Oldal töltődik
FRENETIKUS LAGZIVAL ZÁRULT A NAGY VILLAESKÜVŐ

FRENETIKUS LAGZIVAL ZÁRULT A NAGY VILLAESKÜVŐ

RTLKlub.hu | 2011. december 16., péntek | Napló (vv5)

A ValóVilág történelmet írt, soha nem fordult még elő, hogy valaki a Villa falain belül házasodjon össze élete szerelmével. Fecó elérte, hogy Angéla megbocsásson neki, sőt, azt is, hogy hozzá menjen feleségül.

Már rögtön ébredés után készülődni kezdődtek a Villalakók Fecó nagy napjára, aki persze mit sem sejtett abból, mi is vár rá délután. A Villalakók izgatottan várták a Dumagép reakcióját Angéla láttán, még egy szívrohamot is jósoltak szegénynek. Veronika szalont nyitott a fürdőszobában, közben a fiúk főzőcskéztek, mosogattak. Fecó vasalással, cipőpucolással és szakálligazítással töltötte a délelőttöt, abban reménykedve, hogy Angéla látogat be hozzá. Veronika és Kinga frizurakészítés közben pletykálni kezdtek, természetesen Attila és Peti voltak terítéken. Kingát nem érdekli Attila szájhúzása, a szőkeség azzal volt elfoglalva, hogy jól legyen belőve a haja az esküvőre. Veronika elhatározta, hogy tartja a két lépés távolságot Pétertől, így jól érzi magát.

Fecót el kellett távolítani a Villából, hogy nyugodtan folyhassanak az előkészületek. Mindez elég kegyetlenre sikeredett, ugyanis a Villalakók kaptak egy levelet, amiben közölték velük, hogy Angéla az utolsó pillanatban visszamondta a találkozás lehetőségét, így Fecóhoz nem fog érkezni senki. Fecó a hálószobába rohant, és összeomlott. Zokogott, miközben Csaba felolvasott neki egy újabb levelet, melyben az állt, vonuljanak ketten a nyugiszobába, ahonnan tilos kijönniük. Miközben a többiek sminkeltek, öltöztek, rohangáltak fel-alá, hogy tökéletesre sikerüljön Fecó nagy napja, a Dumagép Csabával lelkizett, és romjaiban hevert. Később Fecót és Csabát kiküldték az udvarra, majd egyszer csak, mint egy mesebeli hercegnő, belibbent a Villa kapuján Angéla. Fecó el sem engedte szorításából a lányt, és csak zokogott és zokogott… Mikor Fecó felocsúdott, rögtön be akarta mutatni szerelmét a Villalakóknak, ekkor elárulták a többiek, már ismerik. Fecót újabb sokkhatásként érte, mikor megtudta, esküvőt szerveztek neki a többiek. Fecó azt állította, hogy ő nem is látta, hogy menyasszonyi ruha van Angélán, mert csak a szemeit nézte a lánynak. A szerelmespár ezután félrevonult, tisztázták a dolgokat, és Fecó megkérte szeme fényének kezét. Rendhagyó volt mindez, ugyanis a menyasszony helyett a vőlegény sírta végig a lánykérést és a ceremóniát is. Seherezádé és Kinga, a két koszorúslány rózsákat hintettek a pár elé, akik a Villabeli oltár elé vonultak, és elkezdődött a szertartás. Először Fecó jelentette ki, hogy házasságot szeretne kötni, majd ugyanezt tette Angéla is. Ezután írásban is megerősítették fogadalmukat, jöttek a gyűrűk és következhetett is a várva várt első hitvesi csók. A ceremónia után gratuláltak a Villalakók, koccintottak az ifjú párra, és kezdetét is vehette a féktelen lagzi. Veronika ismét megfogta a lényeget, ugyanis csak egy kérdése volt Péterhez: Szerinted Fecóék fognak ma szexelni?

Az esküvő mindenkiből előhozta a buja énjét. A lagzit Nótár Mary nyitotta meg egy gyönyörű, romantikus dallal. A Villalakók csókot követeltek először Angélától és Fecótól, majd meglepő módon Attilától és Esztertől. Valami szájrapuszi féle el is csattant, de aztán Attila már rohant is udvarolni a menyasszony tanújának. A lányok közben kint puffogtak Attila kanosságán. Miután Nati nem adta be a derekát, sőt egyértelműen lekoptatta Attilát, az Összeférhetetlen visszacsalingázott Eszterhez, aki gyakorlatilag szerelmet vallott Attilának, azt is elárulta, nagyon féltékeny Kingára. Veronika nehezen oldódott fel, gondolatait lekötötte a Párbaj, ahonnan nagyon szeretne visszamenni a Villába. A lagzit egy levél bontotta meg, Fecó megtudta, hogy a nászéjszakáján elhagyhatja a Villát, és az egész éjjelt Angéla karjaiban töltheti. Az este folyamán Peti próbálta az ágyába csábítani Veronikát, ez így is lett, ahol Peti elsírta magát, ugyanis nagyon fél attól, hogy nem Veronika tér vissza a Párbajról. Közben Angéla és Fecó igazi luxuskörülmények között töltötték az éjjelt a siófoki Azúr Hotelben, jakuzziban pezsgőztek, rózsaszirmok közt heverésztek, és egy pillanatra sem eresztették el egymást.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Nono: A kis kacsacsőrünek hány szerelme is volt már??? Csak ami nyilvánosan zajlott előttünk. Már az Alkoholasznak a Krisznek az eszébe sem jut ez a nyafogó kacsacsőr. Hajrá Csaba!!!!
2011-12-18 21:24:17
NÉV: atomanti: Gratulálok Fecónak és Angélának. Csaba remélem Te mész vissza a villába és nem az a kacsacsőrű akit már beengedni sem kellett volna azok után ahogy azt az alkeszt megmászta.
2011-12-18 15:40:18
Név: gyerünk veronika vissza a vilába!nagyon sajnálom hogy csaba téged hivot ki!mert igazábol mind a ketten jok vagytok és arik de petinek kéne most veronika helyén lennie!!!
2011-12-17 21:06:32
Név: Egyszeruen csak hajra Csaba. Ne csaljak el a szavazatokat. Koszi
2011-12-17 19:29:43
Név: Nem sok mindent láttunk belőle.
2011-12-17 18:15:37
Név: Gratulálok Fecónak és Angélának.Sok szerencsét,boldogságot egy évre kis apróságot!!!!Nagyon tetszik az RTL-klub hozzá állása ,hogy lehetővé tette az esküvőt!!Végre a jó győzedelmeskedett.Köszönöm !!! ( nem vagyok rokona egyik versenyzőnek sem )Csak jó embereket szeretem,mert egyre kevesebb van belőle .SAJNOS!!
2011-12-17 14:24:08
mariska: Feco és Angela sok boldogságot kivánok. Legyetek mindig ilyen boldogok és aranyosak.
2011-12-17 11:05:16
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...