Oldal töltődik
VERONIKA "PORCICA" LETT!

VERONIKA "PORCICA" LETT!

RTLKlub.hu | 2011. december 17., szombat | Napló (vv5)

Kingát vérig sértette Csaba, Fecó a fellegekben jár, Péter pedig azt jósolta, hogy január közepére teljesen beleszeret Veronikába.


Fecó és Angéla házzasságot kötött, és a nászéjszakájukat Siófokon tölthették. Fecó szokásához híven elérzékenyült, és elpityeregte magát. Közben Attila elmondta Kingának, hogy Eszter kvázi szerelmet vallott neki. Kinga nagyon meglepődött, Attila azt is elmondta, hogy Eszter féltékeny a szőke Cselszövőre. Bevallotta a lánynak, hogy az esküvőn a hitvesi csók mellett Eszter és közte is elcsattant egy szájra puszi, amit másnapra Attila állítólag megbánt. Mikor Fecó megérkezett a Villába a többiek faggatni kezdték, hogy hol voltak. Természetükhöz hűen egyből féltékenykedni kezdtek. Péter és Attila pedig már Fecó párbaját tervezgette. A Dumagép mindenkinek megköszönte, hogy hozzájárut az esküvőhöz. Csaba minden elismerést bezsebelt, Kinga pedig vérig sértődött, hogy a Helyes pasi meg sem említette, hogy neki is sok köze volt a szervezéshez. Attila természetesen egyből Fecó és Csaba ellen uszította Kingát, kihasználva dühét.


A lakók bőszen készülnek az Arénára, ahol ezen a héten táncolniuk kell majd. Ez lesz az egyik feladat a lila kendőért folyó küzdelemben. Veronika és Attila Péterről beszéltek. A lány arra kérte az Összeférhetetlent, hogy vigyázzon Péterre, ha esetleg ő kiesne. A lakóknak dönteniük kellett, hogy a párbajnál ki mellé állnak majd. Vera, Seherezádé és Gergő semleges maradt. Fecó Csaba mellé állt. Eszter Veronikához, Kinga elmondta Csabinak, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy nem állt ki mellette, de mégis az ő csapatához csatlakozott. Attila Veronika mellé állt, Péter is természetesen.
Kinga és Csaba megbeszélték a lány problémáját, de a Helyes pasi semmit nem értett belőle.


Attila ismét műsorvezető lett. Talkshowt vezetett de ezúttal nem egyedül, hiszen most nem pártatlan. Vera teljes mellszélességgel Csaba mellé állt, Fecóval egyetemben. Kinga és Fecó össze is kaptak. Péter bevallotta, hogy januárban már teljesen el fogja veszíteni a kontrollt, és bele is szerethet Veronikába. Péter gyáva lépésnek tartotta, hogy Veronikát hívta ki Csaba. Ezt beszélték ki a talkshow alatt. Kinga meggyanusította Attilát, hogy hazudott, hiszen pár napja még azt mondta neki, hogy nem szereti Veronikát. Ezt meg is beszélték, kicsit össze is kaptak.
Kinga is műsorvezető lett. Gergő elmondta véleményét, mi fog változni, ha Csaba kiesne. Később Csaba is elmondta saját álláspontját. A Helyes pasi bevallotta, hogy valójában taktikából választotta Veronikát.

