Oldal töltődik
CSABA LEMOSTA VERONIKÁT

CSABA LEMOSTA VERONIKÁT

RTLKlub.hu | 2011. december 19., hétfő | Napló (vv5)

A Helyes fiú ismét Párbajt nyert. Csaba a szavazatok 82 százalékát szerezte meg, amivel hazaküldte Péter és Attila legnagyobb pártfogoltját, Veronikát.

A napi összefoglaló után Balázs bejelentkezett a Villába és közölte Csabával és Veronikával két-két perc áll a rendelkezésükre, hogy elköszönjenek Villatársaiktól és kezdetét vette a Párbaj.

A hétfői Párbaj is a ValóVilágok hagyományának szellemében zajlott. Sorra vettük a Villában levő viszonyokat, Csaba és Veronika kapcsolatát és a Párbajhoz vezető utat. Visszanéztük Veronika és Csaba Villalétének legjobb pillanatait. A kisfilmekből kiderült Csaba kitartóan küzd a fizikai feladatokban, de kevésbé harcias, ha vitákról van szó. Veronika hozzá képest sokkal harciasabb, ami a Párbajon is megmutatkozott. Nem bírta szó nélkül hagyni Csaba természetét. Szerinte, a Helyes fiú egyáltalán nem a Villába való, és bent senki nem szereti őt.

Ezután sorra vettük, hogy az ex-Villalakók kit várnak vissza. VV Cristofel, VV Jerzy, VV Gombi és VV Éva Veronikát küldené vissza, de VV Dya, VV Melinda, VV Annamária és VV Shadi Csabát.

Majd elérkezett a kortesbeszédek ideje. Az összefoglalóban láthatták, hogy Fecó az utolsó pillanatban visszalépett és átadta Kingának a lehetőséget, hogy mondja ő Csaba kortesbeszédét, de a Párbajon mégis ő mondta, Veronikáét pedig Péter. Egy rövid kisfilm után a Villalakók elmondták, hogy kit várnak vissza a Villába, a többség Veronikára voksolt.

Majd ezután Balázs lezárta a szavazást és bejelentette Csaba fölényes győzelmét. A Helyes fiút ugyanis a szavazók 82 százaléka küldte vissza. Veronika az utolsó szó jogán Pétertől búcsúzott el.Ez történt az összefoglalóban:

Vasárnap este ott hagytuk abba az összefoglalót, hogy a fiúk sikeresen leitatták Fecót az utó-legénybúcsúján. Mivel Fecó annyira nem bírja az alkoholt, így hamar sikerült elvesztenie az öntudatát. Reggel pedig másnaposan, leborotvált testtel és tetoválások halvány nyomával a testén ébredt. Másnapossága érthető volt, hiszen sokat ivott, viszont Veronika is egész nap gyengélkedett, de ő nem a másnaposság miatt, hanem a Párbaj okozta stressz miatt betegeskedett.

Minden Párbajon a párbajozóhoz legközelebb álló Villalakó mond kortesbeszédet. A lakók azt hitték Csabáét Fecó mondja, a Dumagép azonban meggondolta magát, és úgy döntött nem vállalja a feladatot. Az oka mindenkit érdekelt, de Fecó csak hebegett habogott, konkrétumot nem mondott.

