Oldal töltődik
PETI ROMANTIKUS UTOLSÓ ESTÉT TÖLTÖTT VERONIKÁVAL

PETI ROMANTIKUS UTOLSÓ ESTÉT TÖLTÖTT VERONIKÁVAL

RTLKlub.hu | 2011. december 20., kedd | Napló (vv5)

Attila és Kinga újra összeveszett, Péter viszont érzelmesen búcsúzott Veronikától. A nyugi szobában, a D-matracon. Csaba visszatérése után a két taktikus azonnal új terven gondolkodott.

Péter berendezte Veronikának a nyugiszobát romantikus helyszínnek, itt töltötték az utolsó estét. Volt gyertya és pezsgő és az elengedhetetlen D-matrac. Veronika megkérdezte a veterántól, hogy egy 10-es skálán mennyire szereti, mire Peti azt válaszolta: 8. Ez nem volt elég a lánynak. De összebújtak a takaró alatt és egész éjjel gügyögtek egymásnak. A Párbaj napján Veronika otthonról kapott meglepetést, halrudacskákat kapott krumplipürével és nagyon boldogan fogyasztotta el.

A Villalakóknak párt kellett választaniuk a karácsonyi üzenetek felvételéhez, amiből azonnal vita alakult ki. Gergő és Attila szólalkozott össze ezen a feladaton, Attila Kingát választotta volna, de a páros a szaunában folytatta a vitát, Kinga szerint újra vádaskodott és nem tud vele együttműködni, ezért elindult párt keresni Attilának. Az Összeférhetetlen utánament, kihívta és az udvaron folytatódott a ramazuri. Peti próbálta helyrehozni a páros között kialakult helyzetet, a terápia sikerült, végül Attila és Kinga együtt kezdett neki a feladat megvalósításának.

A Párbajra kortesbeszédekkel is készülni kellett, a párbajozók pedig felkértek egy-egy embert arra, hogy ezt elmondják nekik. Veronika Petit kérte meg, Csaba pedig Fecót. Pedig Fecó egy nappal korábban még nem akarta elmondani. De elvállalta. Veronikát Eszter készítette fel mentálisan a harcra, miközben vasalta a haját. Seherezádé is segített nekik. Fecó mormolta magában a beszédet, az udvaron járkált fel-alá, de nagyon izgult már ekkor és érezni lehetett, hogy nem szívesen áll ki mindenki elé beszédet mondani.

A Párbaj alatt Kinga megkérte Attilát, hogy ne dörgöljön semmit Fecó orra alá, ha Csaba esne ki. De Csaba ment vissza és Kinga nagyon örült. Attila nem annyira, nem is gratulált a Helyes pasinak, elvonult rögtön a hálóba Péterrel és kidühöngte magát. Eszter is csatlakozott, ő egyenesen zokogott a veszteség miatt. Vera viszont örült, nem beszélve Fecóról, aki repdesett a boldogságtól. Az Összeférhetetlen és a Veterán azonnal terveken gondolkodott, hogy mi legyen a következő lépés. Meggyanúsították Seherezádét, hogy benyalt Verának, ezért őt biztosan nem vinné ki párbajozni, ha ő lenne újra a Kiválasztott. Seri nem bírta ki kiabálás nélkül, majd kiviharzott.