Veronika kitalálta, hogy a nyugi szobában az ágy alá bújik, és kihallgatja Vera, Fecó és Csaba beszélgetését. A lány eltöltött pár órát az ágy alatt, de végül a hármas mégiscsak betért a nyugi szobába, és bizony beszélgettek erről-arról. Attila, Péter és Eszter már előre dörzsölték a kezüket a szaftos pletykák gondolatára. Kingát is kibeszélte a hármas. Mikor Csabi megkérdezte, hogy hol van Veronika Kinga azt válaszolta, hogy elvitték orvoshoz. De hamarosan Vera leleplezte Veronikát, aki azt mondta, hogy elaludt az ágy alatt, ezért volt ott. Veronika pedig mindent kitálalt amit odabenn hallott. Később Fecó és Csaba kitárgyalták, hogy Kinga megbízhatatlan, és áthelyezték a székhelyüket a szaunába.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
vvfan: A legjobb játékos eddig Attila!! És aki mást gondol, az inkább nézze a nyálas szappanoperákat!!! :) A ValóVilág egy taktikai játék, amiben nem henyélni kell (Csaba), nem trágárkodni (Vera), hanem kőkeményen küzdeni kell a nyereményekért! Képzeljétek el, ha Attila nem lenne ott... élveznétek a Csabika riszálását, mert, hgy mást nem csinál az biztos; éa az is undorító!!Pff sosem ezek a lusta, semmitevők nyertek, még ha egy darabig benn is maradtak, hanem azok, akik aktív részesei voltak az egésznek és...igen...CSINÁLTÁK A MŰSORT!! :)
2011-12-20 11:37:22
KATALIN: NEM TUDOM ,HOGY A SZERKESZTŐK ISMERIK E A BECSÜLETSÉRTÉS SZÓT,MERT ATTILA AHOGYAN CSABI SZÜLEIRŐL BESZÉLT AZ MÁR SZERINTEM AZ ,ÉS EZÉRT MÁR BE IS LEHETNE PERELNI,DE TALÁN ESZTIKE DRÁGA ERRŐL TÖBBET TUDNA MONDANI HISZEN Ó JOGÁSZ. AZON CSODÁLKOZOM HOGY ILYET MEGENGEDNEK AZ RTL KLUB VEZETŐI KÖSZÖNÖM VAJDASÁGBÓL KATALIN
2011-12-20 10:46:18
ALIEN: KINGA MENY HAZA.ATI HAJRÁ
2011-12-18 21:41:29
Manyi: Kedves Babi! Biztos, hogy te is azt a műsort nézed, amit mi? Attila neked jó fej???!!!! Egy undorító, pszichopata, aljas szemétláda. Csak azért tűrik el az ő meg a csatlósai viselkedését, mert csinálják a műsort. Egyetértek abban, hogy a Csaba miatt nem sokan néznék a VV-t, de könyörgöm, rajta kívül - mint ember - ki érdemes a nyereményre?? Az undormány hisztérika Kinga? A képmutató, szemét kis Eszterke? A Kacsacsőrű? A büdös-mosdatlan kövér törpe? Nehogy már megint egy Alkeszkosz féle félkegyelmű ország-szégyene kapjon ennyi zsét!
2011-12-18 21:41:18
Zsuzsi: ... nem tudom Veronika mit szólna, ha meglátná, hogy a Péter ˝felesége˝ akár az ikertestvére is lehetne. Bizonyára díjazná, hogy pótlékként megteszi Péternek.
2011-12-18 21:00:36
kata: Veronika nyávogásából elég volt már. Menjen haza. Egyáltalán nem szórakoztató, hogy egyik fiú ágyából a másikba mászik. Ezt a villán kívül is megcsinálhatja, és akkor a családjának nem kell szégyenkezni miatta.
2011-12-18 20:51:42
maca: Elég volt már Attila és Péter viselkedéséből. Ahogy bánnak az emberekkel az már túl megy mindenen. Nem is értem hogy lehet ezt engedni. Jó lenne már ha a szerkesztők leállítanák őket. Különösen Attilát. Embereket így megalázni ezt már még sem kellene engedni. Küldjék már haza, ne csak büntetést kapjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-18 20:39:34
zozo: hajrá veronika
2011-12-18 20:19:26
edit: ez az attila-féle tuja dolog elég szánalmas lejáratás csaba ellen. és ha igaz is lenne h fikázik.....még mindig jobb mint ez a pár sérült,gerinctelen todorka......lásd.attila,veronika.....péter meg olyan mint a kisvakond.....azért akarja h veronika maradjon mert nem tudta meghágni.....ezzel a fickóval ugyanis ingyen senki nem tenné veronikán kivül....kinga csak egy kislány,semmi extra,az érzelmei irányítják.
2011-12-18 19:55:23
Wiwi♥: Hajrá Weronikaa ugyis wissza méssz ne az a tujaa!!! Hajrááá !!!
2011-12-18 19:42:46
Név: Fikás tuja húzzál haza!!!!
2011-12-18 19:06:27
Név: Veronika hajrá!!!!! Tuja menjen a francba haza, és turja orrocskáját otthong, unalmas alak. Fecó meg a pletyka gép, eljátsza itt a nagy barátságot, 2 hónapja Attilának mondta, hogy ő a legjobb barátja. Most meg nyalizik tujának, azt hiszi, hogy igy szerethetőbb lesz. Attila, Peti, Veronika, ti vagytok a legjobbak!!!!!