A Villalakók úgy gondolták, hogy a kiesőnek talán állást kell majd keresnie, ezért mind a két kampánycsapat írt egy-egy álláskereső hirdetést az ellenfél Párbajozójának. A Csabáék csapatáé kedves volt, a Veronikáéké nem. Kinga szerint, Petiék ismét nem értették a feladatot, és árad belőlük a rosszindulat.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
ccc: Nem mellesleg pedig bármennyire is érdekes a sok veszekedés és botrány, mindenképpen ki fognak esni az emberkék. De számomra sosem az lesz a legfontosabb hogy az kapjon nyereményt aki botrányt és látványosságot csinál nekem, hanem az, aki megérdemli legalább egy kicsit. Ha majd netán unalmassá válik akkor keresek valami más elfoglaltságot, de legalább nyugodt vagyok hogy nem egy aljadék senkiházi, vagy haszontalan ingyenélő, egoista önimádó hiú barom nyeri ezt a nagy összeget. Én a szórakozást és az érdemet tehát szétválasztom. De igazából engem az szórakoztat, hogy minden valóvilág részben a tipikus ganyé emberkék besülnek. Ez alól valamelyest a 4. kivétel, de az is csak részben.
2011-12-21 09:20:53
ccc: Ede! Többek között a normális értékrendről Csaba kapcsán, nem konkrétan erről volt szó. Ha annyira ragaszkodsz futhatunk köröket arról hogy melyik villalakó milyen, de azt gondolom ha csaba szálka valaki szemében, hát hozzá képest ott egyesek akkor jó nagy gerendák. Amiről írsz, az egyrészt igaz, másrészt ettől még nem hazudott, max nem tartotta be azt amit mondott. Ezt viszont megértem, lévén nagy pénzért játszik és aki azt gondolja hogy annyira tökös lenne a helyében az hazudik. Taktikázni pedig nem ugyanúgy taktikázik, mert nem az ember hátza mögött ügyködik más kárára. Mellesleg nem aláz meg senkit, erre jó példa a Veronika kampány és az állásinterjú. Az unalomról annyit, hogy van bent elég izgalmas, ugyanakkor aljas és gyáva meg miegyéb ember, és azt gondolom hogy a Csaba elfér mellettük a döntőig, mert ha eljut odáig, akkor is mellette még mindig lesz két számodra izgalmas aljadék akiket nézhetsz, szóval nem értem az aggodalmad...
2011-12-21 09:11:15
Név: Ha Attilát nézem, mindig Frankenstein arca jut eszembe. Ha a jövőben készítenének egy ilyen témájú filmet, az ő fején nem is kéne semmit maszkírozni. Nem csak a feje, hanem a viselkedése is Frankensteinhez méltó.
2011-12-20 14:47:20
Név: Én szeretek esténként egy kis ármányt, és szerelmet nézni a tv-ben. Attila és Péter a legkiválóbb szórakoztatók a vv-műfajában. Attila nyugalmát teljesen átveszem és vele együtt nevetek. Nem látjátok, hogy ez csak játék. Nem szabad csúnyán beszélni róluk. Értünk vannak benn. Mellesleg a tuja tényleg tuja....
2011-12-20 14:45:26
Forest: viczena Csaba aztán nagyon helyes pasi? Épp olyan mint amilyen táncot járt tegnap este majom! Unalmas unalmas unalmas de ha ez kell az országnak ezért vagyunk ott ahol! Nem azt mondom, hogy Veronika jobban megérdemelte volna, mert nem, de unalmasabb lesz a játék mert és sokat nevettem a kacsán! Veronika szegényem ennyire volt képes sajnos nem lepődtem meg de más ellne ennyivel nem jött volna vissza ha egyáltalán visszajött volna Thabalala! Ettől függetlenül Attila fog nyerni mert neki van egyénisége szerintem poénos és igazi diktátor! Ez előző szériát Alekoszért néztem ezt meg Attiláért!
2011-12-20 14:37:46
Ildikó: Szerintem is egy barom, de örülök, h. visszament. Attila nagyon jókat poénkodik az idiótaságán. Tartsátok bent sokáig, hogy tudjunk kinn röhögni!!!
2011-12-20 14:36:16
