Oldal töltődik
KINGA VÉDETTSÉG ALATT SEM TUDJA ELHAGYNI A HISZTIJEIT

KINGA VÉDETTSÉG ALATT SEM TUDJA ELHAGYNI A HISZTIJEIT

RTLKlub.hu | 2011. december 22., csütörtök | Napló (vv5)

Peti és Gergő fontolgatják, hogy Attilát küldik ki párbajozni. Karácsonykor egy lakót meglátogathat egy rokona. Kinga már a döntés előtt hiszti-rohamot kapott.

Attila és Kinga karácsonyi meglepetést kapott. Közösen nézhettek meg egy filmet, vagyis nézhettek volna, ha Kinga nem beszéli végig a vetítést. De Attila beletörődött ebbe a kis közjátékba, hiszen Kingával lehetett. Közben Gergő és Péter a Kiválasztásról beszélgettek és felvetették, hogy ki kellene küldeni Attilát párbajozni, Peti a riportszobában elégedetten megállapította, hogy a fagyi bizony vissza fog nyalni az Összeférhetetlennek. A Veterán Seherezádéval is erről beszélt a teraszon, a lány már nagyon ki van élezve Attilára, így esélyes, hogy a jelét is rá fogja rakni. Attila és Kinga is beszélgetett a hálóban, miután megállapították, hogy Peti újabb áldozata Seri lesz, arról is szó esett, hogy az Összeférhetetlen nem is bízik annyira Petiben, mint ahogy eddig állította.

A Villában is lesz karácsony, ennek alkalmából Betlehemi előadást tartanak a lakók. Attila osztotta a szerepeket. Vera máris kiakadt azon, hogy az Összeférhetetlen rendezi a darabot. Csabi három mondatot kapott, Fecó Boldizsár lett. Az előadás nehézkesen alakult, Fecónak újra előjött a lámpaláza.

A Villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy egyvalakit meglátogasson a családtagja. Mindannyiuknak el kellett mondani, kivel szeretnének találkozni a családból. Peti lemondott a lehetőségről, Seri és Kinga könnyek között mondta el, kire vágynak. Még meg sem született az eredmény, Kinga máris kiborult, hogy miért csak egyvalaki kap lehetőséget? Sírni és hisztizni kezdett, kiabált a hálóban, miközben Seri már felkészült arra, hogy nem ő lesz a szerencsés, aki láthatja az öccsét. Nem akart csalódni. Eszter is sírt, mert hiányzik neki az anyukája. Attila nagyon szeretné kiharcolni Kingának ezt a lehetőséget.

A Villalakóknak bókestet kellett tartani, kedves megszólítással kezdeni az egymáshoz intézett mondatokat. Annyira belejöttek a játékba, hogy megszeretgették egymást, volt kézfogás, eszkimó puszi és közös nagy ölelés. Attila szerint nevetséges volt, ahogy a lakótársai reagáltak erre a játékra, ismét Gergőt vette célba, gyerekesnek tartotta a viselkedését. Viszont az Alfahím Attilát is megszeretgette, és a feladat nevetésbe torkollt. Kingának ezalatt a játék alatt is csak hisztizni volt kedve és belekötött Gergőbe, majd elvonult Fecóval a hálóba. Mivel nem vett részt a játékban, hamarosan büntetést kap érte.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...