Oldal töltődik
KARÁCSONYI SÜRGÉS-FORGÁS A VILLÁBAN

KARÁCSONYI SÜRGÉS-FORGÁS A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. december 24., szombat | Napló (vv5)

Büntetés, karácsonyi üzenetek és a Kiválasztás utóélete színesítette a Villalakók életét.

Szenteste van, ilyenkor mindenki a szeretteivel tölti az idejét. Kivéve azt a kilenc Villalakót, akik még versenyben vannak a ValóVilág5 fődíjáért. Ők ugyanis idén a családjuktól távol, a Villában karácsonyoznak.

A reggel ismét ajándékozással indult a Villában. Pár napja ugyanis egy óriási dobozzal leptük meg a lakókat, melynek fiókjait minden nap más pár nyithatta ki. Utolsóként, Gergőn és Péteren volt a sor: a fiúk otthoni párnáikat kapták meg. A srácok meglepijét követően sem állt meg az élet a Villában, a lakók ugyanis együtt díszítették fel a karácsonyfájukat, az önfeledt pillanatokat egyedül Eszter nem élvezhette sokáig.


A Karrieristára ugyanis büntetés várt, hiszen az előző Párbajnál Veronikával egy karkötőt küldött ki a Villából, melyre titokban felírta egykori kedvese telefonszámát, és azt kérte Veronikától, ha elveszíti a Párbajt, keresse fel a férfit. Eszter lebukott, és a titkos, írásos baklövése miatt nem kaphatta meg családja karácsonyi üzenetét. Természetesen, a többiek megnézhették a megható karácsonyi üzeneteket szeretteiktől. Egy biztos: a szüleitől érkező videó még a mindig kemény manipulátort, Attilát is meghatotta.

Őszinte könnyek csillogtak a szemében, az őszinteség pedig fontos része a játéknak. A tegnapi Kiválasztáson is főszerepet kaptak az őszinte szavak. Attila emiatt majdnem bajba is került. Hiszen addig taktikázott, hogy nem vette észre Villatársai őszinte ellenszenvét. A kiválasztottságot jelentő zöld kendőtől végül Kinga mentette meg.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...