Oldal töltődik
VERÁT KÜLDTE PÁRBAJRA KINGA

VERÁT KÜLDTE PÁRBAJRA KINGA

RTLKlub.hu | 2011. december 23., péntek | Napló (vv5)

Attila és Vera ugyanannyi jelet kapott a Kiválasztáson, hogy ki menjen Párbajra arról Kingának kellett döntenie.

Elérkeztünk a Való Világ hatodik Kihívásához. A Villalakóknak ismét tábla elé kellett állniuk, hogy megnevezzék, kivel nem szeretnének tovább együtt lakni. A Kiválasztás előtt megint visszanéztük az elmúlt 2 hét legmeghatározóbb eseményeit. Majd elérkezett a pillanat, hogy mindenki mondjon egy nevet. Attila és Vera ugyanannyi, 4-4 jelet kapott a Kiválasztáson, hogy ki menjen Párbajra arról Kingának kellett döntenie, ő pedig Verát választotta.Ezt történt az Összefoglalóban:

A Villába a hét elején bekerült egy óriási doboz, sok kis fiókkal, amik ajándékot rejtenek. Most is mint az előző pár napban, ismét két lakó kapott meglepetés ajándékot. Név szerint: Eszter és Seherezádé. A meglepetés, amit benne találtak, nagyon boldoggá tette őket.

Kiválasztás és Karácsony. Nem túl meghitt párosítás, most mégis minden erről a két dologról szól a Villában. Egyértelmű, hogy ilyenkor mindenkinek jobban hiányoznak a szerettei, mint az év más időszakában. Hogy ne csak lélekben és fényképen lehessenek a családtagjaikkal, a Villalakók most készíthettek egy személyre szabott, egyedi karácsonyi üdvözletet.

Csütörtöki adásunkban már láthatták, hogy a Villalakók próbálják a saját Betlehemei előadásukat. Mára beérett a munka gyümölcse, és a darabot elő is adhatták. Méghozzá igazi közönségnek. Egy nyugdíjas klub tagjai érkeztek a Villába és töltötték meg a Villa nézősorait.

A Villalakók 24 órát kaptak rá, hogy eldöntsék, ki legyen az az egyetlen Villalakó, akit meglátogathat egy rokona az ünnepek alatt. Kinga nagy hisztivel fogadta ezt a hírt, de Seherezádé és Eszter is nagyon szeretett volna találkozni a családtagjaival. A döntésben a Villalakók segítségére volt a kiválasztó tábla is. Most azonban arra kellett jelet rakniuk, aki szerintük megérdemelné, hogy találkozzon a rokonaival. A legtöbb voksot Kinga kapta, így ő találkozhat az egyik családtagjával.

Attila legnagyobb szövetségese Péter volt, de úgy tűnik viszonyuk egy kicsit megromlott, a bizalom már korántsem 100 százalékos közöttük. Ráadásul ezúttal nem is egyet akarnak. Attila Gergőn látná a zöld kendőt, hogy vigye ki Verát, Péter azonban Verát látná Kiválasztottként. Annak ellenére, hogy romlott a viszonyuk továbbra is elviccelődik egymással, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, mintha a taktika felülírná az egyéni érdeket és még mindig szövetségesek lennének, de már nem bíznak egymásban.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...