2011-12-18 19:04:54
hurrá: :)Veronika megy párbajozni jó lenne ha nem menne vissza a villába. Hanem Csaba negy vissza remélemmm:) Ennek így kell lennie. HHHAAAJJJRRRÁÁÁ!!! CCCSSSAAABBBAAA=)
2011-12-18 19:00:09
hó: CSABA az Ász!!!!!!XD XD XD XD CSABA XD XD XD
2011-12-18 18:12:15
hó: Csasba a király.
2011-12-18 18:11:13
hó: Megérdemelte Veronika hogy az ő szülei is terítékre kerüljenek.Ők is kicsúfolták Csaba szüleit(TUJA MAMA,TUJA PAPA)
2011-12-18 18:10:41
ribi: sziasztok véleményem hogy fecó vera csaba egy kétszinü nyálas egy undoritók még ők mondják magukatfernek nagyon messze álnak a ferséghez fecóra nem tudunk szavakat használni szégyellem hogy roma vagyok!!!!
2011-12-18 18:07:40
Név: Essen ki Csaba és vigye magával Fecókát,az alattomos pletykafészket is!!
2011-12-18 17:34:42
Név: Tapasztalható,hogy Fecó kapott elég infót a kinti helyzetről Angélától. Na ezért nem lehettek boldogok a többiek,mert ez előre látható volt.Pl.Fecó beszólása Veronikának arról,hogy szülei nem vállalják fel lányukat.Na ezt honnan veszi Fecó,ráadásul igy ez nem is igaz.Csabát amúgy felvállalják?!!Nem véletlen az a büntetés a legelejétől,h nem lehet kapcsolata a családjával,nagyon is tudatos és direkt kérés volt ez Csaba részéről.
2011-12-18 17:33:39
Név: Attilát és Pétert ki kell nyirni a villából, mert nem tudnak viselkedni.
2011-12-18 15:26:09
Elemzöszakértö: üzenet a szerkesztöségnek Attila és Péter viselkedése és tevékenysége már a törvény határait súrolja. Lehet ezt csak úgy hagyni? Ez már pszichoterror és valahogy le kellene öket állítani. Föleg Attilát. A legrosszabb, hogy az utóbbi napokban a fejlemények Eszter csatlakozásával történtek, aki a privát életben a törvény és a jog betartására esküdött fel. Ne hagyják már tovább ennyire eldurvulni a helyzetet, hogy mafia módszereivel uralkodjanak a villábal ök ketten és a naív csatlósok.
2011-12-18 14:48:06
anna: Csaba már az elején megmondta,hogy miért viszi ki Veronikát, akkor mi volt ebben a megvallás.Kinga nem látja,hogy Attila játszik vele és hagyja,hogy Csaba ellen hangolja.Csaba nem dicséretért segített,hanem szívből, ezt sem tudja felfogni Kinguci.Meglátszik milyen barát Kinga.Eszter egy jellemtelen,önző ember Attilával együtt.
2011-12-18 10:52:22
Babi: Nem tudom ki hogy van vele,de én VERONIKÁNAK szurkolok a párbajon! Olyan kis szerethető,sokkal többet nevetek rajta mint bárki máson. CSABA csak úgy ott van.Nem történik semmi,nem állta a szavát,észre sem venni a Villában! Na és hogy helyes pasi?? Fene tudja!! Sokkal helyesebb pasik vesznek körül a metrón.:) Nem értem miért szeretik azt a Tuját a lányok.Nem neki kellene visszamenni!A legjobb fej: ATTILA! Vezéregyéniség!!Gergő mint "alfahím"?? Hmm! Nagy bajban lehet az ország női szakasza ha ezt elfogadják! Csak meghúzza magát,és erősen arra koncentrál hogy elő ne törjön belőle a bunkóság! Még a Peti is jobb fej tőle! Ez a véleményem!
2011-12-18 10:46:56
Név: Egy biztos amit az éjszaka csináltak a legénybúcsún az fergetegesre síkeredett, jobb volt mint az esküvő.
2011-12-18 10:19:12
csikida: Ennyi primitív embert egy csapatban ritkán lát az ember! Veronika, Péter, Attila azt mutatják meg az embereknek, hogy valóban vannak ilyen aljas, ármánykodó, másokon átgázoló, minden gátlástalansággal megáldott emberek. Remélem a szavazók látják a különbséget a két csapat között. Csaba, Fecó mutatja meg, hogy lehet becsületes úton is elérni célokat. Sajnos a kinti világ is így működik. Sokszor a gátlástalanság győzedelmeskedik.
2011-12-18 09:05:25
Andi: Remélem Veronika esik ki és gyroszos stand újra fog üzemelni:)
2011-12-18 08:06:08
Marika: Csaba! Maradj ilyen ,semmin nem kell változtani Őszinte ember vagy.Attilát meg valahogy csináljátok ki,mert ő az irányító.Mit képzel magáról?Veronika meg úgy is kint marad .Nem elég az Alek-kristofel!stb ,mit akar?Hajrá:Csaba!!!!!
2011-12-18 01:32:52
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...