laci: Az a baj,hogy ez a kis majom ment vissza,a közönség általában nem azt nézi ki az akin szórakozunk!!Bárki bármit mond akkor is rossz fiukon nevetünk vagy épp bosszankodunk!!Persze valószínű, hogy ez a veréb fogja megnyerni az egészet,de ez jellmzi az országot!!!
2011-12-20 14:32:39
Név: Milyen rendőr lehet ez a sze-fós? Egy épkézláb mondatot nem tud összerakni. Hajrá Attila, imádunk és szavazunk ha kell. Attiláért küzdünk a végsőkig.
2011-12-20 14:30:17
Vica: Ez egy barom. De legalább nincs szüksége papírzsebkendőre.
2011-12-20 14:27:16
Név: Szerintem az összes kopó szavazott mert örülnek, hogy közülük is lehet bent a villában valaki.Na most majd megmutatják, nincs igazi alapja annak a sok rendőrviccnek.HiHiHi
2011-12-20 14:04:49
Név: Gratulalok Csaba, megerdemelted ezt a gyozelmet is es azt is megerdemelned, hogy te nyerd ezt a jatekot. Ne is valtozz, a vilagert sem, maradj csak meg ilyen jo modoru es szimpatikus sracnak, mar masodszor is bebizonyosodott ,hala istennek, hogy ezt szivesebben nezik az emberek.Marpedig ez szamit, annak ellenere hogy Attila ugy gondolja o iranyitja ezt a jatekot, nagyon teved mert amint latjuk a kutyat sem erdekli,hogy o mit akar, a nezok teljesen maskepp gondoljak, egesz pontosan 82 ºn.Aztan majd ha Attila valakit ilyen folennyel kinn hagy, aminek nagyon keves a valoszinusege, akkor majd lehet pofazni de addig, maradjunk annyiban, hogy o meg semmit sem bizonyitott, o csak azert van bent, mert meg nem volt kint. Megegyszer gratulalok neked Csaba es boldog karacsonyt kivanok!!
2011-12-20 14:00:01
viczena: Végre igazságos korrekt döntés volt.Szerintem a műsornak nagyon jót tenne ha az a két agyament kiesne.Undorító két alak ! (Péter és Attila ) Nyugodtan mehetnének a kacsacsőrű után-. Drága Attila te tujának nevezed Csabát,de te meg olyan ronda vagy ,hogy a finnyás ló nem venné el tőled a zabot.
2011-12-20 13:59:19
Név: JOVOLT CSABA HA SZEXET AKARUNK LATNI ATESZUK EGY MASIK CSATORNARA NERT VERONIKA CSAK A SZEXET SZERETI EGYIK AGYBOL A MASIK BAN AZ A SZEP KACSA CSORU EMLOS UDV
2011-12-20 13:58:11
Katka: Csak igy tovább Csaba!Te vagy a legjobb!!!!Péter és Attila készüljetek!Hamarosan ti is kint fogtok maradni!
2011-12-20 13:48:53
xdnagyon örülök: Hajrá Csaba!!!!!Ezaz te nyerted a párbajt!!!!!Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!ezazzzzzzz!!!!!!!!!!!
2011-12-20 13:48:36
Igazság: Éljen Csaba, amit elvisel az már tényleg emberfeletti, legközelebb tényleg petit ha lehet, igen így kisbetűvel :-) Csabi és Seri képviselnek benn valamiféle értéket, meg Fecó, csak ő iszonyatosan gyenge, manipulálható jellem. A többi közönséges erkölcsi fertő. Eszter idáig még szimpi volt, de a mostanában tanúsított viselkedése egyre aggasztóbb.
2011-12-20 13:48:20
Név: Hihetetlen hogy ez az unalmas figura visszament, most aztán lehet nézni a nagy SEMMIT! Neki a ronda hapsik kategóriájába kellett volna jelentkezni, mert iszonyú rút feje van!
2011-12-20 13:37:34
Katherine: Szerencsére Csaba ment vissza, ez is azt bizonyítja, hogy nincs szükség több bunkó emberre ott bent. Eszter, Péter, és Attila őket is simán kint hagyná Csaba, ő bent az egyetlen normális, Fecóval és a lányok közül Verával együtt. Hajrá Csaba, neked kell megnyerned!!! :)))
2011-12-20 13:25:07
