Oldal töltődik
KARÁCSONY A VILLÁBAN

KARÁCSONY A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. december 25., vasárnap | Napló (vv5)

A Villába is beköszöntött a Karácsony, a Villalakókat pedig megszállta az ünnepi hangulat. Félretették sérelmeiket, a versengést, a taktikázást, és mint egy boldog család, közösen ünnepeltek.

A péntek esti online szavazásunkon úgy döntöttek a nézők, hogy Kinga és Csaba lepje meg a lakókat egy finom reggelivel Karácsony alkalmából. Még aznap este megkapták a titkos küldetésüket, hogy mire a többiek felkelnek, ők már el is készüljenek a meglepetéssel. A szervezkedés azonban nem volt feltűnésmentes, Attila majdnem leleplezte őket, de végül sikerült mindenkit meglepni.

Az igazi nagy öröm azonban még csak ezután érkezett. A Villalakók ugyanis Karácsony alkalmából hazatelefonálhattak. Persze nem egyszerre. Naponta ugyanis csak két, vagy három Villalakó kap lehetőséget, hogy felhívja szeretteit. Az első három szerencsés Villalakó: Gergő, Csaba és Vera volt. A beszélgetések két percnél nem lehettek hosszabbak, így a Villalakóknak alaposan végig kellett gondolniuk, miről beszélgessenek a rokonaikkal. 

Nem lehet könnyű a Villalakóknak, hogy a Karácsonyt szeretteik nélkül kell tölteniük, de szerencsére a szentestére félretették sérelmeiket és egy boldog családhoz hasonlóan közösen ünnepeltek. Napokkal ezelőtt mindenki húzott egy nevet, és akinek a nevét húzta, annak kellett ajándékról gondoskodnia. Így a nap végén körbeülték a karácsonyfát és átadták egymásnak az ajándékokat, majd elfogyasztották az ünnepi vacsorát.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...