Mivel Veronika búcsúzott a ValóVilágtól, a titoklevelét felolvasták. Ebben Veronika bevallotta, hogy már nézett úgy Péterre, mint pasira. Ez nagyon jól esett a Veteránnak, bár Veronikát már nem ölelhette meg.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Nagyon sokan ugyanúgy látják a Villabeli dolgokat mint én!Igen Attila az egy "zsarnok"...diktátor...pszichopata !Ha valaki nem veti alá magát az Ő akaratának akkor az már nem lehet jó ember!Péter egy senki, de még csak nem is "nagy"hiszen töpörödött törp!Nagyon irritáló mindkét versenyzőnek a jelenléte.Fecó az egy NAPRAFORGÓ!Kinguci...királylány...ugyan már!Sehi Ő meg csak próbálja szárnyait...de piszkosul megszívatja Gergőt!Más pasi már régen otthagyta volna!Esztert nagyon szerettem de mióta lepaktált Attiláékkal nem igazán szimpatikus ...elfelejti hogy 2-3 hete még mindenféle disznónak, büdösszájúnak lehordta Attila!Most sincs jó véleménye Eszterről, csak a háta mögött fejti ki! Szóval kevés olyan ember van a villában aki tényleg érdemelné azt az igen magas összegü nyereményt!Csaba mindenképpen hiszen azért értelmes és jóravaló ember!Megvédte Csőrikénket is!pedig nem igazán érdemelte meg a "kicsi"lány!Hogy miért volt kicsi lány Attilának?Még ugyan nagy ribi volt!
2011-12-21 14:15:37
Név: Attila és Péter két nagyon irritáló jelenség, számomra miattuk nézhetetlen a VV. Miért kellett ilyen senkiháziakat a játékba berakni?
2011-12-21 13:10:18
NN: Kérdem én, mitől helyes pasi a Csaba? Jó kondícióban van, csak testi erejével tud nyerni, ezért is próbálnak a TÖBBIEK megszabadulni tőle.Egyértelmű, hogy ahol a fizikai erőre van szükség, ott minden esetben Csaba a nyerő. Vajon mit eszik Attila a hisztis Kingán? Attilának túl kellene lépnie Kingán, akkor tudná igazán önmagát adni. Csaba és Fecó jó nagyokat bólogat Kingának, amikor az panaszkodik, vinnyog, de érdemi segítséget nem kap tőlük, és ezt észre sem veszi a hisztijei közepette.Idegesítő ez a lány.
2011-12-21 12:53:07
Név: T.Szerkesztőség A villa lakóiról az alábbi a véleményem. A Fecó az egy sunyi, nem csinál semmit, csak felöltözve pózol, egyébként is élő adásban arról volt szó, hogy az esküvője után kiteszik. Ő már megkapta az a nagy ajándékot amiért bejött, sőt többet is. Tehát miért van még ott. Péter és Attila, hát az két nagyon nagy szégyene az emberiségnek, mert azt gondolom még ha a VV élő műsora is, akkor sem kellene ennyire alattomos, sz... keverő hát arról nem is beszélve, mennyire buta és jellemtelen emberek. Péter azt hitte, hogy a kacsacsőrű lánnyal kapcsolatot teremt vele, akkor a nézők bent tartják azt gondolva hátha történik valami, De a butuska lány már régen elmondta, gusztustalan ronda férfi, nem kell neki. Vera - a pornó sztár - miért van még bent. A villa szabályzata miért nem érvényes egyes emberekre. Szerintem Kinga klinikai eset. bár néha igaza van. Aki megérdemli a játékot és szerethető ember az Eszter, Csaba és Seherezádé. Tiszta értékű emberek.
2011-12-21 12:39:10
Név: Vagy minden játékosnak egyformán kell esélyt adni arra,hogy megmutathassa amiben jó,vagy ezt a lehetőséget elfelejteni és a show,beszélgetős műsorokat mindig más-más játékos vezesse.Az nem igazságos,hogy Attilának próbálunk kedvezni a feladatokkal,míg csabát próbáljuk hátráltatni az Arénában más jellegű feladatokkal.Nem baj,ha Attila vezeti a beszélgetős műsorokat amennyiben nem viselkedik társaival sértő,megalázó módon.Sajnos nem eléggé intelligens ahhoz Attila,hogy érezze hol a határ a humor és a megengedhetetlen magatartás között.Értetlenül áll a téma felett,hogy Ő ugyan nem bántotta Csabát.Táblával a kezében(Tuja papa, Tuja mama)kiabál Fecóra,hogy sértegeti a plasztik érzelmeit.Kellene egy humorista iskola egy neves humoristával,aki megérteti az Attila félékkel,hogy mi a különbség a humor és a durva sértegetés között.Helyzet gyakorlatokat végezhetnének.Nehéz lesz,mert Attila csak önmagában hisz.Miért nem Gergőt tujázza Attila?
2011-12-21 10:11:36
BERTI: ELETEMBE NEM LATTAM IJEN ROSSZ IDULATU EMBEREKET MINT A:DEXTER FEJU ATTILAT ES FONYADT TOKU PETERT. SZERINTEM NAGYON BOLDOGTALAN EMBEREK AZERT IJEN GORENYEK.CSABA A KIRALY
2011-12-21 01:51:11
Név: örülök neki, hogy Csaba nyerte a párbajt.Veronika borzasztóan idegesitő ember.Seherezádé egy utánzó kis majom aki mindig Gergő véleményét ismételgeti.Nyugodtan alkothatna saját véleményt is.Vegye már észre,hogy nem kell a Gergőnek akármit is csinál.....
2011-12-21 01:21:54
Katka-batka: Mennyivel unalmasabb Csaba hiszen állandóan csak sportol, míg Péter tartalmas cigizéssel és iszogatással üti el a szabadidejét. Tényleg úgy gondolták, hogy mi ezt bevesszük? Annyi butaságot szeretne Attila az erőszakos stílusával lenyomni a nézők torkán, de ez nem fog menni.Nem kellene ennyire görcsölni, hanem szép lazán játszani, ott lenni és a szabályoknak megfelelően egymással játékostársakhoz méltóan viselkedni! Minden játékosnak jár az alapvető tisztelet,akit Attila nem tud írányítani az nem kapja meg a tiszteletet.Egyébként Csaba minden feladatban helytáll és általában sikeres, ha hagyja a csatorna. A többiek a feladatoknál nem annyira jeleskednek, inkább ármánykodnak, lustálkodnak, gúnyolódnak,hiszen Ők ebben jók.Ha a többiek tehetik azt amiben jók, legyen meg ez a joga Csabának is!
2011-12-21 01:17:22
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...