Név: Odabent úgy tartják Csabi unalmas. Veronika sem igazán tudott mivel érvelni a párbaj alatt, csak ezzel. Szerintem nézőpont kérdése. Unalmas mert nem megy bele felesleges veszekedésekbe? Unalmas, mert nem bánt másokat? Unalmas, mert eddig az összes olyan feladatban ahol használni kellett egy kicsit is az agyukat, jóformán csak ő volt képes? Attila görény pajtás (mert ha Csaba tuja, ő akkor egy görény), sem énekelni nem tud, matekból hülye, ezt be is vallotta, és valljuk be, a mások pocskondiázásán kivül nem is igazán ért semmihez, görény2-vel (Péter) együtt.Csabi egy normális értékrenddel rendelkező ember.Eszterben sajnos csalódtam, mert át állt a görények mellé. Csak előbb-utóbb ő is nehogy szagos legyen.
2011-12-20 13:23:10
Név: Ez a semmirekelő bárgyú arcu visszament, ujra turhatja az orrát és finghet, és bámulhat a mélabús arcával. BORZALOM!!!!!!
2011-12-20 12:42:53
Név: Peti ellen hasonló százalékkal nyert volna Csaba. Ezt az egészet Attilának köszönheti, ő buzdította a többi butát, hogy Csabára tegyék a jelet. Attila meg fogjon egy kést és szúrja tökön magát
2011-12-20 12:40:00
Ede: Ti milyen normális értékrendről beszéltek? Nem csinál semmit. Azt modta felforgatja a villát, ha visszamegy, nem tett semmit. Azt mondta, hogy azok közül fog választani akik rá tettek, erre kivitte a Veronikát. Azt gondolja magáról, hogy ő a jó, a többiek meg mind rosszak. Egy beképzelt gerinctelen ember, aki ha kell ugyan úgy taktikázik, csak a köztes időben, éppen tök unalmas, és semmit nem csinál.
2011-12-20 12:31:18
Név: Üjetek mán lee még Csabának kellet volna ki menni ti hülyék wagytok mán bocsikaa Minek oda aza kétszinü nöö ennek igy kellet leniii:):):):)
2011-12-20 12:16:11
HajráCsabi!: Kedves Éva! Nem tudom milyen műsort néztél,de nem mutatták,hogy a Veronikáé volt a nagyobb %-ék! Csaba megérdemelten ment vissza,hiszen ki kíváncsi egy buta hisztis pi..ára?! Tegnap este bebizonyosodott hogy szinte senki..Innentől kezdve nincs miről beszélni,HAJRÁ CSABA!!!
2011-12-20 12:11:22
reynaud: Sebestyén Balázs,mint műsorvezető,rendkívül szórakoztató,szinte minden mondatán jól szórakozom,nincs nála jobb hazánkban e műfajban!Gratulálók Csabának, teljesen megérdemli,és kiérdemli azt hogy ennyi ember kedvelje,egy remek, kedves ember ellentétben Attilával és Péterrel akiknek gonosz a lelkük!Amúgy Gergő a legnagyobb csalódás számomra és messze unalmasabb mint bárki más a villalakók közt!
2011-12-20 12:04:30
Tzuky18: Hajra Csaba csak igy tovabb. Ugyes voltal!:*
2011-12-20 11:59:25
Név: Veronikának nagy az igazságérzete, de ő is egy századik szilikon mellű, matrac szájú műnő. Remélem legközelebb Csabiban lesz annyi, hogy azt a dagadt fejű Pétert viszi ki.
2011-12-20 11:57:45
Név: Csabanak kellett volna kiesnie!!! legkozelebb petert hivja ki;) hatha kint mard a tuja
2011-12-20 11:46:24
Név: Mar nagyon varom, hogy Attila es Peti arcat meglassam amikor megtudjak, hogy Csaba 82% al jott vissza a parbajrol es remelhetoleg ez kicsit kizokkenti oket abbol a hitbol miszerint ok ennek a jateknak az ugymond legerosebb jatekosai es ok igazgathatjak a tobbi ember eletet odabent. Gusztustalan az idiota folenyeskedesuk odabent, remelem ezzel Csaba vegre megmutatja nekik, hogy a joerzesu es emberi jatek talan jobban bejon a nezoknek, mint az allando rosszindulatu arcoskodas, vagy masok elnyomasa es allando gunyolasa. Hu de varom mar, hogy Attila arcan meglassam a dobbenetet :-))
2011-12-20 11:45:50
jázmin: Gratulálok!!Csaba!jol kint hagytad Veronikát!!megérdemelte!lehet Eszter is így jár rossz oldalra állt szerintem!ez a két alpári mocsok taktikázhat Attila Péter ha igy halad be jön nekik mással végeztetik el piszkos munkát ők meg csak élvezkednek provokálnak jol látja Vera!csak vannak higgattabbak mint Csaba hogy mit lenyel az már ember feletti!!!Vigye már ki valaki az egyiket végre!!!!Remélem hamarosan bekövetkezik!!!
