza a többiek közé, hogy méltóképpen ünnepeljen.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...