Oldal töltődik
VILLABIZALMIVAL OLDOTTÁK A FESZÜLTSÉGET A VILLALAKÓK

VILLABIZALMIVAL OLDOTTÁK A FESZÜLTSÉGET A VILLALAKÓK

RTLKlub.hu | 2011. december 15., csütörtök | Napló (vv5)

Esélyt kaptak a Villalakók, hogy kibeszélhessék konfliktusaikat, így választottak egy Villabizalmit, aki Gergő lett. Az Alfahím el is kezdte rendelését.

Érkezett egy levél a Villába, azzal a hírrel, hogy meglátogatja őket egy-egy rokonuk. Persze mindez csak elterelő hadművelet volt, Fecó titkos esküvője miatt. Mindenkinek elő kellett vennie színészi képességét, ez volt, akinek csak kevésbé sikerült. Gergő ordított „örömében”, a lányok egy-egy könnycseppet erőltettek a szemükbe. Az átverés végülis jól sikerült, Fecó teljesen bevette, de biztos volt benne, hogy nem Angéla látogatja majd meg. A hősszerelmesnek végig csak azon járt az esze, ha mégis Angéla menne be hozzá, megkérdezné, hogy szereti-e még. Megtudhattuk, hogy Fecónak összesen hét nő volt az életében, de Angélát szerette egyedül igazán. Fecó szerint amiatt távolodtak el Angélával egymástól, mert ő szinte sosem volt otthon, állandóan dolgozott, és mikor a Dumagép azt érezte, hogy ő már nem jó semmire, más nő karjaiban keresett vigaszt. Angélával azóta se tisztázták a dolgot, de Csabának elárulta Fecó, hogy ezt a hibáját nagyon megbánta, mert elvesztette azt, akit a világon a legjobban szeret.

A Villalakók kaptak egy játékkonzolt, hogy gyakoroljanak, hiszen az Arénában is feladatuk lesz az Xboxon játszani. Először Seherezádé vonaglott a tévé előtt, és próbálta lekövetni a táncos mozdulatokat, majd Veronika robotmozgása, Kinga királylányos táncija és Csaba aerobikja következett. Az udvarról Attila és Peti közben arról beszélgettek, remélik, Csaba kiesik, mert nem tudják elviselni. Mikor Vera próbálkozott a játékkal, csípője helyett inkább a szája járt, és csúnyán összeveszett Attilával. Mikor Attila került porondra, Vera nem hagyta szó nélkül, és megállás nélkül kötekedett az Összeférhetetlennel. A nyugiszobában később Vera kifakadt Fecónak, miközben Attila betoppant. Vera egyből közölte vele, hogy „húzzon kifelé”. Attila próbálta tisztázni a helyzetet, Vera nem volt vevő erre, beszélgetés helyett inkább idegesen ordítozott. Peti véleménye az egészről annyi volt, hogy Vera ocsmány és ostoba. Fecó próbálta nyugtatgatni Verát, de az Érzékeny lelkű eldobta Attila cigarettás dobozát, ezzel fokozta a feszültséget. Fecó ezután békítő hadjáratra indult, és megkérte Attilát, hagyja békén kicsit a lányt. Vera könnyeivel küzdött, egyre nehezebben viseli a kiközösítést.

Esélyt kaptak a Villalakók, hogy kibeszélhessék konfliktusaikat, választottak egy Villabizalmit, aki Gergő lett. Az Alfahím így el is kezdte rendelését a nyugiban. Peti volt az első páciens, aki rögtön Veráról kezdett el beszélni. Petinek rosszul esik a lány viselkedése, és egyoldalúnak érzi a bántást. Kinga is Veráról panaszkodott, abban bízik, hogy karácsonykor már nem lesz a lány a Villában, hogy meghitt, baráti ünnepük legyen. Attilánál Gergő kezdeményezte a beszélgetést, a téma persze Vera volt. Attila zokon vette, hogy Vera összetörte a szivarjait, Vera kitöréseit pedig abszolút életszerűnek gondolja. Az Összeférhetetlent Vera követte. A lány Gergővel akarta először rendezni viszonyát, de Gergő szerint elsősorban a többiekkel kéne kezdenie. Vera úgy gondolja, képtelen lenne Attila barátja lenni, de nem akar mindenki ellensége se maradni. Seherezádé úgy érzi, mindenkivel olyan a kapcsolata, amilyennek lennie kell, egyedül Gergővel vannak problémái, de azt nem fejtette ki a Villabizalminak. Viszont Verának kiöntötte szívét. Nem szereti, hogy nincs jó kedve, azt gondolja, nem tudja magát adni, mert Gergő előtt el kell játszania a komoly nőt. Elmondta, hogy nagyon szereti a fiút, és akkor a legboldogabb, ha megcsókolja Gergő, de feszeng is, és nem tudja, miért ment bele ebbe az egészbe.

Csaba taktikai alapon választotta Veronikát. A nagy trió ellen üzent hadat a zöld kendővel, hogy gyengítse Attilát és Pétert, és csökkentse a manipulációt a Villában. Attila szerint gyáva húzás volt kivinni a „kislányt”. Peti teljesen kibukott. Attila szerint a szimpátia fog dönteni. Kingának az a véleménye, hogy nem volt gyáva Csaba, mert Veronikával szemben kisebb esélye van a Helyes pasinak, mint Eszterrel szemben. Veronika pedig fel sem fogta még, hogy hétfőn párbajozni fog.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...