2011-12-20 11:42:52
Név: Kedves Éva! Miből gondolja, hogy Veronikáé volt a nagy % ? Látta a számok alatt az arcokat?
2011-12-20 11:28:40
apus: Attiláék reklamáltak Fecónnak hogy aszülőket ne emlegessék,de ők Tuja-papa meg Tuja-mamázhattak.Enyhén undorító!
2011-12-20 10:53:37
Név: Igen,alefos óta tudjuk,hogy nem lehet többé a nézőket hülyének hinni...több idiótát,elmebeteget nem akar nyertesnek az ország! Amikor százezrek nyomorognak,akkor olyan ember nyerjen,akitől nem sajnáljuk a milliókat,ne egy pszichopata,gonosz hányadék! Csabát szeretik,elfogadják,ha ő nyer,nem sajnálja tőle senki a díjakat!!!!
2011-12-20 10:45:28
Név: Lezajlott ez a párbaj is!És megint csak Csaba nyerte meg méghozzá magas fölénnyel!Tökéletesen meg is érdemelte!Amit az a fiú lenyel odabent a pszichopata Attila és Peti "falkájától"már súrolja sőt szerintem magasan felülmúlja az ízléstelenség, de egyben mondhatni azt,hogy a szemétség határát!Persze már szegény kis buta Kinguci is unja már az egyhangu "tujázást"pedig Ő sem egy agytröszt,elmondhatjuk!Csak Eszteren mint "értelmiségin" akit eddig nagyon szerettünk sokan, de már veszít ezzel a népszerüségén... csodálkozom hogyan süllyedhetett odáig hogy lepaktált ezzel a csapattal!Őt Attila ugyanúgy sértegeti most is a háta mögött,de nem jön rá, hogy csak addig kell míg esetleg Attilára vagy Péterre nem kerül zöld kendő és kellenek a szavazatok,tehát az Eszter szimpatizánsainak a szavazata is az Ő visszamenetelükhöz!Lehet hogy Vera csúnya száju, de hatalmas igazságérzéssel rendelkezik!Attilának és Péternek azért kell Eszter,hogy az Ő hátán felkapaszkodva jussanak minél messzebbre a játékba
2011-12-20 09:20:56
Éva 52: Valamit nem értek!? A műsor kezdetén megmutatott állás szerint Veronikáé volt a nagy százalék,hogy lett ebből Csaba győzelem?
2011-12-20 09:01:09
értékrend: Nagyon örülök, hogy győzött a normális értékrend. A mai világ csodabogaraként sosem értettem, s nem is fogom érteni, miért szórakoztatóbb egy olyan nő, akiben semmi természetes nincs, buta mint a tök, s férfiakon élősködve szeretne érvényesülni (azoknak Y kromoszómájából származó gyengeségét kihasználva), mint egy olyan fiú, aki kitartásáról már számos tanúbizonyságot tett, s még akkor sem vesztette el emberi mivoltát, amikor már sokadszor undorító módon megalázták olyan emberek, akik magukat érdekesnek tartják, s közben a másik pocskondiázásán kívűl semmit nem mutatnak fel. Számomra nem kérdés, melyik a könnyebb út, s melyik ember az értékesebb. A két nagy igazságosztó magába nézhetne, sok jellemtelen dolgot műveltek már, de a jelenlegi legocsmányabb, hogy belevonták Csaba szüleit is, tiszteletlen jelzőkkel illetve olyan embereket, akikről semmi információjuk nincs.
2011-12-20 08:08:00
Név: Gratulálok Csaba ! Ekkora fölénnyel visszamenni bizonyít valamit. A nézők nem díjazzák a villalakók zömére jellemző szemétséget, bunkóságot. Attila Eszter és Peti készülődjetek, mert ti lesztek a következők! Amennyiben ez a salak népség kiesik, egy színvonalasabb, nézhetőbb műsort láthatnánk ! Hajrá Csaba !!!
2011-12-20 07:49:38
Név: Köszönjük Csaba! Legközelebb, ha lehetne Pétert. Előre is kösz!
2011-12-20 02:00:47
Név: Ma nem a szimpátia győzött hanem a gazdagság, aki tehetős több száz szavazatot küldött tujára.
2011-12-20 00:47:31
Név: Vajon miért nincs online adás már 2 órája??????????????????
2011-12-20 00:40:23
Név: Fúj de unalmas lesz ezzel a barommal a műsor!!!
2011-12-20 00:20:49
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...