Oldal töltődik
TÜNTETTEK A VILLALAKÓK!

TÜNTETTEK A VILLALAKÓK!

RTLKlub.hu | 2011. december 18., vasárnap | Napló (vv5)

Balhék, romantikus pillanatok és Fecó legénybúcsúja színesítette a tegnapi napot.

Csaba és Veronika Párbajára készülnek a Villában. Ilyenkor a játékosok szeretik elvarrni a szálakat, pontot tenni a lezáratlan ügyek végére. Pontosan ezért Csaba úgy döntött, leül Attilával, hogy annyi vita után végre megbeszéljék, miért is nem bírja őt a Villa magányos manipulátora. A beszélgetésből aztán óriási veszekedés kerekedett, de nem Attila és Csaba, hanem Gergő és Seherezádé között. Seherezádé és Gergő se veled-se nélküled kapcsolata tehát most épp a "se veled" fázisába lépett. Rajtuk kívül Csabának sem sikerült dűlőre jutnia Attilával.

A Párbajra való felkészülésben ezúttal mindkét versenyzőnek volt támogatói csapata, melyek gőzerővel kampányoltak is Csaba illetve Veronika mellett. Tegnap mindkét társaság demonstrációt szervezett a másik csapat párbajozója ellen. Transzparenseket készítettek és felvonultak a Villa udvarán. A valós indokokra épülő, ám mégis vicces feladat végül egy kínos konfliktusba torkollott, mert Fecó félreértelmezett egy sort a saját érveik között. Veronika ezen teljesen kikészült.

Néhány nappal ezelőtti online szavazásunkon Önök úgy döntöttek, hogy Kinga és Attila tölthessen el egy randevút a kandalló előtt. A hangulat elég felemásra sikerült, hol összekaptak, hol kellemesen szórakoztak egymással Kingáék. Attila még azzal is megpróbálkozott, hogy rávegye Kingát egy csókra.

Önök egyébként nemcsak Attiláék randevújáról döntöttek, hanem arról is, hogy Fecónak legyen utó-legénybúcsúja. Tegnap erre is sor került. A fiúk sok-sok feladatot találtak ki az újdonsült férj számára, ezeknek pedig egyetlen célja volt: leitatni Fecót. Az ital hatására Fecó megszabadult a testét borító szőrtől, de cserébe néhány tollal rajzolt tetoválással bővült a felsőteste.

Az Összefoglaló végén Lilu bejelentkezett a Villába, ahol a lakóknak elárulta, hogy a Párbajra holnap kerül sor.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...